Архив Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV

Добави коментар

А кой първи ще стигне до мотото на Survivor – „Надиграй, надживей, надхитри” , зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV след 45 дни в играта, Кхмер са в добро настроение. Основна тема за племто е измъкването на Митко от санкцията на коалицията чрез бягството на Острова на изгнаника. Сериозни надежди възлагат върху Надя, която трябва да го бие в дуела и да го върне за племенния съвет. Ако това не се случи, други ще паднат жертва.

Занев и Ива се завръщат в племето след голямото приключение, за да споделят впечатления и емоции за Камбоджа. Те описва т в подробности адреналиновия двучасов полет с хеликоптер над цялата страна, невероятните гледки, в комбинация с добрината и отзивчивостта на хората, които живеят в доста тежки битови условия. Но темата пак се обръща към големия въпрос на деня – ще счупи ли Надя каръка или Митко пак ще се провре през иглено ухо? Освен балансът и бързината в двубоя между двамата, доверието и стратегията също ще се окажат решаващи за по-нататъшния ход на играта.

Поредното предизвикателство за лична неприкосновеност за Кхмер ще започне със сантиментален подарък.  Но той няма да притъпи вниманието и рефлекса на състезателите, които се борят и за правото на номинации. А кой първи ще стигне до мотото на Survivor – „Надиграй, надживей, надхитри” , зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

И още в Survivor – какво гласи законът за същността на нещата и на какви животни оприличава съотборниците си Митко.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor