Актуално Какво ще се случи...

„Златно момче“, еп. 118 - Ферит ядосано разпитва Пелин!

Добави коментар

Ферит, ядосан, разпитва Пелин за Сертер и бащинството на детето. Суна е обзета от фантазии за връзка с Ферит след посещение при гадателка. Вижте какво ще се случи в еп. 118 на турския сериал "Златно момче”.

Ферит възнамерява да се срещне с Пелин относно истинския баща на бебето ѝ в едно кафене, но Сейран го спира. Тя го съветва да контролира гнева си, който само наранява другите. Ферит е изненадан от присъствието ѝ и я пита защо е там. Сейран обяснява, че го е последвала, за да му каже, че баща ѝ ще оттегли жалбата срещу Орхан. Ферит изпитва облекчение и щастливо прегръща Сейран. Междувременно Пелин ги наблюдава от кафенето.

Сейран казва на Ферит, че Пелин е бременна, като подчертава, че независимо от бащинството на бебето, той трябва да избягва да взема решения, за които може да съжалява. Сейран размишлява колко изненадващо е за нея да защитава Пелин. В кафенето Ферит се приближава до Пелин и я пита директно дали е имало нещо между нея и Сертер.

Той я пита дали е имала връзка с този мъж, което тя отрича. Ферит пита защо Сертер е дошъл да я види тогава, като подхвърля, че действията му нямат смисъл. Пелин не може да отговори. Ферит я притиска, като я пита дали е имала някаква връзка с въпросния мъж. Пелин отговаря, че той я е отвлякъл, а сега Ферит я разстройва с обвиненията си. Ферит става все по-разгневен, искайки да знае дали има някакъв шанс детето да не е негово.

Дъщерята на Зерин изразява разочарованието си, като казва, че съжалява, че е отишла при него, и пита защо той ѝ е повярвал първоначално, ако сега се съмнява в нея. Той отговаря, че всеки на негово място би постъпил по същия начин, и предлага да се направи ДНК тест, за да се реши въпросът. Тя отказва с аргумента, че това е унизително, и се пита дали в бъдеще ще трябва да се изправя многократно пред подобни обвинения и тестове.

Ферит пита защо някой би я клеветил, като я призовава да не говори глупости и да не го нервира. Той недоумява защо тя просто иска той да игнорира ситуацията. Пелин контрира, като му напомня, че Сейран публично е оклеветил него и семейството му. След това той разпитва Пелин за мотивите на Сертер, като я пита защо се е появил отново след толкова време и дали има някаква истина в това, че са били заедно, което тя преди това е отричала.

Пелин твърди, че Сертер е обсебен от нея. Тя му напомня за миналия инцидент, при който той е разбил апартамента ѝ, а Ферит я е спасил. Тя предполага, че Сертер може би иска да си отмъсти, виждайки ги уязвими след появата на Сейран по телевизията. Тя го моли да не я унижава повече и иска той да ѝ се довери.

След разговора си с гадателката Суна е много разтърсена и започва да си представя, че има връзка с Ферит - нещо, което досега е прикривала от себе си. Мисли за предишната им целувка завладяват съзнанието ѝ и тя се представя като съпруга на Ферит и майка на детето му. Въпреки че се опитва да се опълчи на тези мисли, те я завладяват. Суна се заклева никога повече да не посещава гадателката.

Междувременно Пирил убеждава братовчедка си да си направи тайно ДНК тест. Сейран се връща у дома при баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Златно момче

„Златно момче“, еп. 135 - Сейран в опасност?

„Златно момче“, еп. 134 - Сертер държи Пелин в плен, Кая е влюбен в Суна!

„Златно момче“, еп. 133 - Окес разкрива шокираща връзка с Корхан

„Златно момче“, еп. 132 - Сертер заключва Пелин в луксозен затвор!

„Златно момче“, еп. 131 - Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!