Лица Актьори

Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım)

Има много коментари

Мурат Йълдъръм, който стана известен с ролята на Демир в сериала „Гордата Аси" ще се снима в нов сериал на режисьора на „1001 нощ”

Мурат Йълдъръм, който стана известен с ролята на Демир в сериала „Гордата Аси" ще се снима в нов сериал на режисьора на „1001 нощ”

Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım)


Мурат Йълдъръм, който стана известен с ролята на Демир в сериала „Гордата Аси", е сключил договор  за участие в нов сериал, чийто режисьор ще бъде Кудрет Сабанджъ,  познат  от теленовелата "1001 нощ".

Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım)Работното име на сериала е „Бодрум-Истанбул” и разказва за още една невъзможна любов. Красивата Ясемин дава дума на баща си, че няма да има връзка с мъж преди да се омъжи, тъй като сестра ѝ е починала при аборт на дете от незаконна  любов. Ясемин се сгодява, но заварва годеника си с най-добрата си приятелка. Отчаяна се хвърля на врата на първия срещнат мъж - Саваш, героят на Мурат. На другата сутрин Ясемин изчезва. След време пътищата им се срещат отново. Оказва се, че нещо ги свързва – младата жена е забременяла през единствената нощ със Саваш. Новият сериал ще започне през януари по „Канал Д”

Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım), който на 13 април стана на 30 години,  по образование е машинен инженер.

Мурат Йълдъръм (Murat Yıldırım) много обича музиката и театъра и три години играл в  аматьорски театър. Приятелите му театрали го запознали с филмовите среди. Първият сериен филм, в който го поканили, е „И да се разделим, сме заедно”, а след това се снима във второстепенни роли във „Всички мои деца" и „Голямата лъжа". 

Постепенно лицето му става познато на публиката и  през 2006 г. получава първата си главна роля в „Буря". Този сериал не само го прави известен, но в него се среща  и с бъдещата си съпруга – Бурчин Терзиоглу.

„Гордата Аси


Истинската слава обаче го спохожда със сериала „Гордата Аси", който го направи през 2007 г. един от най-известните актьори в Турция. През следващата 2008 година той се ожени за Бурчин Терзиоглу и двамата прекараха медения си месец в Париж.

Мурат не крие, че е много влюбен в жена си.


Мурат не крие, че е много влюбен в жена си.

Наскоро, след като това лято двамата прекараха романтична ваканция в курорта Бодрум, той беше гост актьор в комедийния сериал „Ех, любов, къде си”, в която главната роля играе Бурчин Терзиоглу.

 

 

 

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мурат Йълдъръм , Бурчин Терзиоглу , Туба Бююкюстюн

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...

Срещи и раздели в „Под липите”

Туба Бююкюстюн почива в Италия, за да не бъде снимана пак по бикини...