Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп. 142: Изхвърлена от Йозер, Рючхан чука на вратата на Тюркян!

Добави коментар

Тюркян се разболява, а Сомер се грижи за нея. Рючхан е освободена, след като Йозер оттегля жалбата си. Тя се завръща в имението Корман с големи мечти, но се сблъсква с неприятна изненада. Йозер гони Рючхан от имението. Разберете още какво ще се случи в епизод 142 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 141 на „Три сестри“ Осъзнавайки, че единственият изход от ситуацията, в която се намира, е да приеме предложението на Йозер, Рючхан с нежелание му прехвърля акциите си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 142 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 21 май по Diema Family от 20:00 часа.

Мустафа и Дерия се разделят.

Дали Дьонюш ще изпълни условията на Сердар, за да може той да ѝ прости?

Тюркян се разболява, а Сомер се грижи за нея.

Рючхан е освободена, след като Йозер оттегля жалбата си. Тя се завръща в имението Корман с големи мечти, но се сблъсква с неприятна изненада.

Йозер гони Рючхан от имението.

Всичко за „Три сестри“

Мустафа, който решава да спази обещанието си към майка си, след като Севилай направи опит да се самоубие, се среща с Дерия за последен път.

Дерия съсипана от решението му да се разделят си тръгва, но Мустафа я придърпва към себе си и целува страстно за сбогом.

-Сега може да си вървиш! – казва Мустафа.

Бясна Дерия му ударя плесница.

-Ти ме мразиш, нали?
-Да! И питаш?!
-Тогава ме мрази по-силно! Сбогом, Дерия, всичко свърши... – казва Мустафа като обръща гръб на Дерия и си тръгва.

В същото време Фатих придружава Дьонюш за изпита и по пътя ѝ разказва, че ученето му въобще не му се е отдавало и постоянно е правил пищови… затова вместо в университета, се е озовал направо в университета на живота.

Дьонюш е изненадана да види Сердар и го пита, какво прави тук. Той ѝ казва, че братовчед му също е дошъл на изпит и той го е придружил. Сердар пита Дьонюш, дали може да ѝ каже нещо на четири очи.

-Дьонюш, нали ти казах, че ще ти направя списък с условията, които трябва да изпълниш, за да ти простя?
-Да!
-Така първото ми условие е да вземеш изпита с най-висока оценка, а вторият ще ти го кажа след изпита.
-Добре! – усмихва се Дьонюш. Фатих ги прекъсва и подканя Дьонюш да влиза, за да не закъснее, като казва, че ще я чака.

След час Дьонюш излиза щастлива и казва на Сердар, че е взела изпита. Сердар набира телефонният номер на Фериде от телефона на Дьонюш и казва, че второто му условие, за да се сдобрят е да каже истината на Фериде.

Действието се пренася в полицейският участък, където Сомер е бесен, че все още не са пуснали майка му, а Тюркян се опитва да го успокой и го моли да излязат малко на вънка, за да се разведрят. Тюркян моли Сомер да се върнат в ресторанта, защото тук с нищо не могат да помогнат на майка му. Отвънка Сомер вижда, че един полицай ги наблюдава и започва да се кара с него. Тюркян се намесва навреме и спасява Сомер. Тя го моли за ключовете от колата и заявя, че тя ще кара. Сомер първоначално не е уверен, че тя може да шофира, но след това ѝ ги дава. Тюркян прави два опита, но вижда, че не може да тръгне и отстъпва шофьорското място на Сомер. Двамата се заливат от смях.

Сомер и Тюркян пристигат в ресторанта. Сомер се обажда на адвоката и му казва, да му се обади веднага след като освободят майка му.

Сомер поръчва за него и Тюркян риба в кабинета му.

В същото време Тюркян не се чувства добре и пита управителя на заведението, дали може да си тръгне по-рано. Тюркян тъкмо се кани да си ходи, когато пристига Мине с Кираз.

-Тюркян, Сомер тук ли е? Ние дойдохме да поздравим тате! – казва Мине, а Тюркян мълчаливо я подминава. Управителят на заведението казва на Мине, че Сомер си е в кабинета.

Действието се пренася в кабинета на Сомер. Той говори със Селчук и ме казва да направи всичко, но трябва да види записа, заради който майка му е в ареста.

-Какво правиш тук? – пита изненадан Сомер.
-Дъщеря ни ти купи подарък, за да те поздрави! – казва Мине като подава Кираз на Сомер.
-Виж, Мине, повече няма да довеждаш Кираз! Ако трябва да я взема, аз само ще го направя! – ядосан е Сомер. -Не искам да те виждам, нито в компанията, нито вкъщи, нито тук! Чули ме! А, сега си върви!

Усмивката на Мине замръзва, тя иска да възрази, но Сомер е непреклонен и ѝ повтаря да си върви, като добавя, че детето ще остане при него, а след това ще я върне.

Мине ядосана си тръгва. Влиза сервитьора с рибата. Сомер го моли да извика Тюркян, а той му казва, че преди малко си е тръгнала.

Сердар и Дьонюш се срещат с Дерия, която седи и плаче. Сестра ѝ я пита, какво е станало, а тя им казва като не спира да плаче, че са се разделили с Мустафа. На Сердар и Дьонюш са много изненадани, че Мустафа може да постъпи така.

-Може майка му да е против. Тя беше против да се виждате – предполага Дьонюш.
-Нима това е възможно? – пита Дерия.-Да, те с майка му се сдобриха, започнаха да се виждат!
-Ако е така.. – казва Сердар.
-Има един начин да разберем това – прекъсва го Дьонюш.
-Да ходим и попитаме майка му? – предлага Дерия.

Сердар им казва, че не трябва, защото така ще стане по-лошо

В същото време Тюркян се прибира вкъщи, без сили и трепереща от студ си ляга в леглото.

В същото време Сомер се опитва да се свърже с Тюркян, но телефонът ѝ е изключен. Сомер си мисли, че Тюркян си е тръгнала и изключила телефона, защото го ревнува от Мине.

Сомер пристига пред къщата на Тюркян и чука на вратата. Ядосан, че никой не му отваря казва, че няма да си тръгне, защото знае, че е вътре. Треперейки и едва-едва Тюркян му отваря вратата. Сомер продължава да ѝ се кара, но като вижда състоянието на Тюркян притеснен влиза след нея. Тюркян отново се връща в леглото си.

-Ти си болна! – казва Сомер и съблича сакото си и сяда до Тюркян и поставя ръка на челото ѝ. -Ти гориш!
-Ти или аз? – пита Тюркян.
-Това шега ли е?

Сомер иска да я гушне и отведе в болницата, но тя му заявява, че не иска. Сомер ѝ казва, че ако не мисли за себе си, да помисли за детето им. Тюркян му отговаря, че затова не иска да ходи, защото ще ѝ дадат хапчета, а на нея ѝ е студено и е уморена. Като се стопил и почине, веднага ще се оправи.

Сомер прави всичко възможно да понижи температурата ѝ, а след това ѝ прави супа и я кара да я изяде.

Тюркян го пита, какво е това и го кара да я опита. Сомер опитва една лъжичка и сама се пита, какво е това и добавя, че отново не му се е получило, че всеки път, когато пита Айла за рецепта, нищо не му се получава. Но, Сомер не се отказва и отново се захваща за готви. След малко се връща при Тюркян с поднос и нова порция супа. Той ѝ казва, че този път я е опитал и мисли, че много вкусна се е получила.

Сомер ѝ подава една лъжичка от супата, но Тюркян блъска ръката му като казва, че е вряла и изгорила устата.

Сомер не знае какво да направи, затова страстно целува Тюркян.

Тюркян казва на Сомер да ѝ подаде супа, тя започва да си хапва от нея и в същото време го пита, дали има новини за майка му.

-Няма! Аз говорих с адвоката, чакат решението на прокурора. Или ще я пуснат или… Не иска за това да мисля.
- Всичко е за добро!
-Какво означава всичко е за добро? Невинен човек няма да го хвърлят в затвора!
-Аз да съм казала това?!
-Не може ли да кажеш нещо по-позитивно, Тюркян?!
-Какво означава всичко е за добро? Това лошо ли е?
-Добре, очевидно с мама сте станали врагове.
-А, това какво общо има? Сомер, това е съдебно дело! Аз не мога да го коментирам, но ти много добре знаеш, че смятам, че майка ти не може да направи това!

Тюркян му признава, че супата му се е получила много вкусна.

Сомер отива да остави чинията в кухнята, когато му се обажда адвоката и му казва, че до час ще пуснат майка му. Сомер казва, че ще дойде да вземе майка му. Сомер влиза при Тюркян, но вижда, че тя е заспала, но той я буди, защото вижда, че се е изпотила, и трябва да смени дрехите си. Сомер ѝ помага да се преоблече. Сомер ѝ казва, че майка му са я пуснали и ще ходи да я вземе. Предлага да се обади на родителите ѝ, за да не е сама, но Тюркян го моли да не им казва, за да не се притесняват.

Сомер ѝ проверява температурата и се радва, че тя е спаднала.

-Добре, аз ще отида да взема мама и ще се върна при теб!
-Не идвай, Сомер!
-Какво означава това?
-Остави ме, моля те! Ние се разделихме!

Сомер въздиша тежко, взема сакото си и излиза.

Действието се пренася в полицейския участък. Рючхан виждайки Сомер го прегръща и го моли да я закара вкъщи.

Сомер оставя майка си пред имението и ѝ казва, че ще ходи при Селчук. Рючхан влиза в къщата и казва на Айла да ѝ напълни ваната, за да се изкъпе.

Рючхан влиза в спалнята, където се сблъсква с Йозер, който ѝ казва, че иска от нея да си събере вещите и напусне имението.

Рючхан го поглежда шокирана.

Действието прескача.

Рючхан, без пари и без дом, с куфар в ръка, чука на вратата на къщата на снаха си Тюркян.

Тюркян е изненадана да види Рючхан.

  • Какво ще направи Тюркян, дали ще пусне свекърва си в дома си?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

„Три сестри“, еп.158 : Тюркян приема предложението на Рючхан! Сомер е шокиран!

„Три сестри“, еп.157 : Рючхан предлага работа на Тюркян!

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!