Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

Добави коментар

Халил и Зейнеп посещават Йълмаз в затвора и му признават, че Кадер е жива, и ще се яви пред съда, но само при едно условие. Дюндар е арестуван и обвинен в убийството на Али Фуат. Вижте какво ще се случи в еп. 87 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 86 на турския сериал „Преплетени съдби“ Фериде е на път да вземе най-важното решение в живота си. Тя научава, че Кадер е жив и може да спаси Йълмаз само с една дума. Халил ще получи от Сабах видеото, което доказва невинността на Али Фуат, но трябва да влезе в рискована игра. Той заплашва Дюндар с този запис и го моли да прехвърли компанията си на Сабах, като го лъже, че ще се ожени за Сабах и ще вземе половината от компанията.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 87 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Фериде посещава психолог и го моли за помощ.

Дюндар е арестуван и обвинен в убийството на Али Фуат и съпругата му Лейла.

Джанер е готов да помогне на Йълмаз, като единственото, което иска от него, е да накара Халил да се провали.

След като Халил се е отърва от Дюндар Горели, те могат да разкрият самоличността на Зейнеп без никакви проблеми. Сабах е изненадана да научи, че Зейнеп е нейна братовчедка.

Халил и Зейнеп посещават Йълмаз в затвора и му признават, че Кадер е жива, и ще се яви пред съда, но само при едно условие.

Действието продължава от предния епизод. Фериде не е отишла при баща си в затвора, за да му каже, че Кадер е жива, а при психолог.

-Аз бях тръгнала при татко, в затвора – признава Фериде пред психоложката. -И не можах! Седях в колата и мислех… Мислех „Нима това не е истината?“. Нима е истина и това, че всички могат да бъдат толкова лоши? Защо човек ще направи това? Като изляза от тук, ще поговоря с всички и след това ще реша. Но, аз искам от вас нещо друго. Моля ви, спасете ме някак си от баща ми! Аз не мога. Сама няма да се справя! Не мога да изхвърля любовта си към него! Сама няма да се справя!

-Всъщност, това че ти си се обърнала към психолог, показва, че ти си готова да се справиш!

-Моля ви, спасете ме от него! На мен ми трябваше много време, за да приема това! Но, той не се разстройва така, както аз! Баща ми е лош! Лош човек! Той не съжалява за това което е направил! Даже получава удоволствие от това. Когато бях при него, последния път, видях това на лицето му, знаете ли? Аз се обърнах и го погледнах в лицето, а той имаше такова ужасно изражение… Опитвам се да забравя, да не си спомням… Но, неговото изражение, все едно нарочно застава пред мен! Аз повече не мога така, каквото и да правя, аз не мога да се отърва от баща си. Покажете ми какъв и да е изход, направете нещо, моля ви!

Разбираме, че Халил и останалите знаят, че Фериде знае, че Кадер е жива.

След като Фериде излиза от психолога си Къванч застава пред нея.

-И сега къде, Фериде? – пита той. Фериде е изненадана да го види. -Да ти кажа честно, аз си мислех, че отиваш със снимката при баща си или Джанер. Затова ти се ядосах така – признава Джанер.

-Ти си знаел, че имам снимка? – изненадана е Фериде.

-Всички знаят!

-Баща ти трябва да бъде осъден не за убийството на Кадер. Целта не е тази!

-Каква е целта?

-Баща ти трябва да си признае какво е направил с майка ти и Солмаз, и осъден за тези престъпления.

-Какво говориш? Татко, мама…

-Защо промени решението си, миличка?

-Когато ходих да се видя с татко за последен път… Той имаше такова страшно изражение на лицето си…. Все едно баща ми, не беше той… После, това което ми каза кака, а след това ти…

-Баща ти е причината, Солмаз да бъде парализирана и остане инвалид – казва Къванч, а Фериде му обяснява, че е питала баща си, защо когато е била малка той я завел в болницата, но той е отрекъл да са ходили там, заради Солмаз, но тя е знаела, че са били там, за да видят Солмаз. Тя много искала и този път да повярва на баща си, но този път не се получило. Къванч я пита, дали е приела истината. Фериде му отговаря, че ѝ е било толкова трудно, затова му се е и ядосала така.

Джанер мори Фериде да му даде телефона си, като ѝ обещава, че баща ѝ няма да бъде осъден за убийството на Кадер. Фериде му подава телефона си.

-Изтривам я? – казва Къванч.

-Изтри я! - съгласна е Фериде.

-Ела тук – Къванч придърпва Фериде към себе си и я прегръща. -Всичко свърши!

В същото време Зейнеп пита Халил, дали знае какво е направил Къванч. Халил отговаря, че сега следи за Фериде и ще се опита да ѝ попречи, тя да не се види нито с баща си, нито с Джанер. Джем пита какво ще стане, ако Фериде изпрати снимката. Халил отговаря, че и за това са взели мерки, че Фериде в момента няма интернет, а и номерът ѝ временно е спрян.

