Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 37 - Назлъ и Мурат се преструват на съпрузи!

Добави коментар

Оя е решена да се предаде, но Елван я спира. Хатидже е решена да разкрие истината за пожара. Вижте какво ще се случи в еп. 37 на турския сериал "Скъпа мамо”.

Оя е шокирана, когато научава от полицията че тялото на Рустем е открито от полицията. Обзета от вина, тя е решена да се предаде, но Елван я спира и я връща у дома.

Мелек се озовава в капан от собствените си лъжи. Майката на Синен, осъзнавайки, че Хатидже може да е чула dumite на дъщеря ѝ, се опитва да се оправдае, за да избегне разобличаване. Признанието на Синен обаче хвърля сянка на съмнение върху Мелек и нейната дъщеря.

Раздялата с Назлъ се оказва мъчителна и за нея и за Зейнеп. Те се сбогуват със сълзи на очи. Въпреки че Мурат е свидетел на всичко, решението му остава непроменено. Зейнеп е съкрушена от отсъствието на майка си и постоянно плаче.

Хатидже разполага информация, която може да преобърне всичко. Тя е сигурна, че Назлъ не е запалила пожара, а е жертва на клевета. За да не се разкрие истината, Мелек е принудена да пожертва дъщеря си. Хатидже е решена да разкаже на Мурат за всичко, но среща трудности по пътя си, включително Асуде.

Сонгюл пристига в дома на Елван, за да вземе Оя у дома. Но Оя отказва да тръгне с майка си, която я изхвърля на къщата. Конфликтът ескалира, когато Керем се появява и се опитва да защити Оя. Сонгюл се опитва да го сплаши, за да си върне дъщеря си, но е посрещната с неочаквана изненада.

Оказали се на ръба на катастрофа, Мурат и Назлъ са принудени да потърсят убежище в близка къща. Там, за да се спасят от неловката ситуация, те се преструват на съпрузи. Неочаквано, малката Зейнеп, водена от детската си невинност, ги кара да спят в едно легло. Ситуацията става напълно нетърпима за Мурат, който все повече осъзнава, че повече не могат да се преструват.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!