Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп.101 - какво ще се случи...

Добави коментар

Халис е бесен след интервюто на Сейран. Гюлгюн утешава Сейран. Вижте какво ще се случи в еп. 101 на турския сериал "Златно момче”.

След телевизионната изява на Сейран семейство Корхан изпада в смут. Сахиде предупреждава Пелин да си набави скоро пари, защото иначе ще разкрие всичко по телевизията. Суна и Пелин спорят, което води до физическа саморазправа, при която Суна дърпа дъщерята на Зерин за косата. Управителят на хотела гони семейството на Кязим, като им дава срок до утре да напуснат. Сехмуз неочаквано им предлага помощ, като ги кани в имението си. Сейран приема покана да остане в апартамента на свекърва си.

Ферит отива в стаята на дядо си, сяда до него и обещава да работи усилено, за да поправи нещата. Той уверява дядо си, че повече няма да споменава Сейран, и обещава да се разведе с нея. Когато Ферит става, за да си тръгне, дядо му, подпирайки се на бастун, внезапно проговаря, отказвайки да разреши развода. Той се пита дали това наистина ще възстанови честта на семейството им.

Халис ядосано удря с бастуна си по масата, от което тя пада. Латиф се втурва в стаята, последван от Орхан, Ифакат и Асуман. Халис с огорчен глас се оплаква как работата на целия му живот е била съсипана. Обвинява семейството си, че е пропиляло усилията и младостта му, обвинява ги за сегашните им проблеми, особено по отношение на Сейран.

В апартамента на Гюлгюн, тя забелязва, че Сейран не може да спи и стой до прозореца. Гюлгюн се опитва да я утеши. е я пита дали наистина вярва, че не е направила нещо лошо. Гюлгюн отговаря, че дали Сейран е постъпила правилно, зависи от гледната точка. Тя признава, че Сейран сигурно е преживяла много. Гюлгун се извинява за участието си в страданието на Сейран, признавайки грешката си. Тя добавя, че може би е била малко пристрасна в думите си пред камерите.

Сейран отговаря, че по време на интервюто е била изпълнена от гняв и омраза. Думите просто са се излели от нея. Тя не знае как се е стигнало до това. Гюлгюн казва, че заключението на Сейран е било правилно. Тя добавя, че тя е допуснала грешка, като се е омъжила в името на традицията, което е довело до нещастен брак. Въпреки усилията си да помогне на Сейран в къщата, Гюлгюн чувства, че това не е било достатъчно, както обикновено. Сейран успокоява Гюлгюн, като я прегръща и ѝ казва да не мисли така, настоявайки, че това не е вярно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

„Златно момче“, еп. 116 - Ферит лъже Орхан!

„Златно момче“, еп. 115 - Ферит моли Сейран да спаси баща му!

„Златно момче“, еп. 114 - Кой е бащата на бебето на Пелин?

„Златно момче“, еп. 113 - Орхан е арестуван!