Архив Survivor

Студио ”Survivor: Камбоджа” в събота 27 септември

Добави коментар

Робърт Бърнс, „Бяла роза” и любовни трепети в семейство Агонцеви – събота от 18:00 часа в Студио Survivor Камбоджа по bTV

Робърт Бърнс, „Бяла роза” и любовни трепети в семейство Агонцеви – събота от 18:00 часа в Студио Survivor Камбоджа  по bTV

В Студио Survivor с водеща Христина Апостолова зрителите на bTV ще видят неизлъчвани кадри от сплетните и скандалите в Гаруда, любовните трепети на Агонцеви, канадска борба в камбоджански затвор и едни от най-прекрасните гледки на кхмерското кралство.

Девет дни след старта на великата игра Survivor, Гаруда търпят тотален разгром със загуба 7:1. Неочаквано звездите изглеждат като тотални новобранци, а феновете – като тотални фаворити. Но всички те са на едно от най-красивите и романтични места в света. Обстановката провокира еротични мисли в семейство Агонцеви, но дали двойката ще се отдаде на чувствена любов в опит да направят първото дете на сървайвъри, заченато в играта, зрителите ще видят утре вечер.

Водещата на Студио Survivor Христина Апостолова ще покаже на феновете на шоуто какво отличава поведението на Занев преди 5 години във Филипините и сега в Камбоджа. Дали е по-въздържан и каква е причината за негативното отношение на всички в Гаруда към него?

Студио ”Survivor: Камбоджа” в събота 27 септември

Зрителите на bTV ще видят и първата, драматична нощ на Нага във военен камбоджански затвор. Феновете се изправят не само срещу мизерията и опасните престъпници, но и срещу пряко физическо предизвикателство, а някои от тях ще опитат силите си в канадска борба с жилав кхмер. Междувременно Йори печели уважението на феновете като отстоява мнението си докрай. Тя е и човекът, който тотално ще развенчае образа на футболиста на Левки и Локо Пловдив Бърканичков като секс символ.

И още в Студио Survivor – магичната история за зараждането на кхмерската империя, пленително разказана от Владо Карамазов, автентични кадри от един обикновен ден в столицата на Камбоджа – Пном Пен и приказната красота на кралския дворец. Всичко това на фона на сблъсъка между Робърт Бърнс и „Бяла роза” – събота от 18:00 часа в Студио Survivor Камбоджа по bTV . 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor