Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!

Добави коментар

Фериде е на път да вземе най-важното решение в живота си. Тя научава, че Кадер е жив и може да спаси Йълмаз само с една дума. Халил ще получи от Сабах видеото, което доказва невинността на Али Фуат, но трябва да влезе в рискована игра. Той заплашва Дюндар с този запис и го моли да прехвърли компанията си на Сабах, като го лъже, че ще се ожени за Сабах и ще вземе половината от компанията. Вижте какво ще се случи в еп. 86 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 85 на турския сериал „Преплетени съдби“ Фериде започва да се съмнява в Йълмаз, но той продължава да я притиска да открие коя е Салкъм Горели. От друга страна, Бирсен продължава да се опитва да я измъкне от токсичното влияние на баща ѝ и ѝ напомня как Йълмаз я е подстрекавал срещу всички и я е карал да вярва, че само той я обича.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 86 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Фериде е на път да вземе най-важното решение в живота си. Тя научава, че Кадер е жив и може да спаси Йълмаз само с една дума.

Джем успява да разбере с какви доказателства разполага Джанер, с който да измъкне от затвора Йълмаз.

Халил ще получи от Сабах видеото, което доказва невинността на Али Фуат, но трябва да влезе в рискована игра.

Той заплашва Дюндар с този запис и го моли да прехвърли компанията си на Сабах, като го лъже, че ще се ожени за Сабах и ще вземе половината от компанията.

Самит, едно от момчетата, което работи в заведението идва на Халил идва в дома на Халил. Халил му обяснява, че утре няма да отварят заведението, защото ще идва Дюндар, но иска той да остане и добавя.

-Искам да те помоля за нещо. Утре се дръж, загадъчно и сериозно, облечи например черен костюм, дръж се така, все едно си убил 500 човека и си дошъл в заведението, много ядосан, нещо такова. Подобно поведение, разбра ли?

-Ако искаш, аз и оръжие мога да намеря – предлага Самит. Халил му отвръща да не говори глупости, без такива неща.

Действието се пренася в затвора. Младежът, които е съсед на Йълмаз по легло, и на който Джем предложи пари, да разбере какви са доказателства, с които Джанер планира да измъкне Йълмаз от затвора се опитва да се сближи с Йълмаз.

-Чичо, за какво попадна тук? И наистина, в какво е твоята вина? – пита младежа.

-Аз съм невинен! Нищо не съм направил!

-Ах, чичо, ах чичо! Не трябва да говориш така!

-Защо?

-На езика на всички една и съща песен! Аз искрено те попитах, за да можем, да си споделим проблемите. Ако не си поговорим, животът тук съвсем не върви. Кажи де?!

-Ти не искаше ли да спиш?

-Изчезна ми сънят!

-А, на мен спокойствието ми изчезна!

-Защо? -пита младежа и скача от леглото си и сяда срещу Йълмаз. -Виж, аз съм видял много малко хора, който да говорят, като теб. Кажи ми, какъв ти е проблемът? И на теб ще ти олекне!

-Откога си тук?

-4 години 2 месеца и 8 дена.

-Аз ти простих.

-Ето това е чичо ми – лъв! Хайде, тогава разказвай, аз ще чуя историята на живота ти, вместо приспивна песен! Само, чичо, да не бъде много жалостива, защото такива не обичам. Да започнем например с това, защо всички те наричат луд?

Действието се пренася в къщата на Йълмаз. Бирсен е при Фериде, която да се опитва да я измъкне сестра си от токсичното влияние на Йълмаз. Бирсен предлага на Фериде да отиде при нея, като смеейки се, обещава да не разрешава на Серай да готви. Фериде отговаря, че ще остане, а и Къванч ще се върне скоро.

В този момент Халил се обажда на Бирсен и ѝ казва, че ситуацията е спешна и тя трябва да отиде при него.

-Аз съм с Фериде…

-Добре, остави сега това. Ти трябва да дойдеш. Хайде идвай, ще ти обясня!

Бирсен казва на Фериде, че трябва да отиде при Халил, но тя може по всяко време да ѝ се обади.

Бирсен излиза от къща, а Халил хваща за ръка.

-За къде сме се разбързали така? – пита Бирсен.

-Бързо, бързо. Не задавай въпроси, аз ще ти обясня – казва Халил.

-Какво означава това? – пита Бирсен докато се качва в колата на Халил.

Действието се връща в затвора. Йълмаз пита младежа, дали вижда белега му на челото, като му го показва с пръст, и му казва, че това е неговият ад, че са го ударили с железен прът и цяла седмица е лежал в безсъзнание, а след това не знае как е станал, а хората са започнали да го наричат лудият Йълмаз. Младежът го пита, дали не са го водели на лекар. Йълмаз отговаря, че баща му, който го е ударил с железния прът го е водил, а майка му е била необразована и жестока, на по-малко от баща му и добавя:

-Ако човек няма майка, от детето нищо не става!

