Преминете към основното съдържание
Мега разпродажба 🛍️ Brasty.bg 🛍️ смразяващо изгодни цени на часовници, парфюми, бижута и козметика

Тв програма на TV1000 за днес


Тв програма на TV1000 за днес

TV1000

Тв програма TV1000

22:00
Град на греха (Sin City) Филм, който показва живота в мрачен и нещастен град, и разказва историята на трима човека със съдби, белязани с насилие и корупция.
Филм
2ч. 30м.
00:30
Английският пациент (The English Patient) Втората световна война: Британските сили се грижат за тайнствен непознат с неясно минало. Когато мистерията на неговата самоличност е разкрита, научаваме история за страст, интриги и приключения.
Филм
1ч. 30м.
03:45
Манон от извора (Manon des Sources) Красива и срамежлива овчарка замисля отмъщение на мъжете, чийто алчен заговор е причинил смъртта на баща й години по-рано.
Филм
3ч.
06:45
Сезонът на буквите (Bee Season) Жена и майка потъва емоционална дупка, когато съпругът й избягва да се занимава с техния сриващ се брак и единственото, което го интересува, е дъщеря им да спечели състезание по правопис.
Филм
2ч. 5м.
08:50
Алвин и Чипоносковците: Голямото чипоключение (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) След серия от недоразумения Алвин, Саймън и Тиодор започват да вярват, че Дейв ще предложи брак на новата си приятелка в Маями... и ще ги изостави.
Филм
1ч. 55м.
10:45
Краен резултат (Full Count) Поредица от случайности кара Милтън Йънг да се откаже от мечтата си да играе професионален бейзбол и да се върне у дома си в града, от който се е борил да избяга.
Филм
2ч. 20м.
15:35
Манон от извора (Manon des Sources) Красива и срамежлива овчарка замисля отмъщение на мъжете, чийто алчен заговор е причинил смъртта на баща й години по-рано.
Филм
2ч. 25м.
20:10
Японското куче (The Japanese Dog) Когато селото на Костаче в Румъния е засегнато от наводнение, той губи съпругата си Мария и цялото им имущество.
Филм

в момента

1ч. 50м.
22:00
Епичен филм (Epic Movie) Пародия на епични филми от предишни години. Четирима сираци се впускат в епично приключение.
Филм
1ч. 45м.
23:45
Има само един Джими Гримбъл (There`s Only One Jimmy Grimble) Срамежлив ученик от Манчесър успява да се сдобие със самоувереността да поведе училищния футболен отбор към купата.
Филм
2ч. 15м.

Програма на TV1000 за днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

ТВ програма на TV1000 за утре