Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 117 - Кязим отказва да помогне на Орхан!

Добави коментар

Ферит се опитва да убеди Кязим да оттегли обвиненията срещу баща си, но той отказва. Сертер отвлича Пелин и настоява за ДНК тест. Вижте какво ще се случи в еп. 117 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит отива да види Кязим в болницата. Кязим се изправя, като се подпира с бастун. Той казва, че знае, че Ферит е там, за да се опита да го убеди да оттегли обвиненията срещу баща му. Казва, че Сейран вече е разговарял с него. Кязим нарежда на Ферит да каже каквото има да казва и да си тръгне. Ферит го нарича татко, а той му отговаря саркастично, като изтъква склонността на Ферит да го обижда, когато е ядосан, но да използва ласкави изрази, когато му е изгодно.

Ферит отвръща, като казва, че Кязим също се променя, когато е ядосан, и става друг човек, когато е спокоен. Ферит напомня на Кязим, че той е този, който го е спасил. Той моли Кязим да оттегли жалбата си, като подчертава, че има нужда от неговата помощ, за да спаси баща си. Кязим пита дали Ферит вярва, че му дължи нещо за това, че го е спасил от мутрите на баща му.

Ферит пита Казим дали предишните му действия не означават нищо за него. Кязим отказва да оттегли обвиненията си. Той заявява, че не му дължи нищо, защото е спасил живота на Ферит, скачайки пред куршума заради него. Той допълва, че Ферит му е длъжен за неприятностите, причинени на дъщеря му. Казим удря с бастуна си по пода. Той обвинява семейство Корхан, че са съсипали живота на дъщеря му, и настоява да стоят далеч от нея. Въпреки молбите на Ферит, Кязим остава безмилостен и невъзмутим.

Суна търси напътствия от гадателка, която я насърчава да си върне загубеното и да накара човека, отговорен за разбитите ѝ мечти, да понесе последствията.

Междувременно Пелин отива в мола с Пирил, за да се срещне с Ферит, но неочаквано се сблъсква със Сертер, който я е дебнел. Сертер настоява за ДНК тест, за да потвърди, че не е баща на детето на Пелин. Той добавя, че ако се докаже, че Ферит е баща на бебето, той ще си тръгне и никога няма да се върне. Пелин е разстроена от това искане, опасявайки се, че съгласяването с теста ще означава, че тя самата има съмнения в бащинството на нероденото си дете. Тя се притеснява за последствията, ако хората разберат, страхувайки се, че това ще я унищожи. Бодигардовете на Сертер насила качват Пелин в кола. Всичко се случва пред очите на Ферит и Сейран.

Ферит пита Пирил дали мъжът, когото е видял, е бил Сертер. Тя му отговаря, че е бил той и че смята, че той е бащата на детето на Пелин. Ферит, Пирил и Сейран бързат да ги последват с друга кола. Ферит, ядосана и объркана, разпитва Пирил за това, което се случва. Той пита защо Сертер смята, че детето на Пелин е негово. Пирил успокоява Ферит, че Сертер лъже, и обяснява, че Сертер е отвлякъл Пелин, защото тя е отказала да се срещне с него. Малко след това Ферит блокира колата на Сертер, сблъсква се с него и го удря, като иска да знае защо е там. Сертер признава, че се интересува от бебето на Пелин, защото то може да е негово.

Ферит се изправя срещу Пелин за твърдението на Сертер. Пелин отрича и със сълзи на очи моли Ферит да не вярва на Сертер. Сертер предлага да се направят ДНК тест, за да се докаже кой е бащата. Ферит е потресен и пита Пелин дали има вероятност бебето да не е негово. Пелин отрича. Сертер настоява за теста, като пита Ферит дали е способен да живее със съмненията за бащинството на бебето.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!