В кантората пристига Сабах. Халил моли Джем да наглежда Зейнеп. Сабах дава видеото на Халил и документите за прехвърлянето на компанията на нейно име, които Халил трябва да даде на Дюндар, за да подпише. Халил ѝ казва да върви в офиса на баща си, а той ще дойде след малко.

-Халил, аз май се влюбих в теб! Така че, бракът ни няма да бъде просто формалност! - признава Сабах.

-Хайде, върви и се занимавай с работата си, момиче! – отвръща ѝ Халил и отива в кабината на Зейнеп и ѝ дава видеото, което доказва, че Али Фуат е невинен.

Действието се пренася в къщата на Йълмаз. Фериде и Къванч са посрещнати от Бирсен и Серай. Фериде казва на сестра си, че те са едно голямо семейство, което много се обича и подкрепя, независимо от всичко, което Йълмаз се е опитал да им причини.

-Ти беше прав! – казва Фериде на Къванч. -Това което чувствах към баща си, не е любов, а страх! Голям страх, който растеше в малкото дете!
„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

Вижте повече

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

Халил се среща със Сабах, защото тя има свои собствени планове да заграби семейното богатство и предлага на Халил да обединят усилията си. Зейнеп ревнува и...

Действието се пренася в офиса на Дюндар, който нарежда на дъщеря си, че след като се омъжи, Сабах трябва да му върне цялото имущество, а също така да вземе видеото от Халил и да му го даде! Сабах му обещава да го направи.

Пристига Халил и Дюндар подписва прехвърлянето, вярвайки, че дъщеря му ще му върне компанията. След това Халил го изобличава и пристига полицията, която арестува Дюндар, а Сабах разкрива на баща си, че това е бил нейният план и вече не се страхува от него.

-Прости ми за всичко, Али Фуат! Аз изпълних твоето завещание! – мисли си Халил гледайки след полицията, която отвежда Дюндар.

Джанер се среща с Йълмаз и му казва, че е готов да му помогне, дори и да не е разбрал коя е Салкъм Горели. Единственото, което иска от него, е да накара Халил да се провали.

„Преплетени съдби“, еп.87:  Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

Вижте повече

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

Халил и Зейнеп посещават Йълмаз в затвора и му признават, че Кадер е жива, и ще се яви пред съда, но само при едно условие. Дюндар...

Халил отива при Йълмаз в затвора. Йълмаз го пита, защо е дошъл. Хали му отговаря, че има да му каже няколко думи. Йълмаз му отвръща, че и той ще му каже няколко думи като излезе от тук. Халил му отговаря, че трябва да забрави, че ще излезе от тук.

-Няма да получиш това! – казва Йълмаз. -Джанер има доказателства и ще ме измъкне от тук! Той ми обеща, че днес или утре ще уреди делото ми.

-Как така? Какви доказателства има Джанер? – пита Халил.

-Ще разбереш в съда, това е тайна информация! Баща ти, още не е умрял! И няма да умра, докато не погреба теб!

-Кажи ми, какво има Джанер?

-Няма да ти кажа! Но, благодарение на теб, ще изляза от тук, трябва да знаеш това!

-Как така?

-Ти си го така пребил, че той те мрази! Той дори не иска това, за което ме помоли!

-А, какво поиска от теб?

-Салкъм Горели!

-Какво?

-Защо се изплаши така?

-Но, нима ти, не знаеш, коя е Салкъм Горели? Не, не, ако знаеше, ти щеше да му кажеш!

-Въобще не се съмнявай в това!

-Дори ако знаеше, че ще ѝ навредят?!

-Все ми е тая!

-Какво? Ти ще поставиш в опасност живота ѝ ли? Нали и при това, на тази, която аз обичам?

-Какво? Зейнеп е Салкъм Горели? – досеща се Йълмаз.

След малко при тях влиза и Зейнеп, а Халил казва на Йълмаз, че самата Салкъм Горели е дошла и сега тя ще живее като дъщеря на баща си без капка страх.

-Халил, вкара убиеца на баща ме в затвора, а сега е мой ред. Убиецът на майка Джанет за нищо няма да излезе от тук! – заявява Зейнеп, а Йълмаз ѝ отговаря, че тя така си мисли, защото неговия адвокат ще го измъкне от тук.

Халил казва на Зейнеп, че Йълмаз говори, че Джанер имал някакви доказателства. Зейнеп пита Халил, дали става въпрос за снимките на колата на Фериде. Йълмаз ги пита откъде знаят за това. Зейнеп казва на Йълмаз, че тези доказателства въобще няма да го спасят и сега имат да му кажат няколко думи с Халил.

-Всичко свърши! – казва Зейнеп. Йълмаз е шокиран.

Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че ще разкрият пред съда, че Кадер е жив, ако той признае за физическото насилие, на което е подлагал Дженет през целия им брак, и че е ударил Солмаз и я е оставил парализирана. Ако признае, ще получи по-малко наказание, но ако не признае, ще бъде вкаран в затвора до живот за убийството на Кадер.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!

„Преплетени съдби“, еп. 85: Съмнения - какво ще се случи...