Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

Добави коментар

В деня на съдебния процес Фериде моли баща си да признае вината си. Какво ще направи Йълмаз? Ще бъде ли наказан за свъртта на Джанет и Солмаз? Вижте какво ще се случи в еп. 90 (ФИНАЛ) на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 89 на турския сериал „Преплетени съдби“ Разобличен от Зейнеп в лъжа, Джанер се отказва да защитава Йълмаз и Йълмаз остава сам и отчаян. Фериде и Къванч разбират, че ще имат дъщеря.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 90 (ФИНАЛ) на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В деня на съдебния процес Фериде моли баща си да признае вината си.

Ще признае ли вината си Йълмаз? Ще влезе ли в затвора?

В деня на съдебния процес Фериде казва на баща си да признае вината си, защото не иска да продължава да е на негова страна срещу всички, дори и когато...
В деня на съдебния процес Фериде казва на баща си да признае вината си, защото не иска да продължава да е на негова страна срещу всички, дори и когато е виновен, както винаги е правила.

-Фериде, най-накрая дойде!

-Кадер у жива, татко!

-Моята умна дъщеря! Аз знаех, че ще спасиш баща си!

-Татко, Кадер е жива и скоро ще се появи. Но, тя ще се появи само при едно условие, татко! Ако ти си признаеш, какво си причинил на Солмаз и на мама… Джанет…

-Какво?!

-Ако си признаеш вината… Кадер ще се появи, казвам ти, татко! Кадер ще си признае, че сте се скарали и тя се изплашила, и скрила….

-Фериде!

-Ако ти не си признаеш… Всичко ще си остане така. И цял живот ще си останеш тук.

-Какво говориш, Фериде? Разбираш ли, какво говориш? – крещи Йълмаз.

-Не ми крещи, татко! Аз не искам повече да се страхувам от теб! Аз цял живот съм била на твоя страна. Цял живот съм била с теб, въпреки цялото зло, което причини на мама, батко и кака. Но повече но мога! Сега изборът е твой! Или ще си признаеш и понесеш наказанието…

А когато излезеш от тук, ще продължиш да бъдеш мой баща… Или цял живот ще прекараш в затвора. Ако не си признаеш, това което си направил, това ще бъде последният път, когато ме виждаш!

Татко, аз винаги съм те защитавала и съм казвала, че ти си добър човек! Моля те, поне един път, направи така, че да се окажа права! Винаги съм те защитавала, че си добър, опитах се да им го докажа.

Помогни ми! Поне един път покажи доброто в себе си, моля те! Ако не можеш да направиш това заради мен… Направи го, заради внучката си Джанет!

Действието прескача. Йълмаз няма друг избор, освен да разкаже на съдията как е причинил смъртта на Дженет, като я е пребивал в продължение на 38 години, и как е ударил Солмаз. Тогава влиза Кадер и разкрива, че е жив.

След това започва нов процес и Йълмаз е вкаран в затвора за това, което е причинил на Дженет и Солмаз.

Действието се връща назад. Джанет признава, че цял живот се е питала, заради какво живее. Но, все не намирала отговор на този въпрос, но когато се родила Бирсен и я дали да я вземе, тя разбрала, че живее, заради децата си. Мисли за тях, а не за себе си…

Халил и Зейнеп се женят.


Година по-късно се ражда първият им син.

Халил обещава да му даде това, което никога не е имал, да бъде добър баща.
Останал сам в затвора, Йълмаз обвинява баща си за състоянието си, защото той го е превърнал в насилник.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!

„Преплетени съдби“, еп. 85: Съмнения - какво ще се случи...