Актуално Какво ще се случи...

„Наследство“ еп.289: Сехер взема неочаквано решение! – какво ще се случи

Добави коментар

Яман отново е по следите на Сехер и я следва. Той отново заявява, че няма да се откаже нито от нея, нито от Юсуф. Сехер взема неочаквано решение. Юсуф и Сехер се връщат в имението! Сехер заявява на Яман, че не се е отказала. Просто ѝ е омръзнало да бяга постоянно. Тя обещава да превърне живота на Яман в ад, до толкова, че той ще се моли да умре всеки ден. Разберете какво ще се случи в епизод 289 на турския сериал „Наследство“, който може да гледате от 12:30 часа на 22 май 2024 по NOVA.

В епизод 288 на турския сериал „Наследство“ Сехер сама пада в капана, който приготви за Яман, за да може да избяга с Юсуф. Но, на сутринта с помощта на Фикрет Сехер успява да избяга с Юсуф от Яман. Сехер се надява, че този път Яман никога няма да ги намери...

НА КРАТКО какво се случва в епизод 289 на турския сериал „Наследство, който може да гледате от 12:30 часа на 22 май 2024 по NOVA

Яман отново е по следите на Сехер и я следва. Той отново заявява, че няма да се откаже нито от нея, нито от Юсуф.

Сехер взема неочаквано решение. Заедно с Юсуф тя се връща в имението, но Сехер не смята да се примири с това. Когато пристига в имението, тя заявява на Яман, че не се е отказала. Просто ѝ е омръзнало да бяга постоянно. Тя обещава да превърне живота на Яман в ад, до толкова, че той ще се моли да умре всеки ден. Ще дойде момент, в който Яман определено ще съжалява, че се е върнал в това имение. Яман ѝ заявява, че за него няма значение какво ще се случи, той никога няма да съжалява, че те са се върнали!

Всичко, което трябва да знаете за турския сериал „Наследство“
„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

Вижте повече

„Наследство“ еп.290: Сехер се връща, за да превърне живота на Яман в ад!

Сехер вече е в имението, но поведението ѝ се е променило напълно, дори към онези, които нямат никаква вина за случилото се. С действията и заплахите...

Действието на новия епизод започва от там от където свърши предишния.

Яман завързва Фикрет за стола, за който Фикрет го беше вързал.

-Веднага ми кажи за къде заминаха? – пита Яман. Фикрет мълчи. Яман му казва, че му изглежда добър и порядъчен човек, и е очевидно, че той е помогнал на жена му и племенникът му да избягат. Той не иска да му причинява болка, затова му казва да не си мълчи. Фикрет му отговаря, че напразно се старее. В този момент Фикрет получава съобщение. Яман му взема телефона и разбира, накъде е тръгнала Сехер.

Яман оставя Фикрет, качва се в автомобила си и тръгва след Сехер.

Действието се пренася при Сехер. Юсуф се събужда и пита леля си, къде отиват и къде е чичо му. Сехер му отговаря, че е трябвало да напуснат дома си и отиват на друго място.

-Но, къде е, чичо? Той няма ли да дойде с нас?
-Няма да дойде, миличък! Там където отиваме, трябва да отидем без него!
-Не, чичо ми обеща! Той ми каза, че сега ще живеем заедно! – казва разочарован и ядосан Юсуф. -Аз искам при чичо! Искам да се върнем!
-Миличък, трябва да заминем сами!
-Аз искам при чичо! Друго нищо не искам! Заведи ме при чичо! – настоява Юсуф. Сехер се опитва да го успокой, но Юсуф не разрешава на леля си да го докосва, като повтаря, че иска да се върне при чичо си.

Юсуф казва на батко си Гьокхан да спре, защото иска да слезе. Сехер моли Гьокхан да спре. Юсуф скача от колата веднага, Сехер тръгва подир него и го хваща за ръка. Тя му казва, че са далече, Юсуф ѝ отвръща, че ще намери къщата, защото иска да се върне при чичо си. Сехер му отвърща, че не можа да се върнат. Юсуф я пита, защо го разделя от чичо му. Сехер му отговаря, че сега не може да му каже истината. Юсуф се отскубва от леля си и тръгва да бяга, но се връща, защото Сехер се спъва и пада на земята. Притеснен за леля си Юсуф прегръща Сехер, а след това се качва с нея обратно в колата.

След минути Сехер вижда как колата Яман ги настига.

-Не, това не може да бъде? – казва Сехер.

Гьокхан я пита какво става, а Сехер му казва, че Яман се е измъкнал от Фикрет и скоро ще ги настигне. Гьокхан пита Сехер, дали е сигурна, че това е колата на Яман.

-Да, това е той!

Гьокхан казва на Сехер да не се притеснява, защото той ще се опита да му избяга.

-Гьокхан, спри!

Младежът е изненадан от молбата на Сехер, но спира автомобила. Яман също спира на малко разстояние от тях.

Сехер слиза от колата и удряйки с ръце по колата на Яман, побесняла крещи:

-Престани вече! Спри се! Остави ни на мира! Колкото и пъти да ни намираш, аз толкова пъти ще избягам!

Яман притеснен и явно шокиран от реакцията на Сехер излиза от колата.

-Където и да отиде, аз няма да ви оставя! Няма да се откажа от вас! Дори да отидете на другия край на света аз ще ви последвам! – казва уверен Яман.
-Защо? Защо? – крещи Сехер ядосана като блъска Яман с двете си ръце. – Какво искаш от нас?
-Вие сте моето семейство! Аз знам, че ще дойде ден и всичко ще бъде като преди!

-Семейство?! Ти какво, остави ли нещо от това семейство? Ти всичко съсипа и унищожи! Ти не си нашето семейство! Ти си убиецът на нашето семейство! – крещи Сехер. -Ако ти не спреш да ни следваш, аз ще отида и ще разкажа всичко на Юсуф! Юсуф ще разбере, кой е убиецът на майка му! Какво ще правиш тогава, когато той види истинското ти лице?
-Ти няма да направиш това! Ти няма да можеш!
-Ще го направя! – казва уверено Сехер.
-Ти обичаш Юсуф повече от живота си, ти няма да допуснеш да го видиш как страда! Колкото и силно да ме мразиш, ти няма да направиш нищо, което да разстрой Юсуф!
-Остави ни! Престани да ни преследваш! - крещи Сехер и се връща в колата.

Гьокхан пита Сехер, какво ще правят. Тя му казва да продължи напред. Яман също тръгва след тях.

След малко автомобилът на Яман се разваля. Гьокхан казва на Сехер, че това е възможност да се скрият от Яман.

-Забрави за място, към което отиваме, Гьокхан! Отиваме на друго място!

В същото време Яман изпраща телефония номер на Сехер на Недим и му казва да разбере, къде се намира.

Яман оправя колата си и тръгва. Той се обажда на Недим и го пита, дали е успял да разбере, къде се намира номера, който му изпрати. Недим му отговаря, че ще му изпрати адреса.

Действието прескача Яман се обажда на Недим и му казва, че той вече вижда колата, в която е Сехер, и те пътуват към Истанбул и го моли да постави хора на летището, гарата, пристанището...

Яман е изненадан, когато колата, в която е Сехер поема пътя към имението.

Да! Сехер се връща в имението на Къръмлъ, а след нея се прибира и Яман.

Яман слиза от автомобила си и с изненада поглежда Сехер, която все още в колата.

