Лица За звездите

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...

2 коментара

Туба Бююкюстюн подари на родителите си вила за 350 хиляди лири и оглави класация за най-желана от турците съпруга...
Туба Бююкюстюн  подари на родителите си вила за 350 хиляди лири и оглави класация за най-желана от турците съпруга...

Звездата от турските сериали Туба Бююкюстюн купи за родителите си вила в курорта Далян, на егейското крайбрежие на Турция. Вилата в изключително красивия курорт, наричан „Тайният рай”,  и струва 350 хиляди турски лири (1 лира е равна на около 1 лев).

Туба, чиято звезда изгря като Филиз в излъчвания по Нова ТВ сериал „Под липите”, а след това изигра запомнящи се роли в  „Гордата Аси” и „Да грабнеш сърцето” , е една от най-скъпо платените  телевизионни актриси в Турция.

Туба БююкюстюнМакар че е завършила  проектиране на театрални декори и костюми в художествената академия „Мимар Синан” в Истанбул, от 2003 г. досега Туба Бююкюстюн е играла в девет  телевизионни сериала и един игрален филм.  След „Под липите” Туба стана една от най-добре платените турски актриси и много търсено рекламно лице не само в Турция, но и в страните от Близкия изток.

През пролетта актрисата, която влага успешно парите си в две семейни фирми за електронни измервателни уреди,  си купи картина на известния турски художник Фикрет Ойтам за 30 хиляди лири. Картината с маслени бои, която се нарича ”Селски жени, които носят болен”, бе получила много добра оценка от критиците.

През декември Туба Бююкстюн за пореден път оглави резултатите от анкета. Този път тя е актрисата, за която най-много турци искат да се оженят.
В анкетата на „Аяклъ газете” са участвали  97 540. Най-много - 28 на сто, са предпочели за своя съпруга красивата Туба. Тя изпреварва значително други телевизионни звезди, познати и на българската публика, като  Берен Саат "Забраненият плод”, за която са гласували едва 13 на сто, Ханде Сорал от „Малки жени” – 4 на сто, Айча Варлъер от „Любов назаем” и Екин Тюркмен от „Малки жени” - по три на сто.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн , Под липите , Гордата Аси

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Звездата от „Цената на славата” Селма Ергеч е внучка на османски султан

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Долунай Сойсерт станала актриса на инат на баща си

Срещи и раздели в „Под липите”