Архив Survivor

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Добави коментар

3 декември, сряда от 21:30 часа в Survivor по bTV емоциите надделяват над стратегиите след племенния съвет.  Сблъсъкът между играчите и журито ще ескалира напрежението, а травмите след 4-часовата игра ще застрашат шансовете на сървайвърите в предстоящите предизвикателства. Междувременно Ваня празнува 31-вия си рожден ден на 9 хиляди километра от своите близки, в меланхолия, но в добра компания. 

Survivor

На Острова на изгнаника кипи строителство, а Митко се чувства прекрасно сам и на спокойствие. От пиадестала на трона си, режисьорът се уповава на рибешката глава и прави прогнози за следващия ход на Кхмер.

Наградите в Survivor стават все по-големи и изкушаващи. 3 декември, сряда  от 21:30 часа Кхмер ще се борят за хеликоптерна екскурзия до едно от най-красивите места в света, чудото на Азия – храмовият комплекс Ангкор Ват. Балансът и преминаването на водните препятствия ще затруднят пострадалите, но няма да ги откажат от битката за победа. А кой ще вдигне първи своя флаг, кой ще замине за Острова и кой - за величествения религиозен комплекс, зрителите на bTV ще разберат утре вечер 3 декември, сряда от 21:30 часа.

Survivor

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа, Кеуф Уонг, лично ще посрещне двамата сървайвъри в Ангкор Ват, а най-голямата изненада е, че той владее отлично български. Сред уникалната красота и многовековна история, те ще видят оригиналните тотеми на племената Нага и Гаруда и ще се заредят от величествената енергия на древните руини.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7