Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.172: Зюмрют разваля годежа между Дефне и Йомер...

Добави коментар

Зюмрют скрива дневника на Дефне, за да не го прочете Йомер и върне паметта. Дефне идва в конака на Ширхан и казва на Вилдан, че ще чака Йомер, колкото и време да му е необходимо, за да си върне паметта, но иска пръстенът му да остане при него. Вилдан взема пръстена и оставя в стаята на сина си, но Зюмрют взема пръстена и отива в конака на Карадаа, където хвърляйки пръстена, заявява, че разваля годежа между Йомер и Дефне. Вижте какво ще се случи в еп. 172 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 май 2024 по Diema Family.

В епизод 171 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Зюмрют казва на Гюлшат да не обръща внимание на това, което пише в дневника на Дефне. Зюмрют решава да контролира информацията, която Йомер получава.

НА КРАТКО какво се случва в еп.172 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 май 2024 по Diema Family.

Зюмрют скрива дневника на Дефне, за да не го прочете Йомер и върне паметта.

Дефне идва в конака на Ширхан и казва на Вилдан, че ще чака Йомер, колкото и време да му е необходимо, за да си върне паметта, но иска пръстенът му да остане при него. Вилдан взема пръстена и оставя в стаята на сина си, но Зюмрют взема пръстена и отива в конака на Карадаа, където хвърляйки пръстена, заявява, че разваля годежа между Йомер и Дефне.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Приятелката на Нефизе идва на гости или по точно да поклюкарства и изказва съжалението си, че годежът между Дефне и Йомер е развален. Нефизе ѝ заявява, че е в грешка. Приятелката ѝ казва, че е видяла Йомер с друга жена на базара, а Кадрие ѝ обяснява коя е Гюлшат. Приятелката заявява, че един обвързан мъж не би трябвало да се разхожда с момиче, което не е негова годеница.

В същото време Йомер седи на двора и чете дневника на Дефне. Гюлшат му казва да не се напряга прекалено много, като го чете. Тя му предлага да не се уморява да мисли за миналото и да започне да гледа към бъдещето, и така миналото ще се върне.

Алпай се появява вкъщи с цветя. Фунда изглежда мрачна. Алпай ѝ казва, че днес е спасил Керем от истинска беда и продължава да обяснява какво е направил. Заявява ѝ, че сега Керем и всички останали ще знаят какъв баща е той.

Фунда отвръща: -Да направиш нещо такова е единственият начин, по който умееш да бъдеш баща, така ли? Решаваш проблеми, защото владееш езика на хората, които създават проблеми, и се гордееш с това?

Алпай казва на Фунда, че е намерил най-добрия лекар в Антеп за бебето им и това още повече ядосва Фунда. Тя му казва, че може сама да си намери лекар. Тя продължава да говори на Алпай, че не се чувства сигурна, не може да си представи, че този път той ще бъде различен баща. Той ѝ казва, че вече е започнал да се променя. Все още неубедена, тя го пита, че когато бебето се роди и плаче по 20 пъти през нощта, дали той ще бъде там. Алпай не може да отговори на този въпрос и Фунда знае това.

Зюмрют забелязва, че Йомер е оставил дневника си на стълбището, взема го и го скрива. Джумали забелязва, че прави нещо скришом, но Зюмрют се оправдава, че това е просто тефтера с рецепти за специалната диета на Джумали.

Мелек разговаря с Халил и му благодари, че се е притекъл на помощ на Керем. Тя заявява, че разбира, че той иска да се погрижи за тях, но моли в бъдеще, ако има нещо, което засяга децата ѝ, тя да е наясно с това, а не да го крие от нея. Като тяхна майка тя иска да може да бъде до тях, независимо от всичко.

Двамата са прекъснати от посетител в школата - търговец на антики, който е насочен към тях от Кенан. Разбирайки това Халил побеснява и отива да говори с Кенан.

Йомер изпада в паника, когато не може да намери дневника на Дефне. Той започва да търси и да крещи гневно, искайки да знае къде е дневникът. Зюмрют слиза спокойно и се обръща към него с любимите си ласкави думи „частичка от моята душа“. Йомер се развиква и ѝ казва да не го нарича така... Прекрасен момент, в който Зюмрют осъзнава, че не е недосегаема, що се отнася до новия Йомер. Тя го уверява, че ще намерят дневника, и той излиза от къщата. Зюмрют изпраща Гюлшат след него.

Халил идва в Хана, за да говори с Кенан. Той го моли да разкаже какви са намеренията му и защо изпраща при тях златари и антиквари. Кенан му казва, че просто се опитва да бъде добър съсед и добър човек, който помага на хората в нужда. Халил му казва, че те не се нуждаят от неговата човечност или помощ, и си тръгва. Алпай вбесява Кенан, като го пита защо просто не каже на Халил, че прави всичко това за Вилдан. Кенан се обръща към него и му казва да си държи езика зад зъбите и никога повече да не говори на тази тема...

