Актуално Какво ще се случи...

„Доброта“, еп.41: Пойраз се извинява на Неслихан! Мурат заплашва Дамла!

Добави коментар

Синът на Пойраз бяга от къщи и се обажда на Неслихан. Момчето я моли да не го изоставя и да продължи да учи с него. Междувременно Пойраз разбира, че Неслихан е била оклеветена и затова се е озовала в затвора. Пойраз се извинява на Неслихан! Мурат заплашва, че ще убие Дамла, ако тя не му върне парите. Разберете още какво ще се случи в епизод 41 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 22 май 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

В епизод 40 на турския сериал „Доброта“ Дамла заплашва Неслихан, че ще нарани децата ѝ, ако каже на Пойраз коя е тя. Пойраз гони Неслихан от дома си, след като тя му признава, че е била в затвора. Синът на Пойраз изчезва. .


НА КРАТКО какво се случва в епизод 41 на турския сериал „Доброта“, който може да гледате на 22 април 2024 от 21:30 часа по bTV Story.

Шахика е притеснена, че са стигнали дотам да вземат храна от съседите си.

Синът на Пойраз бяга от къщи и се обажда на Неслихан. Момчето я моли да не го изоставя и да продължи да учи с него.

Пойраз, Дениз и Неслихан пристигат в къщата на Неслихан, където Дениз се запознава с децата ѝ. Междувременно Пойраз разговаря с Атила, който му казва, че Неслихан е била оклеветена и затова се е озовала в затвора.

Мурат заплашва, че ще убие Дамла, ако тя не му върне парите.

Всичко за турския сериал „Доброта“

Бату тича при майка си в кухнята и я моли да му даде нещо за ядене. Неслихан отчупва парче хляб и моли сина си да се върне в стаята, като обещава, че ще сготви нещо. Неслихан отваря хладилника, но той е празен. В този момент на вратата на къщата на Неслихан се звъни. Неслихан отваря вратата и вижда на прага Фейря и Еда с тенджери в ръце. Фейря обяснява, че отново е сготвила много храна и е останала излишна.

Жените подават тенджерите с храна на Неслихан и Шахика и си тръгват, като им пожелават приятен апетит. Неслихан, която държи тенджерата в ръцете си, не може да сдържи сълзите си.

Еда упреква майка си, че се грижи за непознати хора, на които брат ѝ е дал за ползване цялата къща. Момичето отбелязва, че дрехите на техните гости струват повече от целия квартал, а те трябва да използват собствените си пари, за да ги хранят. Еда уверява майка си, че Атила е влюбен в Неслихан. Ферая си спомня, че Неслихан е вдовица, но се радва, че синът ѝ е живнал с появата ѝ в дома им.

Неслихан настанява децата на масата. Шахика влиза в кухнята и скръства ръце на гърдите си, възмутена:

- Какъв срам. Ние вече ядем чужди подаяния.
- Мамо, какво говориш? Не можеш ли поне да мълчиш пред децата?

Шахика отвежда дъщеря си в друга стая и ѝ дава диамантените си обеци. Шахика моли Неслихан да ги продаде и да купи храна. Неслихан е против, тъй като осъзнава, че никой няма да ѝ плати реалната цена на обеците. Шахика обаче настоява и моли дъщеря си да използва парите, за да купи храна и обувки за децата.

В този момент Дениз, синът на Пойраз се обажда на Неслихан и ѝ казва, че е взел номера ѝ от телефонния бележник на баба си. Сега той е на брега на морето и иска да я види. Неслихан го моли да ѝ съобщи къде се намира и отива при момчето, като оставя децата си за Шахика.

Пойраз се връща вкъщи. Хандан със сълзи на очи ѝ казва, че на камерите се вижда как Дениз напуска къщата. Тя му се е обаждала няколко пъти, но той не отговаря на телефона. Пойраз нарежда на хората си да отидат да търсят Дениз.

Дамла се обажда на Пойраз и научава, че Дениз е изчезнал. Гизем влиза в кабинета на Дамла и ѝ съобщава, че партньорите ѝ са пристигнали. Дамла си слага червило и обявява, че си тръгва, и настоява срещата да бъде отменена. Гизем ѝ напомня, че това ще се отрази зле на репутацията на компанията им, но Дамла изобщо не се интересува от репутацията на компанията.

Неслихан пристига на пристанището. Дениз вижда Неслихан, тича при нея и я прегръща силно. Дениз моли Неслихан да не си тръгва. Да остане негова учителка.

Пойраз обикаля града с надеждата да открие сина си. Неслихан се обажда на Пойраз. Мъжът вдига слушалката и настоява да не му се обажда повече. Неслихан го моли да я изслуша и го съветва да не търси сина си, защото сега той е с нея.