Сехер уверено слиза от колата и се изправя срещу Яман:

-Не си помисляй, че аз съм се предала! Аз просто се отказах от идеята да избягам! Аз съм тук! Аз не се страхувам от теб! Аз не можах да те убия, но ще чакам денят, в който ще умреш! С нетърпение ще чакам тези дни, в които ще умираш! Аз всеки ден ще водя война с теб и ще правя всичко възможно, за да съжаляваш, че си убил сестра ми! От този момент нататък къщата ще бъде само бойно поле! Всеки ден ще се молиш да умреш! Повярвай ми, ще съжаляваш, че съм се върнала!

Яман докосва халката на пръста си и казва уверено:

-Няма! Ти вече един път ми позволи да живея! Никога няма да съжалявам, че си се върнала!

В този момент Юсуф се събужда и виждайки, че е в имението, щастлив прегръща чичо си.

-Лельо, у дома ли се върнахме? Сега всички заедно ли ще живеем?
-Да, юначе, вие сте си у дома и ще бъдем всички заедно! – отговаря Яман вместо Сехер.
-Сънувам ли? Нали ще бъдем заедно? – отново пита Юсуф.

Сехер иска да каже нещо на Юсуф, но от къщата излизат Адалет, Неслихан и Дженгер и поздравяват Сехер, и се радват, че са се върнали.

Юсуф щастлив съобщава на леля си Адалет, че са се върнали и отново ще живеят всички заедно.

Сехер казва, че те много са ѝ липсвали, но не и имението.

Юсуф влиза в къщата с Адалет, Неслихан и Дженгер, а Сехер благодари на Гьокхан за помощта и го изпраща да си ходи.

В същото време новият комисар Дуйгу продължава да говори много строго на всички, докато проверява полузавършените досиета. Критикува ги за закъсненията и явното нехайство в работата, поради което иска да продължи всичко сама.

По отношение на операцията, при която тя и Али се намесват едновременно без знанието на другия, Дуйгу казва, че е много добре информирана, затова ще се справи без помощта на който и да е от тях. Али я изслуша докрай, но не ѝ позволява, защото това е нещо много опасна операция, която тя не може да проведе сама.

Али казва на колегите си да продължават със задачите си.

След малко при тях идва леля Султан, която им носи баница. Леля Султан е шокирана, когато вижда, че никой от тя не става да си вземе от топлата баница.

-Хайде, приятели, 5 минутна почивка, за да се заредим с енергия – казва Али. Всички стават да си вземат от вкусотията на леля Султан.
-Не, не мога да повярва! – казва изненадана за кой ли път Дуйгу. -Това място прилича на всичко, но не и на полицейски участък.
-Ти, ли си този намусен комисар, за който говореше Ибрахим? – пита Султан. Чувайки това Ибо едва не се задавя с парчето баница. Той отива с кутията баница и се опитва да почерпи Дуйгу. Тя му отговаря, че докато е на работа, нищо не яде.

Султан ѝ отговаря, че младежите като си хапнат, по-добре ще изпълняват задачите си, затова Дуйгу не трябва да се притеснява.

Минути по-късно Дуйгу иска документи от Фърат.

Дуйгу забелязва един диск, за който пита Фърат, но той ѝ казва, че той е към затворено досие.

Веднага след като Фърат излиза, Дуйгу го взема и разглежда диска, а, когато Фърат се връща, го моли да предаде служебната си карта, оръжието и го изпраща в стаята за разпити. Тя подозира, че Фърат е направил това в замяна на пари, въпреки че Фърат отрича подобно нещо.

В стаята, в която се разпитват обвиняемите, влиза Али, който поема случая с диска, като казва, че това е негова отговорност.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследство

„Наследство“ еп.305: Полицията арестува Яман заради Сехер!

Наследство еп.304:„Брат ти не е убиец, Яман!“ Ще каже ли Яман истината на Сехер?

„Наследство“ еп.303: Зия си спомня най-накрая, кой е убил Кевсер!

„Наследство“ еп.302: Юсуф обръща гръб на леля си! Сехер е бясна на Яман!

„Наследство“ еп.301: „Леля е стреляла в чичо!“ - какво ще се случи...