-Какво си изтърпял, старче?

-Децата понякога ми се ядосват… Дали у мен няма и капчица добрина? Но, откъде човек може да знае за това, което никога не е чувствал? Нима някой може да знае вкусът на кадаифа без да го е пробвал?

-Чичо?! А какво става с делото ти? Имаш ли шанс да излезеш от тук? Имаш ли адвокат?

Йълмаз казва на младежа, че вече му се е доспало, но му обещава да продължат разговора си утре.

Действието се пренася в къщата, в която се крие Кадер. Късно вечерта някой звъни на входната врата. Кадер вижда, че Тургут спи и само отива да отвори. Влизат Халил и Бирсен, които носят телевизор за Кадер и Тургут. След тях пристигат Зейнеп и Серай.

Зейнеп без да иска разкрива тайната на Серай пред майка ѝ, че иска да стане адвокат.

Бирсен поздравява Зейнеп с добре дошла в семейството, където трудно се пазят тайни.

Серай се извинява на кака си Кадер, че се е държала лошо с нея.

На вратата отново се звъни.

-А, сега кой е? – пита Кадер, а Тургут казва, че сигурно е храната, която е поръчал.

Халил казва на Кадер, че иска да я помоли за нещо след като вечерят.

В същото време Юсуф се прибира вкъщи и се чуди, къде са майка му и сестра му.

Действието отново се връща в къщата, в която се крие Кадер. Бирсен пита с какво се е провинил Юсуф, че не са му казали истината.

-Това е червената линия на Халил – отговаря Зейнеп.

-Червена линия. Ти самият си червена линия! - казва Бирсен. Всички се смеят, а Бирсен добавя, че не е знаела какво да каже.

Халил предлага да повикат и Юсуф, за да му кажат истината, а и той разбира от електроника и ще им пусне телевизора.

Сабах търси баща си, но в кабинета му намира Джанер.

-Татко няма ли го? – пита тя.

-Баща ти си тръгна, Сабах! – отговаря Джанер.

-Ти трябва да ми казваш, г-це Сабах!

-Добре!

-Татко ме извика! Защо си е тръгнал?

-Искаше да ни остави насаме.

-Какво?

-Да се сближим! – пояснява Джанер.

Смеейки Сабах казва на Джанер, че се е досетила, че той е новият кандидат зет и доколкото разбира се е съгласил. Джанер ѝ отговаря, че ако каже обратното ще изглежда глупаво. Момичето го пита, дали това му е хоби, да тича след момичета, с които се е разделил Халил… и излиза от кабинета.

-Ох, Халил, ако не приключа с теб, то аз не съм мъж! – говори си сам Джанер.

В същото врече Халил пред близките си пита Кадер, дали преди да я заведе в родното ѝ село, може да стане свидетел на сватбата им със Зейнеп, а също така и майка от двете страни, защото те са загубили и мама Джанет и мама Лейла. Кадер е изненадана от предложението и трогната със сълзи на очи се съгласява.

-Виждаш ли, г-жо Кадер, а ти казва, че си нямаш никой! – припомня ѝ Тургут. – Ти имаш огромно семейство.

-Не може да има по-романтично предложение да се омъжа за теб от това! – казва Зейнеп, която също се е разчувствала на Халил.

Действието прескача на другият ден в къщата на Йълмаз. Къванч вижда, че Фериде е много замислена и я пита дали е добре.

-Дали съм добре или не, сама не знам. Опитвам се да реша.

Къванч казва, че не разбира, а Фериде му казва да забрави какво е казала и го пита, дали ще тръгва към кантората. Той ѝ отговаря, че днес няма да ходи, защото мисли, че се разболява и ще си остане, за да си почине. Фериде му отвръща добре, а Къванч я пита, дали няма да го попита какво му е. Фериде се ядосва като казва, че той я научил на това, и че всеки я поучава за нещо. Къванч я пита какво става. Тя му отговаря, че нищо не е станало! Но, тъй като е дъщеря на Йълмаз и тя от време навреме полудява! Къванч казва на Фериде, да му каже, защо му се ядосва, за да ѝ олекне. Тя му отговаря, че на себе си се ядосва. Къванч се опитва да предизвика Фериде, за да му разкаже, какво е на душата ѝ, като ѝ казва, че ѝ дава последен шанс, да дойде на себе си.

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра  - какво ще се случи…

Вижте повече

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

Халил ще получи от Сабах видеото, което доказва невинността на Али Фуат, но трябва да влезе в една много опасна игра. Макар че Фериде все още...

