Архив Survivor

На 15 септември започва Survivor Камбоджа по bTV

Добави коментар

На 15 септември от 20:00 часа българските зрителите ще станат свидетели на старта на по-силния от всеки, пети сезон на Survivor по bTV.

На 15 септември от 20:00 часа българските зрителите ще станат свидетели на старта на по-силния от всеки, пети сезон на Survivor по bTV. В първото издание на дългоочаквания екстремен формат, в коментарно студио ще бъдат представени членовете на двете оцеляващи племена, които ще преживеят неповторими приключения в Камбоджа.

Избрани сред хиляди желаещи, по традиция феновете и звездите ще внесат разнообразие и колорит в българския ефир с характерите, уменията и интересите си. Добре подготвен за физическите и психологически предизвикателства на експеримента Survivor, всеки един от тях е готов да достигне до ръба на възможностите си, за да бъде на финала и да премери сили с най-добрите.

Водени от различна мотивация, по-силните от всеки фенове и звезди ще стъпят на една от най-красивите и опасни азиатски територии, за да покажат на зрителите на bTV характерните за българина гъвкавост, сила, адаптивност и хладнокръвие.

На 15 септември  започва Survivor Камбоджа  по bTV

Но под вещия поглед на Владо Карамазов те ще предизвикат непредвидими обрати, които се случват за първи път в родно издание на световния феномен Survivor. А победителят в петия сезон ще бъде по-силен от всеки.

Кои са участниците в Survivor Камбоджа, какво ги очаква при пристигането им в страната на червените кхмери, при първия сблъсък между двата отбора, през първата им нощ под открито небе - ще стане ясно на 15 септември от 20:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor