Архив Survivor

Survivor:Островите на перлите:Ваня Бонева си падна по Силвия Димитрова

Добави коментар

Survivor:Островите на перлите: Николай Мартинов и Яна Маринова спасиха племето си от глад. Ваня Бонева си падна по Силвия Димитрова.

Веднага след като изгониха Лъчо, останалите от Мого Мого забравиха точно за минута, че той някога е съществувал. Всичко това като че ли най-много устройва Галина, Спас и Силвия Радулова. Именно те поеха инициативите в игрите.

Рано сутринта след съвета двете племена се изправиха едно срещу друго в изпитание за награда, но от разстояние. Пачека и Мого Мого трябваше да изработят по един надпис SOS на плажовете си. Най-дейни при зелените се оказаха Силвия Радулова и Спас, като последният на няколко пъти бе предупреден, че конструкцията, замислена от него, ще падне. Минута след като Силвия за пореден път му напомни, конструкцията се разпадна.

Въпреки всичко Мого Мого завършиха задачата си, но не толкова качествено колкото Пачека, където Мартинов и Яна почти сами издигнаха целия надпис. За разлика от тях останалите в племето почти не се включиха в изпитанието, защото бяха на ръба на силите си. Жени прекара ужасна нощ след непрестанно повръщане и буквално не можеше да се държи на краката си. Силите на Иван също се изчерпаха и той остави всичко в ръцете на Николай, който не пропусна за пореден път да ги нападне с реплики, че не стават за “нищо”.
В крайна сметка капитан от панамския флот обяви Пачека за победители. Те получиха сандък, пълен с лакомства  - шоколад, сандвичи, плодове, сок и няколко бири.

По-късно две участнички се изправиха в дуел. Това бяха Силвия Димитрова и Ваня Бонева – жените, между които очевидно  е имало сексуални искри. Това стана ясно след като Ваня в интервю заяви, че Силвия ѝ липсва истински и освен, че я харесва като човек, тя няма нищо против и да бъде по-близка с бившата си съплеменничка като съвсем смело добави, че би искала да има “сексуални контакти” с нея.

Според правилата на дуела двете трябваше да се гмурнат и да се мушнат в две огромни халки под водата, на които да се задържат и да останат там колкото е възможно по-дълго. Момичетата показаха страхотна издръжливост, но в крайна сметка Силвия победи. Наградата за нея беше разходка на яхта със специален готвач. Водещият Владо Карамазов беше компанията за победителката, като лично той ѝ приготви палачинки. Актьорът демонстрира страхотни готварски умения и дори въртеше палачинките във въздуха.  

В епизода тази вечер двете племена ще се изправят в битка за племенен имунитет. Един от участниците ще заяви, че се отказва от участието си, а в лагера на Мого Мого ще се появи скритият лидер, стоящ зад стратегиите и гласуването в племето. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor