Лица Актьори Актуално Други

Джоди Комър потвърди, че четвъртият сезон на "Убивайки Ийв" ще е последен

Добави коментар

Джоди Комър, която играе наемния убиец Виланел в хитовия сериал "Убивайки Ийв", потвърди, че сериалът няма да продължи след предстоящия си четвърти сезон.

Първият сезон на "Убивайки Ийв” излезе през 2018 и бързо спечели много фенове благодарение на уникалното си чувство за хумор, силният сюжет и химията между Сандра О и Джоди Комър.

В ново интервю за Variety Комър потвърди, че четвъртият сезон на "Убивайки Ийв" наистина ще бъде последният за сериала. Въпреки че сериалът продължава да става все по-популярен и печели множество награди, Комер казва, че продължаването на сериала само заради самото продължаване не е опция.

"Никога, ама никога не искаме качеството да спадне или да продължим история само за да я продължим, независимо дали става дума за алчност или каквато и да е причина. Струва ми се, че там, където сме сега, е естествено да стигнем до момента, в който наистина можем да се съсредоточим върху финала."

Коментарите на Комер за качеството са верни. Много често сериалите процъфтяват през първите си няколко сезона, но когато стигнат до седмия, осмия или дори деветия сезон, качеството започва рязко да спада.

"Убивайки Ийв" проследява историята на Ийв Поластри, следователка към Британския парламент, натоварена със задачата да залови Виланел. Ийв е отегчена и брилянтна служителка в отдел за сигурност. Виланел е елегантна и талантлива убийца. Двете изключително интелигентни жени са вманиачени една в друга и се сблъскват в епична игра на котка и мишка.

Очаква се четвъртия сезон на "Убивайки Ийв" да излезе през 2022 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джоди Комър , Убивайки Ийв

Премиера на сериала „Убивайки Ийв“ по AMC на 4 октомври