Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

1 коментар

Разобличен от Зейнеп в лъжа, Джанер се отказва да защитава Йълмаз и така той остава сам и отчаян. В същото това време Фериде и Къванч разбират, че ще имат дъщеря и решават да я кръстят Джанет. Вижте какво ще се случи в еп. 89 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 88 на турския сериал „Преплетени съдби“ Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде. Той изпраща Джанер при нея, за да ѝ каже да открие къде се крие Кадер и че баща ѝ ще се самоубие, ако не му помогне. Ще се подаде ли на натиска на баща си Фериде.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 89 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Халил и Джем намират Кадер и я настаняват в болница, като правят така, че никой да не разбере, че е жива.

Фериде се бори със себе си да не се поддаде на натиска на Йълмаз.

Фериде и Къванч разбират, че ще имат дъщеря.

Разобличен от Зейнеп в лъжа, Джанер се отказва да защитава Йълмаз и Йълмаз остава сам и отчаян.

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

Вижте повече

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

В деня на съдебния процес Фериде моли баща си да признае вината си. Какво ще направи Йълмаз? Ще бъде ли наказан за свъртта на Джанет и...

Халил и Джем намират Кадер. Тя не иска да тръгне с тях, защото ако отиде в болницата, ще се разбере, че тя е жива и всичко ще пропадне. Джем уверява Кадер, че ще я заведат в болницата, но никой няма да разбере, че е жива.

Джем и Халил водят Кадер в частна болница и правят шоу като казват, че са намерили жената на улицата и сигурно има деменция, защото нищо не си спомня. Джем казва на лекаря, че той ще плати престоя ѝ, а след като пациентката се посъвземе, той като комисар в пенсия ще се свърже с полицията.

-Татко, аз ще се погрижа за плащането – казва Халил на Джем. Джем е изненадан от обръщението на Халил и се просълзява от вълнение.

След малко Джем го пита, защо го е нарекъл така, а Халил му отговаря, че заради шоуто, за да изглежда по-достоверно, но след това Халил прегръща Джем, за да му благодари за всичко, което е направил за тях и му казва, че е добър човек.

В същото време Зейнеп кани Сабах да се видят в заведението на Халил. Зейнеп ѝ прави предложение, като ѝ казва, че ще се откаже от наследството, ако накара Джанер да се откаже от делото на Йълмаз.

Действието се пренася в къщата на Йълмаз. Фериде весело си приказва с сестра си, племенницата си, чичо си Тургут и Къванч, когато получава съобщение от Джанер, че баща ѝ възнамерява да се самоубие и ако иска да поговори с Джанер, той е на улицата.

Фериде се среща с Джанер. Джанер я лъже, че баща ѝ е искал да се обеси на чаршафа, като го е вързал за тавана в килията. Фериде го пита, дали баща ѝ е жив, а той ѝ отговаря, че не знае, а и каква е разликата за нея като не се интересува от баща си.

-Баща ми, жив ли е? – пита Фериде.

-Жив е! Съкилийниците му са му помогнали!

-Слава Богу! – отдъхва си Фериде.

-Но, опасността не е преминала. Той отново ще направи това. Ти утре ела в съда и кажи, че Кадер е жива, иначе той отново ще направи опит да се самоубие!

Действието прескача на следващия ден в съда, където започва делото на Йълмаз.

Преди да вкарат Йълмаз в съдебната зала, той вижда Халил, Бирсен и останалите от семейството и ядосан крещи:

-Къде е моята Фериде?

Идва и Джанер, а Йълмаз му казва по-скоро да го измъкне от тук, за да ги накаже всички тях.

-Не се притеснявай, всичко ще тръгне като по масло – отвръща Джанер.

Всички влизат в съдебната зала.

Джанер представя на съда снимките на колата на Фериде преди и след убийството, и иска Йълмаз да бъде освободен. Зейнепвзема думата и моли съдията, дали може да зададе един въпрос на Джанер, който е свързан с делото.

В същото време Йълмаз се чуди, къде може да е неговата Фериде.

В същото време Фериде и Къванч са на консултация и разбират, че ще имат дъщеря.

-Но, на нас ни казаха, че ще имаме момче? – изненадана е Фериде.

-Да, в първите месеци стават такива грешки. - отговаря лекарката. -Надявам се че таткото не се е разстроил.

-Защо да се разстройвам? Аз дори се радвам! Г-жо доктор, погледнете на красотата на нейната майка, каква ли красива дъщеря ще имаме – казва радостен и щастлив Къванч.

-Къванч, не мога да повярвам! – казва Фериде. -Татко отново загуби! Той искаше, ако е момче да го кръстим Йълмаз.

-И кой сега победи? – пита Къванч. -Как ще кръстиш нашата дъщеря?

-Нека да бъде Джанет! Нека нашата дъщеря да се казва Джанет! Аз ще ѝ подаря цялата любов, която не можах да подаря на мама!

-Ти, ще бъдеш чудесна майка!

Зейнеп пита Джанер, дали се е виждал с Йълмаз в деня на убийството, а той отрича. Зейнеп представя доказателства на съда, които доказват, че Джанер се е виждал с Йълмаз преди убийството на Кадер.

Прокурорът пита Джанер, защо е излъгал и какво се опитва да скрие. Зейнеп моли съда, тъй като преди малко е било доказано, че Джанер лъже, да не се вземат предвид доказателствата представени от Джанер.

Йълмаз е бесен на Джанер и му казва, че не е никакъв адвокат. А след това се обръща към съдията и заявява, че са му направили капан и Кадер е жива, и те са я скрили.

Джанер казва на Йълмаз, че повече не е негов адвокат и да прави каквото си иска.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!

„Преплетени съдби“, еп. 85: Съмнения - какво ще се случи...