Архив Survivor

Стратегически загуби и софийски срещи –събота, 22 ноември от 18:00 часа в Студио Survivor по bTV

Добави коментар

Събота, 22 ноември от 18:00 часа Студио Survivor ще покаже на зрителите на bTV сънищата на Финдо, факторът Агонцев и лъжата като стратегия в играта.

Събота, 22 ноември от 18:00 часа Студио Survivor ще покаже на зрителите на bTV сънищата на Финдо, факторът Агонцев и лъжата като стратегия в играта.

Христина Апостолова ще покани зрителите на bTV  в страната на сънищата на Финдо. А те, освен пророчески, влияят силно върху настроението на гребеца от Панчарево. Неизлъчвани кадри от неговите разкази за „храната за душата” и коя е дамата от неговите видения Елица Павликенова?

Феновете на Survivor ще видят най-добрите образци на стратегическото умение да знаеш кога трябва да играеш с всички сили и кога да загубиш. Похват, който дава възможност да пестиш сили и да използваш други хора за своите цели. Лъжата в Survivor има дълга история и много лица. Но кои са най-големите лъжци в българските издания на играта?

Веднага след като първите отпаднали участници се прибраха в България, екипът на Survivor ги попита знаят ли нещо за предварителни уговорки и разпределение на пари. Какво ще разкажат малката и голямата Силвия, Ралица, Янита, Деси и Явор за срещите в София, мотивацията на Антон и ролята на Дияна, зрителите ще разберат в събота в Студио Survivor от 18:00 часа по bTV.

След напускането на Бърканичков, Митко поема ролята му в рубриката „Така каза...”, но този път не със забавни бисери, а със седем философски обобщения на реалността. Какви колоритни присъди дава режисьорът пред репортерите в продукцията и каква е основната му стратегия в играта?

И още в Студио Survivor – примери за рядко срещано взаимно уважение, близо стоте дни на Ива Пранджева в играта, героизмът на Занев, успехите и страхът на Финдо от глад. 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Свят от изненади в пролетния сезон на bTV

Десет популярни личности срещу десет бойци в новия сезон на Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“