Актуално В програмата

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Добави коментар

Големият финал в Survivor постепенно наближава и приключението по bTV се развива на все по-бързи обороти.

Екстремната игра влезе в остра фаза, в която участниците постоянно се прегрупират, а индивидуалните им ходове стават непредсказуеми. В последните дни двама от тях отпаднаха, а още двама останаха изолирани на Острова на отшелника. Конкурентните племена „Сини“ и „Червени“ се обединиха, а Скритият идол беше използван по неочакван начин.

В понеделник от Survivor си тръгна ресторантьорката Божана Кацарова, след като загуби решителния елиминационен дуел. Миг разсеяност при реденето на пъзела й коства мястото в приключението. Ден по-късно изгасна факлата и на ММА боеца Георги Валентинов, който беше победен в битка за ловкост и концентрация от други професионални спортисти - шампионката по кану Станилия Стаменова и футболиста Благой Георгиев.

„Борих се достойно, не предадох никого. Победих себе си и създадох прекрасни приятелства. Ако можех да върна времето назад, щях да мина по същия път“, каза той.

С отпадането си Георги се превърна в първия член на журито, което ще определи големия победител в седмия сезон на Survivor.

Опонентите му Станилия и Благой засега остават на Острова на отшелника. Към тях ще се присъедини още един участник, но отсега е трудно да се прогнозира кой ще бъде той. След сливането на племената старите коалиции се разпаднаха, създадоха се нови съглашения, а доскорошните врагове намериха общ език.

В голямото надхитряне актрисата Снежана Макавеева се опита да атакува ядрото от бившия отбор „Сини“ и да привлече на своя страна екс представителите на тима „Червени“ в лицето на атлета Иван Булкин, гемолога Светлослав Славчев и певицата Татяна. Оказа се обаче, че е надценила уменията си - тримата я заблудиха, че ще я подкрепят, а играха срещу нея. „Снежана е доста емоционална, прави грешка след грешка и винаги избира да е от страната на губещите“, анализира ходовете й дизайнерът Едис Пала. По време на племенния съвет Макавеева беше номинирана заедно със Станилия, но шампионката по кану й преотстъпи имунитетния си идол и отиде на Острова на отшелника.

През тази напрегната седмица, в която всеки от участниците се чувстваше застрашен от номиниране, единствено Павел Здравков беше напълно спокоен. Брокерът спечели огърлицата за личен имунитет два поредни пъти и показа, че неговата ловкост, сръчност и тактика не са за подценяване.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7

Елина напусна „Survivor“