Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

Добави коментар

Анупама и Ануж спорят как да се справят с Ванрадж, като Ануж предлага Анупама да се отдръпне от семейство Шах, но тя отказва. Барха се опитва да манипулира Анупама. Вижте какво ще се случи в епизод 145 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Самар кани всички да танцуват. Анупама, Пахи, Сара и Паритош се присъединяват към него. Пристигат Ануж и Анкуш и Ануж шеговито пита защо се забавляват без него. Сара му отговаря, че това е младежка сбирка. След това Ануж се заема да демонстрира как се прави парти и танцува. Междувременно Пахи и Адхик споделят интимен момент, забелязан от Анупама. Барха наблюдава семейство Шах.

Лила пита защо Ванрадж не е попречил на децата си да отидат при Анупама. Ванрадж обвинява за това намесата на Хасмук. Лила си спомня за срещата на Пахи с Адхик и казва на Ванрадж, че страховете му не са неоснователни, като подчертава, че не може да си позволи да загуби децата си.

Ануж кани Пахи да направи снимки на партито, които по-късно притесняват Ванрадж и Лила, когато ги виждат. Анкуш кани Барха да се присъедини към партито, като хвали Анупама и Ануж.

Междувременно Ванрадж се доверява на Хасмук за безсънните си нощи без децата си и изразява загриженост за предстоящото раждане на Кинджал. Хасмук утешава Ванрадж, като го призовава да остави Кинджал да реши къде иска да остане. Ванрадж се пита дали един баща може да замени майката, а Хасмук изразява мнение, че не може.

Докато Анупама танцува, Барха случайно бута Кинджал, което я кара да се разплаче. Ванрадж става неспокоен, а Кавия се опитва да го успокои. Паритош информира Ванрадж за ситуацията с Кинджал. Анупама и Самар успокояват Кинджал, като изразяват съжаление, че не са успели да се погрижат по-добре за нея. Барха се обвинява за падането на Кинджал, докато Анкуш, Сара и Адхик се опитват да я утешат. Пахи се обвинява, че е дошла при Анупама.

След като научават за инцидента с Кинжал, Ванрадж, Хасмук, Паритош и Кавия се втурват към дома на Анужа, където откриват, че Барха е отговорна за случилото се. Ванрадж и Анкуш спорят, докато Анупама и Кинджал се връщат у дома. Ванрадж, Паритош и останалите молят Анупама да обясни какво се е случило, тъй като и Кинжал, и Анупама плачат.

Ванрадж иска обяснение от Анупама, но Ануж уверява всички, че Кинджал и бебето ѝ са добре. Паритош и Ванрадж проверяват как е Кинжал, която кимва, че е добре. Анкуш пита защо плачат, ако всичко е наред, което кара Ануж да обясни, че Анупама се чувства виновна, докато Кинджал се притеснява за детето си. Ануж ги призовава да спрат да плачат. Анупама се извинява, но Ванрадж избухва, като ѝ казва да запази извиненията си за себе си. Ануж се намесва, като казва на Ванрадж да не повишава тон на Анупама.

Ванрадж обвинява Анупама, че е пренебрегнала задълженията си, след като се е омъжила в семейство Кападия, и я пита дали е неспособна да се грижи за Кинжал. Ануж защитава Анупама, но Ванадж упорито продължава да я обвинява. Хасмук се намесва, за да подкрепи Анупама, като твърди, че тя е невинна, и настоява да прекратят разговора, тъй като Кинжал е невредима. Кавия се опитва да успокои Ванрадж, който ѝ се развиква. Анупама решава да вземе Кинджал със себе си, но Ванрадж заявява, че Кинджал няма да стои повече при Анупама. Анкуш пита дали в къщата им има мини, а Ванрадж заявява, че децата и внуците му няма да посещават Анупама и Ануж Кападия.

Кинжал моли Ванрадж да ѝ позволи да остане при Анупама, на което той неохотно се съгласява. Ануж моли Паритош да се върне при Кинжал. Ванрадж предупреждава, че Кинжал трябва да се върне у дома до сутринта. Развълнуваната Анупама уверява Хасмук, че няма да го разочарова, но Ванадж изразява недоверие към нея.

Семейство Шах си тръгва от къщата на Кападия, а Самар се притеснява от още драма от страна на Лила и Ванрадж. Хасмук обяснява, че Ванрадж се страхува повече да загуби всичко заради Анупама, отколкото да създаде сцена. Ядосаният Ванрадж си тръгва, докато Анупама и Паритош утешават Кинжал. Барха се извинява, че се е сблъскала с Кинджал, а тя и Паритош ѝ прощават. Анупама се моли за благополучието на Кинджал.