Дамла пристига в къщата на Пойраз и уверява Хандан, че е била много уплашена, когато е научила, че Дениз е изчезнал. Хандан успокоява Дамла и ѝ казва, че Дениз е намерен. Сега той е при учителката Неслихан. Дамла уверява жената, че Неслихан е опасен човек и сигурно сама е повикала Дениз, за да се върне в къщата им.

Пойраз пристига на брега и наблюдава отдалеч как Неслихан разказва на Дениз за чайките. Пойраз се приближава до сина си и го моли да се върне у дома. Момчето се притиска до Неслихан и я моли да дойде с тях. Неслихан обяснява, че родителите взимат решения за доброто на децата и ако беше негов баща, щеше да направи същото. Неслихан моли Дениз да се прибере у дома, като му напомня, че баба му е много притеснена. Пойраз благодари на Неслихан, взема сина си и си тръгва. Неслихан се обръща и тръгва в другата посока. Дениз се отскубва от ръцете на баща си и като настига Неслихан, се вкопчва в нея. Пойраз предлага на Неслихан да я закара до вкъщи.

Пойраз закарва Неслихан у дома. Дениз моли Неслихан да го запознае с децата си. Неслихан решава да вземе момчето в къщата, а Пойраз предлага да го изчака на двора.

В този момент Атила си почива в двора. Неслихан запознава Атила с Пойраз и отвежда Дениз в къщата. Пойраз забелязва радиостанция на масата и го пита дали работи за полицията. Атила му казва, че те залавят престъпници и се опитват да помогнат на тези, които са били осъдени несправедливо. Атила му казва, че Неслихан е била оклеветена и затова се е озовала в затвора. Но за да се освободи напълно от вината си, трябва да се хване истинският виновник. Атила разказва също, че човекът, който е оклеветил Неслихан, ѝ е отнел парите, къщата и компанията, така че тя е трябвало да остане да живее в неговата къща. Атила получава обаждане от Кадир, който го моли да дойде в участъка. Атила се извинява на Пойраз и си тръгва.

Неслихан излиза на двора и казва на Пойраз, че Дениз още не иска да си тръгва. Пойраз се съгласява да изчака и моли Неслихан да поговорят.

Дамла е притеснена, че Пойраз и синът му все още не са се върнали вкъщи. Хандан благодари на Дамла, че е напуснала работа и не я е оставила сама. Дамла уверява, че не би могла да работи, знаейки, че детето е изчезнало.

Неслихан носи чай на Пойраз.

- Трябва да ти се извиня. Г-н Атила ми каза истината. Ако бях разбрал всичко веднага.

- Това няма значение. Хората вярват на това, което чуват. Нали?

- Простете ми.

- Не го казах, за да ви упрекна, а за съмнението в очите на хората. Опитвам се да докажа невинността си. Толкова съм уморена от това.

- Разбирам те.

- Да те клеветят и да не можеш да докажеш правотата си е най-лошото нещо, което може да се случи според мен.

- Мога ли да ви помоля за услуга? Нека се престорим, че тази сутрин никога не се е случвала.

- Ако беше възможно да се изтрие миналото, да се забрави миналото... Но това е невъзможно. Благодаря ви, че се извинихте. Поне изчистихме недоразумението помежду ни.

Дениз тича на двора и развълнувано казва на баща си, че тук през нощта има светулки. Дениз моли баща си да дойде вечерта в дома на учителката Неслихан. Пойраз решава, че ще е по-добре, ако г-жа Неслихан и децата им дойдат на гости. Дениз си мисли, че Неслихан отново е станала негова учителка. Неслихан се опитва да обясни на момчето, че това не е вярно, но Пойраз я прекъсва и я моли да не им отказва. Дениз моли Неслихан да стане негова учителка. Неслихан се съгласява.

Пойраз се връща у дома. Дениз с радост съобщава на баба си, че Неслихан отново ще бъде негова учителка. Дамла предпазливо пита Пойраз какво означава това. Пойраз казва на Дамла и майка си, че са били несправедливи към Неслихан. Да, тя е била в затвора, но е невинна. Дамла отбелязва, че всички в затвора казват, че не са виновни. Пойраз ѝ казва, че е разговарял със следователя по делото на Неслихан и той я е уверил, че тя е оклеветена. Хандан решава да отиде в стаята на внука си. Дамла се опитва да убеди Пойраз в противното:

- Мисля, че тя замисля нещо. Аз я познавам, казвам ти. Тя преследва богатите и ти си новата ѝ мишена. Ами помисли си, ако беше честна, работеща жена, щеше ли да се върне тук след всичко, което е чула? Не мисля, че е така.

- Ами ако й трябват пари, Дамла?

- Моля те, Пойраз. Ти не знаеш нищо за жените.

- Може и да не знам. Може би не знам. Знаеш ли, след това, което се случи с майката на Дениз, след всичките тези години. Може би не знам. Но мисля, че с Неслихан се случва нещо друго. Не знам какво, но не мисля, че тя лъже.

