Архив Survivor

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Добави коментар

4 декември от 21:30 часа в Survivor по bTV двама души ще нарушат личното пространство на Надя и ще прочетат дневника й. Описаните в него мисли и планове ще предизвикат присмех и ще доведат до разкриване на провокативни интимни детайли от съжителството в лагера.

Междувременно всeки обмисля за себе си кой ще бъде следващият, който ще напусне играта. Амбицирани да се борят до край за място във финалната петица, сървайвърите ще изтъкват всевъзможни причини, за да изгонят конкурентите си. Доволни и с блясък в очите, двама ще се завърнат от Анкор Ват, за да опитат силите си в следващото предизвикателство на баланс и точност, което ще ги възнагради с имунитет.

Изпитание, свързано с надмогване на гравитацията ще се окаже решаващо за оставането на Митко на Острова на изгнаника. Егоцентричната идилия, която режисьорът си е съдал в усамотение може лесно да рухне под натиска на заблуди и подли планове. Дали ще успее да се пребори за райското си спокойствие до полуфиналите, зрителите на bTV ще разберат утре вечер 4 декември от 21:30 часа.

И още в Survivor – Ива Пранджева поставя нов рекорд за българския формат като отбелязва 100 дни в играта, един „мангасур” ще опита да издейства алкохол от Владо Карамазов, зрителите ще станат свидетели на семейно планиране и принципи на изневярата. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7