Преминете към основното съдържание

Тв програма на FOX Life за днес


Тв програма на FOX Life за днес

FOX Life

Тв програма FOX Life

04:10
Бон Апети - Без брашно и без печене. Този сладкиш има аромат на кестени, шоколад, масло, кафе, сметана и коняк. Телешкото е от Бургундия, а салатата - с козе сирене. Не е нужно да казваме, че всички обожаваме френската кухня.
Филм
30м.
04:40
Бон Апети - Как да си направим хляб със семена без месене? Основното ястие е повече от впечатляващо - патешки филета с кисело зеле. Завършваме менюто с лек мус от мляко и шоколад с ароматни дюли и сос.
Филм
30м.
06:00
Бон Апети - Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.
Филм
25м.
06:25
Бон Апети - Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.
Филм
25м.
12:25
Невероятната плейлиста на Зои - Зоуи Кларк е брилянтна компютърна програмистка, която един ден започва да чува най-съкровените желания на хората под формата на музика, и това, което първоначално ? се струва проклятие, всъщност може да се окаже една неверо
Филм
55м.
14:15
Следващият топмодел на Америка - Задача показва състезателния дух на момчетата, докато момичетата позират обърнати с главата надолу и с прилепи.
Филм
55м.
22:00
Нов живот - Лекар от спешно отделение, избягал от родната си Сирия в Канада, трябва да преодолее множество пречки, за да възобнови кариерата си в света на спешната медицина, където залогът винаги е висок.
Филм
55м.

Програма на FOX Life за днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

ТВ програма на FOX Life за утре