Дефне идва в конака на Ширахан и казва на Вилдан, че ще чака Йомер, колкото и време да му е необходимо, за да се възстанови, но иска пръстенът му да остане при него.

Вилдан взема пръстена от Дефне и ѝ казва, че ще го сложи в стаята на Йомер. Зюмрют пита Вилдан, защо е идвала Дефне, а Вилдан ѝ обяснява, че Дефне е дошла да ѝ каже, че ще чака търпеливо, докато Йомер си върне паметта, но иска пръстенът да остане при него. След като Вилдан оставя пръстена в стаята на Йомер, Зюмрют влиза и го взема.

Фунда идва в Хана и плаче. Казва на Алпай, че майка ѝ е много болна и е откарана в болница, а тя трябва веднага да замине за Германия. Алпай ѝ казва, че е бременна и че имат среща с лекаря. Фунда продължава да плаче и казва, че трябва да замине веднага и не знае кога ще се върне.

Керем пристига в съблекалнята на футболния отбор и Емре му показва видеото, което е направил, когато Керем участва в незаконния мач със залагания. Той възнамерява да го покаже на треньора им и да накара Керем да бъде отстранен от отбора. Керем му казва, че ако го направи, ще покаже на полицията видеото, на което Емре е сложил часовника в раницата си, и тогава ще отиде в затвора. Емре започва да спори с Керем за видеото, когато влиза треньорът. Той иска да види за какво видео говорят и иска телефоните на двамата.

Керем казва на треньора си, че съотборниците им са направили шеговито видео и в него има някои лоши думи, така че ще е по-добре треньорът да не гледа телефоните им. Треньорът им ги предупреждава да се отнасят сериозно към тренировките си.

Йомер е в парка, където двамата с Дефне често са ходили. Той казва на Гюлшат, че му се иска да си спомни само едно малко нещо, за да може да изтича при Дефне и да поиска да чуе останалото. Чувства се зле, че ѝ е викал. Изведнъж Гюлшат вижда Дефне в парка и пита Йомер, който е с гръб към Дефне, дали иска да поговори с Дефне, а Йомер виждайки Дефне изпада в паника и настоява да си тръгнат... Дефне ги вижда, но вижда единствено как той се опитва да избяга от нея, а Гюлшат ѝ прави знак да не се доближава.

Двамата бързо си тръгват и Дефне остава с погрешното впечатление, че той я избягва, защото между него и Гюлсат се заражда нещо.

В същото време Зюмрют пристига в къщата на Карадаа. Нефизе я кани да седне, а Зюмрют се държи много грубо, като казва, че е дошла да им каже нещо и ще си върви.

Казва им, че Дефне е идвала и че е тя (Зюмрют) много разстроена от това, което Дефне преживява. Дефне е донесла пръстена и е казала на Вилдан, че ще чака Йомер, колкото време е необходимо. Зюмрют обаче смята, че колкото повече се опитват да стигнат до Йомер, толкова повече той разширява пропастта между тях. По тази причина Зюмрют казва ( в момента, в който Дефне влиза зад нея), нека забравим годежа и даденото обещание.

Така Дефне няма да се разстрои, а Йомер няма да се бори със себе си, опитвайки се да си спомни нещо. Ако и когато Йомер възвърне паметта си и все още иска Дефне, тогава ще решат какво да правят.

Доволна от себе си Зюмрют хвърля пръстена на масата пред Хафизе, Мелек и Кадрие, които шокирани от постъпката на Зюмбюл и Нефизе ядосано казва на Зюмбюл, че това, което прави, не е правилно.

Мелек се опитва да успокои Дефне и ѝ казва, че връщането на пръстена не означава, че годежът е прекратен, че Зюмрут е направила това само за да намали натиска върху Йомер. Дефне отказва да повярва на майка си. Дефне разказва на майка си, че е видяла Гюлшат и Йомер заедно в парка и когато е искала да се присъедини към тях, Гюлшат ѝ е направила знак да стои настрана.

Дефне казва, че няма да чака Йомер да се влюби в Гюлшат и разплакана излиза от конака. Мелек тръгва след нея, но ѝ прилошава.

Нефизе моли Мелек да се успокои, като ѝ казва да остави Дефне да се разходи, и да не се притеснява, защото след това което направи Зюмрют, не вярва Дефне да отиде в конака на Ширахан.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп. 189: Вилдан решава с Йомер да напуснат конака!

„Моето име е Мелек“, еп.188: Какво чака Йомер и Дефне?Какво е намислила Зюмрют?

„Моето име е Мелек“, еп. 187: Трудни часове за Мелек и още по-тежки за Халил!

„Моето име е Мелек“, еп. 186: Ще се откажели Халил от мечтата си... от Мелек?

„Моето име е Мелек“, еп.185:Както предполагаше Алпай, Халил се сгодява за Мелек!