Архив Survivor

Най-емблематичните участници от българските издания на Survivor ще гостуват в Survivor Live! тази събота от 22.30 часа.

Добави коментар

Най-емблематичните участници от българските издания на Survivor ще гостуват в Survivor Live! тази събота от 22.30 часа. Тази вечер Пачека ще изгонят една от племето.
Survivor

Тази вечер амазонките от Пачека ще трябва да изгонят една от племето.
Това стана след като жените загубиха първото изпитание за племенен имунитет. Играта включваше преодоляване на различни препятствия на военна полоса. Така освен, че мъжете от Мого Мого няма да гонят никого от племето си спечелиха и кремък, с който ще си палят огън. Най-малката участничка Евгения, носителка на 78 медала се закани, че мотивацията за жените след загубата им е достатъчно силна, за да победят мъжете в следващите игри.

 В лагера на мъжете пък освен лидер вече си имат и отшелник. Оптикът Живко се отдели от останалите, заради неразбирателство. Сървайвърът си построи навес и прекара нощта отделно от другите.   През това време Евгения пристигна в мъжкия лагер по покана на Лъчо , който реши да покани девойката на рождения си ден и така тя да се срещне с влюбения в нея Филип. Монголецът открито заяви, че харесва Жени и иска да се грижи за нея.

 Антон Агонцев


Емблематичното сървайвър семейство Диана и Антон Агонцеви, участници в първия и втория сезон на шоуто, ще гостува в Survivor Live! Тази събота, 27.09, от 22.30 часа. В първата част на студиото двамата ще коментират оцеляването на мъжете и жените. Диана ще изложи гледната си точка за амазонките от Пачека, а Антон – за мъжете от Мого Мого.

По-късно пред Евтим Милошев ще застане и първият изгонен след утрешния племенен съвет.
В третата част на лайфа в студиото ще влязат Джина Стоева и победителят в Survivor: Експедиция Робинзон Георги Костадинов. Двамата ще търсят отговор на въпроса дали сексът е възможен по време на оцеляване в Survivor.

В последната част на предаването ще бъдат показани ексклузивни и нецензурирани кадри от първите дни на сървайвърите на Островите на перлите. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Режисьорът Зоран Петровски е големият победител в „Survivor: Скритият идол“

Карин, Ганка и Зоран са финалистите в „Survivor: Скритият идол“

Спринтьорката Карин Околие е първият финалист в „Survivor: Скритият идол“

Самотният воин Александра отпадна от „Survivor: Скритият идол“ по bTV

Двама фаворити за победата отпаднаха от „Survivor: Скритият идол“ по bTV