Баркха предлага на Анупама да изпрати Кинджал вкъщи за нейна безопасност, а Ануж я подкрепя. Той изразява разочарованието си от драматичното поведение на Ванрадж. Анупама изглежда стресирана. Ванрадж разпитва Пахи за посещението ѝ в дома на майка си, като ѝ се кара, че е подкрепила Анупама. Барха манипулира Ануж, който решава да отведе Кинджал в дома на семейство Шах, за да избегне по-нататъшна драма.

Ануж изразява неудобството си от това, че Лила и Ванрадж надигат глас по адрес на Анупама, и ѝ предлага да остане настрана от семейство Шах за известно време. Ануж предупреждава, че може да контролира гнева си само до известна степен и не е сигурен какво може да направи по-нататък. Анупама настоява, че не може да остане настрана, като се позовава на бременността на Кинджал и отговорността си към семейството. Ануж я пита как е успяла да се справи с поведението на Ванрадж през последните 26 години. Баркха и Адхик наблюдават с насмешка как Ануж и Анупама спорят.

Междувременно Пахи се изправя срещу Ванрадж, чувствайки се несправедливо обвинена, и той я порицава за отношението ѝ. Лила, която научава за инцидента с Кинджал, е шокирана. Пахи защитава посещението си в дома на Анупама. Чувствайки се засрамен, Ванрадж се оплаква на Хасмук за това, че децата му са се отдалечили от него.

Анупама и Ануж продължават да спорят, като Ануж настоява, че инцидентът не е станал по вина на Анупама, а Ванрадж несправедливо я обвинява. Анупама защитава действията си, като се позовава на загрижеността си за децата си. Ануж настоява Анупама да спре да защитава Вадраж и ѝ предлага да се отдалечи от семейство Шах за известно време. Анупама отказва, заявявайки, че не може да стои далеч от децата си.

Барха се възползва от ситуацията, като изтъква на Анупама, че пренебрегва Ануж заради семейство Шах. Ануж се притеснява за уязвимостта на Анупама.

По-късно Анупама си спомня думите на Барха и се разплаква. Анкуш обвинява Барха, че е влошила ситуацията, но тя се защитава. Сара застава на страната на Анкуш и спори с Барха, като обвинява Ванрадж, че винаги предизвиква драма. Барха твърди, че те му дават причини. Ануж и Анупама се извиняват един на друг. Кавия утешава Пахи, като обещава да поговорят по-късно. Ануж и Анупама се сдобряват и се прегръщат.

Ануж се доверява на Анупама, като ѝ обяснява, че ако нещо подобно се е случило с нея, може би щеше да реагира по същия начин като Ванрадж. Той вярва, че действията на Ванрадж са неразбрани заради грешките му в миналото. Разговорът им се превръща в игрив, когато Анупама леко удря Ануж, а той се извинява, поздравявайки я за първата им битка. Двамата решават да се развиват заедно и решават, че Анупама трябва да прекара нощта с Кинджал и Паритош.

Междувременно Адхик се обажда на Пахи и я кани на среща на кафе, предполагайки, че тя е близка с Анупама. Пахи приема с вълнение. Анупама планира да разговаря с Ванрадж, решена да го накара да разбере, че не може да създава драма при нея. Барха се опитва да манипулира Анупама. Анупама обаче изненадва Барха, като ѝ разкрива, че не се влияе лесно и че е проверила усърдно сметките и разходите, с което хваща Барха неподготвена.

Кинжал е доволна да види Анупама и Ануж да спят заедно на дивана в стаята си, като изразява благодарност за подкрепата им. Кинжал иска Анупама да я закара до вкъщи, тъй като Ванрадж може да я чака, но Ануж настоява Паритош да си почине, намеквайки, че може да е останал буден до късно. Анупама е трогната от вниманието на Ануж.

Хасмук пита Лила за Ванрадж, който е отишъл да си търси работа. Ванрадж се обажда на Лила, за да попита за Кинджал, и се притеснява, когато научава, че тя още не се е върнала.

Барха се извинява на Кинджал, шокирайки всички като казва, че не трябва да стой пир тях, но уточнява, че е имала предвид, че Кинджал трябва да дойде заедно със семейство Шах. Ануж казва на Кинджал, че е приготвил специално угощение за нея и Хасмук. Сара хвали Ануж и Анупама за това, че са разрешили различията си по разумен начин. Ванрадж се обажда на Анупама, за да провери какво става с Кинджал, и тя го уверява, че скоро ще я откара в къшата на Шах.

Хасмук започва да чисти пода, но Лила настоява тя да го направи. Рахи пристига и отново изцапва пода, което ядосва Лила. Хасмук учтиво моли Рахи да се отмести, за да може той да почисти отново. Анупама е изненадана да види, че Хасмук върши домакинската работа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!