Фериде отива в стаята на баща си и поглежда телефона си. На него тя има снимка на Кадер от снощи. Разбираме, че Фериде е проследила брат си и сестра си, снощи и е разбрала, че Кадер е жива.

-Виждате ли, татко е невинен! – говори си сама Фериде. -И какво чакаш? Хайде да спасим татко!

Фериде взема ключа за автомобила си. Къванч я пита, къде отива.

-Днес е последният ми шанс! Нали ти така ми каза, да дойда на себе си! Аз ще го направя! Аз ще си остана същата!

-Значи си взела решение?

-Да!

-Не знам, къде си тръгнала, но… Но, искам да ти кажа няколко думи, а след това ходи където искаш!

В същото време Ефе, младежът съсед по легло на Йълмаз, спасява Йълмаз от двама затворници, който го заплашват с нож и така спечелва доверието му. Йълмаз му разказва с какво адвокатът му ще го измъкне от затвора. Младежът се обажда на Джем и му казва, че адвокатът на Йълмаз разполага с две снимки на автомобила, с който се твърди, че е превозван тупа на убитата. Едната снимка е направена преди, а другата след убийството.

Джем пита Зейнеп, дали с тези две снимки Джанер ще измъкне Йълмаз. Зейнеп му казва, че ще направи всичко възможно, за да не може. Но, засега е достатъчно, че те не знаят, че Кадер е жива.

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

Вижте повече

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

Халил се среща със Сабах, защото тя има свои собствени планове да заграби семейното богатство и предлага на Халил да обединят усилията си. Зейнеп ревнува и...

Междувременно Дюндар придружен от Джанер пристигат в заведението на Халил.

Посреща ги Самит. След малко пристигат Халил и Сабах. Виждайки Джанер Халил казва, че само той е липсвал и добавя, че сега Сабах ще види как гори в огъня, в който тя самата го е поставила и ѝ казва, че трябва да прави, това което той ѝ каже. Сабах се съгласява.

Дюндар е много изненадан да види дъщеря си. Халил му казва, че той я е повикал. Халил казва на Дюндар да отпрати Джанер. Дюндар му отговаря, че зет му никъде няма да ходи. Халил му отвръща, че след малко сам ще го отпрати.

Халил казва на Самит да донесе закуската. Той веднага донася чиния, в която има само един геврек. Халил го разрязва на три и казва на Джанер, че може да си хапне от сусама, който е попадал, защото не го е предвидил за закуската. В чинията слага и едно листче и казва на Дюндар да си избере. Дюндар избира листчето, на което пише: „Двамата със Сафер били врагове дълги години, заради тази жена.“

Дюндар побеснява и крещи какво означава това. Халил спокойно му отговаря, че той по-добре знае от него. Намесва се и Джанер. Халил казва на Дюндар, че го е помолил да го отпрати. Става бой, в който Халил побеждава. Дюндар отпраща хората си и Джанер. Халил му казва, че има видеозапис, който е намерил на яхтата на Али Фуат, в което Дюндар заповядва на хората си да убият жената на Али Фуат. Халил заплашва Дюндар с този запис и го моли да прехвърли компанията си на Сабах, като го лъже, че ще се ожени за Саба и ще вземе половината от компанията.

Дюндар му казва довечера да дойде в офиса му, за да му покаже записа, а след това ще поговорят и ядосан си тръгва. Сабах тръгва след него, като преди това казва на Халил, че при първа възможност ще му изпрати видеото.

-Ти, беше великолепен! – казва Сабах.

-Те всички ли са психо, цялото семейство?! – чуди се след нея Халил.

Халил се обажда на Зейнеп и му казва, че срещата му с Дюндар е приключила и Сабах ще изпрати видеото. Зейнеп си отдъхва, защото много се притесняваше за тази среща, да не се случи нещо с Халил.

Действието се пренася в къщата на Йълмаз. Къванч и Фериде се карат. Къванч моли Фериде най-накрая да прогледне и да разбере, че баща ѝ е лош. Фериде отново твърди, че баща ѝ не е убивал Кадер. Къванч ѝ отговаря, че баща ѝ е превърнал сестрата на Кадер Солмаз в инвалид и тя е умирала в ужасни мъки цели 20 години. След това ѝ казва да си спомни как баща ѝ в продължение на много години е пребивал майка ѝ Джанет, която също е умирала дълги години.

Ядосан Фериде излиза и се качва в автомобила си, като в ушите ѝ кънтят думите на Къванч, че баща ѝ е лош човек.

Какво ще направи Фериде, дали ще отиде при Йълмаз и ще му каже, че Кадер е жива?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 85: Съмнения - какво ще се случи...