Дениз излиза в хола и казва на баща си, че вечерята е готова и баба го чака на двора. Дамла се приближава и взема чантата си. Дениз поглежда Дамла накриво и я пита дали ще яде с тях. Пойраз дърпа сина си назад, като отбелязва, че Дамла е тяхна гостенка. Дамла слага ръка на детето и му казва, че то е само дете.

Дамла нарежда на Неджати да намери къщата, в която живее Неслихан, и да разбере колко близо до нейната къща живее Атила.

Дамла влиза в стаята си и включва лампата. Мурат слага маска на лицето си, промъква се зад Дамла отзад и й държи устата затворена, като ѝ нарежда да мълчи. Дамла поглежда извършителя с уплашени очи. Мурат сваля маската.

- Мислеше си, че можеш да ми отмъстиш, нали? Не си имал никаква амнезия, лъжкиньо. Ти си ме лъгал от самото начало. Знаеше, че съм те нападнал, Дамла, но в празната ти глава се зароди идеята да ме пребиеш, нали? - Мурат хваща Дамла за гърлото.

- Пусни ме. Пусни ме, моля те.

- Ще те пусна. - Мурат изважда нож. - Ще те пусна, но само ако върнеш парите, които ми открадна. - Мурат притиска ножа към лицето на Дамла. - В противен случай ще довърша това, което започнах. Разбираш ли ме, Дамла?

- Прибери ножа, моля те. Ще ти дам всичко, обещавам.

- Да, върни ми всяка една лира, иначе няма да има какво да се погребе.

- Мурат, използвах парите, за да си купя къща, фирма. Какво да правя?

- Какво ме интересува? Проблемът си е твой.

- Добре. Добре. Кажи ми какво да правя.

- Какво да правиш? Когато взе всичко на безценица от съдебните изпълнители, така ѝ ще го продадеш. Ще ми върнеш парите. Не ми пука за имотите, ясно? Искам само парите си.

Мурат дава на Дамла три дни, за да му върне всички откраднати пари, а утре тя трябва да му донесе милион. Мурат ѝ казва, че полицията го издирва и парите са му необходими, за да избяга. Мурат предупреждава, че няма какво да губи, така че ако тя не получи парите, той ще я убие. Като нахлузва маска върху лицето си, Мурат напуска къщата. Айшил чува затръшването на входната врата, излиза от стаята си и вижда отдалечаваща се фигура в градината. Айшил тича в стаята на Дамла и пита какво се е случило. Дамла хлипайки казва, че Мурат е дошъл и едва не я е намушкал с нож. Айшил заеква и пита дали г-н Мурат е жив. Дамла нарежда на прислужницата да напусне стаята.

Айшил се обажда на Неслихан и ѝ казва, че г-н Мурат е дошъл в дома на Дамла и според нея се е опитал да я убие.

Неслихан тича при Атила и разказва за обаждането на Айшил. Атила се обажда на Кадир и му нарежда да провери камерите в този район. Неджати, която стои зад храстите, снима Неслихан и Атила.

На сутринта Дамла се качва в колата на Неджати и му нарежда да отиде в полицията. Дамла казва на чичо си, че Мурат е дошъл при нея през нощта и е искал да я убие. Неджати показва на Дамла снимките, които е направил на Неслихан и Атила. Неджати е сигурен, че между двамата има нещо.

В участъка Атила научава, че Мурат не е бил на нито една от камерите в близост до къщата на Дамла. Дамла идва в участъка и моли г-н Атила да я приеме.

Неслихан се приготвя за работа и казва на децата си, че днес няма да ходят на училище. Шахика излиза, за да изпроводи дъщеря си, и пита какво се е случило. Неслихан ѝ казва, че Дамла е пристигнала в участъка, вероятно за да разкаже за Мурат. Неслихан се надява, че ако Мурат бъде заловен и си признае за кражбата на парите, те ще могат да се върнат към стария си живот.

Дамла казва на Атила, че Мурат е жив. Комисарят с усмивка съобщава, че те знаят това. Дамла разказва, че снощи Мурат е дошъл в дома ѝ и я е заплашил. Атила пита как престъпник, който бяга, може да я заплашва. Дамла казва, че Мурат е разбрал, че не може да получи нищо от Неслихан и е решил да поиска пари от нея. Дамла уверява, че е готова да помогне на полицията да залови престъпника.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Доброта

„Доброта“, еп. 58 : Атила прави предложение на Неслихан

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата срещу Неслихан!

„Доброта“, еп.56: Неслихан и Пойраз се женят! Какво ще предложи Мурат на Дамла?

„Доброта“, еп. 55 : Неслихан и Мурат се развеждат! Съдът дава децата на Мурат!

„Доброта“, еп. 54 : Дамла наистина е бременна!