Архив Survivor

Глад мотивира Нага и Гаруда за победа – вторник 23 септември от 21:30 часа в Survivor Камбоджа по bTV

Добави коментар

Вторник 23 септември от 21:30 часа по bTV в Survivor Занев е на ръба на отчаянието.

Вторник 23 септември от 21:30 часа по bTV в Survivor Занев е на ръба на отчаянието.

Коалициите сред ветераните вече са ясни – Агонцеви с Ива Пранджева, Ралица, Димитър и Финдо, Занев и „неутралните” Бърканичков и Силвия Радулова. Коя групировка ще се окаже по-силна при разпределение на ролите в игрите?

Янита ще посрещне вторият изгонен от Гаруда на Острова на прокудените с директна заявка, че ще го победи. В замяна ще получи ясна представа за събитията в племето на звездите и ще дискутира моралните въпроси за лоялността и съюзите по сметка в контекста на играта. Дали стратегията и амбицията за победа променят човека или личността е еднаква в реалния живот и в Survivor? Но дуелът предстои и само един ще остане в играта.

Глад мотивира Нага и Гаруда за победа

Междувременно Нага започват да усещат глада в най-тежката му форма. Феновете са изморени и изнервени, но това ги мотивира още повече за победа в предстоящата игра. Те очакват наградата да бъде храна, която поне малко да задоволи нуждите на спортистите, свикнали със специфично меню.

Глад мотивира Нага и Гаруда за победа

В поредното предизвикателство двете племена отново ще станат част от камбоджанската митология. В древното бойно изкувство богатор, което почита животните в природата, има техника, която копира бързината, ловкостта и смелостта на маймуната. Те ще преминат именно през нея, за да си набавят вкусна пица, легло с възглавници и хамаци, както и 2 кокошки. Но има още една уловка – победеният отбор ще прецени дали да подари на победителя допълнително предимство.

А загубата допълнително опъва нервите на изгладнелите и разочаровани сървайвъри. И двете племена сочат с пръст тези, които се представят по-слабо в играта, дискутират вината открито и дори озлобено. Но междувремеено ще си организират състезание по гонене на кокошки, пир с прясно месо и още забавления около лагерния огън. Защото Survivor ще предложи на зрителите на bTV всички човешки емоции, пречупени през предизвикателствата на камбоджанските джунгли.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7