Архив Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV

Добави коментар

А кой първи ще стигне до мотото на Survivor – „Надиграй, надживей, надхитри” , зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV след 45 дни в играта, Кхмер са в добро настроение. Основна тема за племто е измъкването на Митко от санкцията на коалицията чрез бягството на Острова на изгнаника. Сериозни надежди възлагат върху Надя, която трябва да го бие в дуела и да го върне за племенния съвет. Ако това не се случи, други ще паднат жертва.

Занев и Ива се завръщат в племето след голямото приключение, за да споделят впечатления и емоции за Камбоджа. Те описва т в подробности адреналиновия двучасов полет с хеликоптер над цялата страна, невероятните гледки, в комбинация с добрината и отзивчивостта на хората, които живеят в доста тежки битови условия. Но темата пак се обръща към големия въпрос на деня – ще счупи ли Надя каръка или Митко пак ще се провре през иглено ухо? Освен балансът и бързината в двубоя между двамата, доверието и стратегията също ще се окажат решаващи за по-нататъшния ход на играта.

Поредното предизвикателство за лична неприкосновеност за Кхмер ще започне със сантиментален подарък.  Но той няма да притъпи вниманието и рефлекса на състезателите, които се борят и за правото на номинации. А кой първи ще стигне до мотото на Survivor – „Надиграй, надживей, надхитри” , зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

И още в Survivor – какво гласи законът за същността на нещата и на какви животни оприличава съотборниците си Митко.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“

Самотният воин Александра отпадна от „Survivor: Скритият идол“ по bTV

Двама фаворити за победата отпаднаха от „Survivor: Скритият идол“ по bTV