Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

Добави коментар

Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде. Той изпраща Джанер при нея, за да ѝ каже да открие къде се крие Кадер и че баща ѝ ще се самоубие, ако не му помогне. Ще се подаде ли на натиска на баща си Фериде? Вижте какво ще се случи в еп. 88 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 87 на турския сериал „Преплетени съдби" Халил и Зейнеп посещават Йълмаз в затвора и му признават, че Кадер е жива, и ще се яви пред съда, но само при едно условие. Дюндар е арестуван и обвинен в убийството на Али Фуат.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 87 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Фериде лека полека започва да се променя.

Сабах е изненадана да научи, че Зейнеп е нейна братовчедка. Подобно на баща си, тя не иска да дели семейното наследство със Зейнеп.

Състоянието на Кадер се влошава и Тургут и Серай я карат в болница, но Кадер бяга.

Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде. Той изпраща Джанер при нея, за да ѝ каже да открие къде се крие Кадер и че ще се самоубие, ако не му помогне.

Фериде и Къванч пристигат в кантората след като са били при психолога. Бирсен ги вижда и се втурва към тях.

-Како, аз какво ти казах? Така ли трябва да се държиш с мен пред подчинените на Къванч? – Бирсен е изненадана от думите на сестра си, а Фериде се усмихва и казва, че се е пошегувала и взема таблата с кафетата и чайовете от ръцете на сестра си и казва, че тя ще ги разнесе, защото тя сигурно се е уморила.

Бирсен пита Къванч какво е станало със сестра ѝ. Той обяснява, че Фериде така се опитва да се отърве от вредната зависимост на баща си.

Сабах пристига в заведението на Халил, където я посреща Юсуф. Той ѝ казва, че вуйчо му днес няма да идва . Сабах му казва, че не може да се свърже с него от няколко дни, а трябва да поговорят.

-Вуйчо е заедно с кака Зейнеп! Нищо друго не знам! – отговаря Юсуф, а Сабах е изненадана и пита, нима те не са се разделиха. Юсуф отговаря, че не са, нещо повече, че смъртта не може да ги раздели.

Видимо ядосана Сабах си тръгва.

Халил и Зейнеп пристигат в кантората и са изненадана да видят Фериде с табла в ръка. Халил пита какво прави?

-Помагам на кака, Халил!

-Не, Халил, а батко! – поправя я Халил.

-Помагам на кака, батко! – поправя се с усмивка Фериде.

-Тогава, добре дошла при нас, красавице! – отвръща с усмивка Халил и щипе сестра си по бузите. Тя му казва да не прави така, защо ще излее кафетата и ги пита, дали и на тях да направи.

-Да не те затрудняваме – отвръща Зейнеп, а Фериде казва, че с удоволствие ще им направи и занесе.

В този момент усмивката на лицето на Зейнеп изчезва, защото вижда Сабах, която се приближава към тях. Тя иска да говори с Халил, но Зейнеп ядосан ѝ отвръща, че трябва да говори с нея.

-Можеш ли, да се успокоиш, Зейнеп? – казва Сабах.

-И не Зейнеп, а Салкъм Горели! Салкъм ще ми казваш! – заявява Зейнеп. -Знаеш ли, колко време чаках, за да ти кажа това?

-Сабах, ако имаш малко ум, те съветвам да си вървиш! – казва Халил.

-Аз намерих изгубената си братовчедка след толкова години, нима мога да си тръгва без да си кажем няколко думи? – пита Сабах и влизат в кабинета на Зейнеп. Сабах се интересува, дали Зейнеп ще си търси правата за частта на наследството, което ѝ се полага.

Действието прескача в къщата, където се крие Кадер. Тургут чука на вратата на стаята на Кадер, но тя не отговаря. Той моли Серай да влезе, за да види, дали жената е добре. Серай влиза и вижда Кадер припаднала на земята. Тя веднага вика чичо си Тургут. Кадер идва на себе си, но не иска да я карат в болницата. Тургут се обажда на Халил и му казва какво е станало. Халил му казва, че Кадер им е по-важна от Йълмаз.

Тургут и Серай независимо от нежеланието на Кадер я карат в болницата.

В същото време Джанер отива да се види с Йълмаз. Йълмаз му разказва, за предложението на Халил и Зейнеп, че ще разкрият, че Кадер е жив, ако той признае за физическото насилие, на което е подлагал Дженет през целия им брак, и че е ударил Солмаз и я е оставил парализирана. Ако признае, ще получи по-малко наказание, но ако не признае, ще бъде вкаран в затвора до живот за убийството на Кадер. Джанер му казва, че това е лъжа и той ще го измъкне от затвора. Но, трябва да не казва пред съдя, че в деня, в който е станало убийството, той не е идвал при него, защото може да го сметнат за негов съучастник, а ако противоположната страна разбере за това, ще поиска той да стане свидетел. Джанер може да свидетелства, но това ще отслаби защита им.

-Отиди при Фериде и поговори с нея. Кажи ѝ, че Кадер е жива, за да разбере нещо повече за това – казва Йълмаз.

-Добре, добре…

-Вземай на сериозно, това което ти казвам и го направи! Знаеш ли, ти, коя е Салкъм Горели, която търсеше? Зейнеп!

-Какво? – Джанер е шокиран от чутото.

-Хайде върви при Фериде, само тя може да ни помогне!

-Ами ако не иска да говори?

-Ключът от нея е у мен! Ти ще си поиграеш със съвестта ѝ! Направи така, че Фериде да се почувства зле!

Джанер отива в кантората на Къванч, където иска да говори с Фериде, но Бирсен и Къванч, не му разрешават.

-Фериде, баща ти е в много лошо състояние. Ако искаш ходи да го видиш, докато не е станало късно – казва Джанер и си тръгва.

В същото време Тургут и Серай пристигат с Кадер в болницата. Тургут излиза от колата, за да съобщи на регистратурата, а Кадер моли Серай да докара една инвалидна количка, защото не може да ходи сама. Докато Серай отива за количката, Кадер бяга.

-Аз не мога да ви предам, за да може, аз да живея още малко – мисли си Кадер докато се отдалечава от болницата.

Халил и Джем също пристигат в болницата и от Серай и Тургут разбират, че Кадер е избягала. Четиримата тръгват да я търсят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!

„Преплетени съдби“, еп. 85: Съмнения - какво ще се случи...