Актуално В програмата

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7

Добави коментар

Survivor е изпитание не само за физическата издръжливост, но и за психическата устойчивост на всеки играч.

Божана Кацарова ще преживее драматични емоции на Острова на отшелника

Божана Кацарова ще преживее драматични емоции на Острова на отшелника

За пръв път през този сезон на приключението по bTV един от участниците ще изпита крайна самота, която може да бъде по-страшна дори от глада. Ресторантьорката Божана Кацарова ще преживее драматични емоции на Острова на отшелника, където беше изпратена неочаквано и за нея, и за конкурентите й.

Победителката в MasterChef стана първият изгнаник на изолираното парче земя, след като загуби елиминационния дуел срещу актрисата Снежана Макавеева. Двете силни жени от племето „Сини“, които първоначално не можеха да се понасят, а впоследствие станаха приятелки, бяха затворени в клетка и трябваше да се освободят с помощта на собственоръчно изработен прът и на ключове. В изпитанието за бързина и ловкост Снежана се оказа по-сръчна и запази мястото си в екстремното риалити.

Преди да разбере, че играта няма да приключи за нея и че занапред ще живее на Острова на отшелника, Божана се сбогува със сълзи на очи с приключението.

„Мисля, че „Survivor“ е най-великият ресторант, за който се прави резервация веднъж в живота. Тук масата обикновено е за един. Често се случва да си тръгнеш гладен, но, ако успееш да видиш малките, специални моменти, напускаш с вечно чувство са ситост“, заяви тя.

Веднага щом стана ясно, че няма да се прибере у дома, а ще прекара следващите дни в изолация, ресторантьорката изтри сълзите си и анализира ходовете, довели до отстраняването й. Какво ще се случи занапред с Божана и останалите участници, които след елиминационен дуел ще напуснат своето племе, зрителите ще разберат в следващите епизоди на Survivor.

Както Кацарова, така и Макавеева бяха надхитрени и номинирани от своя отбор „Сини“ след загубата на две решителни битки за племенен имунитет. В тима се оформи петорна коалиция, начело с амбициозния дизайнер Едис Пала. Все още не е ясно дали Снежана ще успее да я разбие или ще бъде обградена от врагове. Разпределението на силите в голяма степен ще зависи и от скрития идол, който в момента е в ръцете на футболиста Цветелин Ставрев, а преди това беше недалновидно проигран от финансовия представител Данаил Стоянов.

Доволни от трусовете в племето „Сини“, съперниците им от червения тим триумфираха. Футболистът Благой Георгиев и гемологът Светослав Славчев се самообявиха за „сиви кардинали“, които дърпат конците в играта. Коалицията им с фолкпевицата Татяна и ММА боеца Георги Валентинов изглежда стабилна, въпреки спорадично прехвърчащите искри между изпълнителката и спортиста. Срещу тях обаче вече надигат глави певецът Кирил Хаджиев-Тино, инфлуенсърът Мария Обрейкова и шампионката по кану Станилия Стаменова, която през тази седмица се почувства изтощена от глада и жегата и незабавно получи медицинска помощ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Елина напусна „Survivor“