Архив Survivor

Мерлина става център на вниманието в Survivor

Добави коментар

Вторник, 7 октомври в Survivor от 21:30 часа по bTV ветераните ще обсъждат противниците си от Нага. Но не само тяхната игра и стратегия, а и любовния триъгълник между Агонцеви и Мерлина.

Вторник, 7 октомври в Survivor от 21:30 часа по bTV ветераните ще обсъждат противниците си от Нага. Но не само тяхната игра и стратегия, а и любовния триъгълник между Агонцеви и Мерлина.

Според Антон бизнесдамата проявява нескрити симпатии, които предизвикват ревността на съпругата му. Дияна отрича да е забелязала подобно отношение, повдига темата за либералността като основа на стабилния брак и в крайна сметка обръща целия казус в шега на гърба на Мерлина. А тя се превръща в основна тема и за феновете. Конфликтът ѝ с Йори рязко преминава в близко приятелство, което се разчита от останалите като театър и стратегия. Но Нага се дразнят повече на факта, че атлетката като че ли подкрепя ветераните повече, отколкото собственото си племе.

Survivor

В играта за личен имунитет сървайвърите ще трябва да демонстрират комплексни качества – бързина, гъвкавост, самообладание и бърза мисъл. Традиционна камбоджанска апсара танцьорка ще донесе късмет и спокойствие на един от тях като го окичи с безценната огърлица. Преди племенния съвет всички ще попълнят анонимна анкета, с която ще декларират настроенията и коалициите. Как ще се квалифицират съотборниците си спрямо категориите явен и скрит лидер, обединяващ хората, най-дразнещ и най-голям интригант, най-малко подходящ и най-достоен да спечели Survivor, най-харизматичен, слабохарактерен, лицемерен, зрителите на bTV ще видят във вторник от 21:30 часа в Survivor Камбоджа.

Survivor

В същото време на Острова на прокудените Занев гради стратегии за посрещане на следващия изгонен и победа над него. Забравил напълно самотата, морякът е силно мотивиран да се завърне в обединеното племе в търсене на реванш срещу Гаруда.

Сред античните паметници на племенния съвет на повърхността ще излязат изненадващи настроения и дълбоко потискани обиди.  Кой ще напусне отбора си в Survivor – слаб или силен играч, балансиран или емоционален човек, и кое качество ще бъде определено като най-дразнещо?

Ще успеят ли сървайвърите да вземат правилното решение, за да си тръгнат по-спокойни, по-сплотени и по-силни, ще стане ясно във вторник, 7 октомври от 21:30 часа в Survivor Камбоджа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7