Лица За звездите

Срещи и раздели в „Под липите”

Добави коментар

Йозге Борак облече сватбена рокля няколко дни след развода си, Туба Бююкюстюн се раздели с годеника си, а Бюлент Инал най-после намери жената на живота...
Под липите


Йозге Борак облече сватбена рокля няколко дни след развода си, Туба Бююкюстюн се раздели с годеника си, а Бюлент Инал най-после намери жената на живота...

Актрисата Йозге Борак, Елиф от турския телевизионен сериал „Под липите”, облече сватбена рокля няколко дни след развода си през октомври.

След четиригодишен брак Йозге Борак
се разведе за пет минути със съпруга си Бюлент Шакрак, също актьор, с когото се запознава в студентските години.  Актрисата Йозге БоракШакрак трябва да изплати на бившата си съпруга 80  хиляди лири (около 80 хиляди лева), но запазва за себе си дома им в  истанбулския квартал Бейкоз и половината от  къщата им в Балъкесир. По думите на Йозге, която малко преди развода  се пренесе в дома на баща си Селчук Бозак,  главен хореограф на Истанбулската опера и балет,  причина за раздялата  е несходство в характерите.

Шакрак опроверга слуховете, че съпругата му го е напуснала, защото той не искал деца:

„По този въпрос нямаме никакъв проблем. Когато се оженихме, бяхме приятели, но като не можахме да се разберем, се разделихме съвсем цивилизовано. Ще направя всичко, за да останем приятели”.


Няколко дни след развода Йозге се появи в сватбена роля  в епизод от сериала „Малки жени”. Актрисата се присъедини към екипа във втория сезон на сериала, излъчван през пролетта по Нова ТВ. Тя казва, че много се зарадвала на поканата за участие, тъй като първият сезон показал, че проектът е успешен. Притеснявала се дали ще има успех, тъй като обикновено  зрителите свикват с главните герои и трудно приемат нови лица. За нейна радост не възникнал подобен проблем. Тя харесва героинята си Ейлюл, с която си приличат по решителността. Много харесва и екипа, с който по време на снимки много се смеят и забавляват, въпреки че и през втория сезон

животът на „малките  жени” е низ от трагедии

Особено близка е с Али Ил (Али от сериала), с когото са приятели от студентските години. Али Ил играе малка роля и в „Под липите”.

Артистичната кариера на Йозге започва на осем годинки, когато влиза с изпит в детския състав на Истанбулските градски театри.  Единствено тя от семейството не се занимава с балет. Майка ѝ Букет е балерина в Истанбулската опера и балет, където главен хореограф е съпругът ѝ Селчук. Братът на Йозге Селим и съпругата му също играят балет. Освен танца, семейство Борак има и други общи страсти – всеки от тях колекционира марки, всички са привърженици на футболния отбор Фенербахче и всеки има костенурка, като се надява един ден тя да стане Нинджа.

Лични драми има и около любимката на българската публика - Туба Бююкюстюн, чиято звезда изгрява с участието в „Под липите”. Турските медии съобщиха, че тя се е разделила със своя годеник.


Туба Бююкюстюн

Любовта между Туба и Сами започна на снимачната площадка на „Гордата Аси”

друг познат на българските зрители сериал, на който  Сайдан беше главен оператор. Миналата година той направи предложение за женитба на Туба, но дата за сватбата не бе определена, тъй като младата актриса започваше снимки на нов сериал.

Причина за раздялата според турските магазинни издания, била новата любов на Туба - партньорът ѝ в сериала„Да грабнеш сърцето” Джансел Елчин, с когото все по-често е засичана от папараци на разходка,  кино или ресторант. Наскоро двамата бяха видени да разхождат кучето на Туба Корсар близо до дома ѝ в азиатската част на Истанбул.

Досега Туба е имала по една голяма любов във всеки по-продължителен филмов проект, в който е участвала

Още в „Под липите” тя изживя бурна любовна история с партньора си Бюлент Инал, който изпълнява ролята на Йълдъз.

След раздялата си с Туба Сами Сайдан, каза, че двамата са преживели две много щастливи години, като приказка. За две години два пъти правих предложения за женитба на Туба, последното преди 3-4 месеца, но не стана. Обичах я повече от всичко. Краят на тази връзка е много трагичен, казва той.

Заради Туба се бях отказал от всичко


но сега мисля, че един мъж не трябва да обича толкова много една жена. Любовта ми беше толкова силна, че я притисках. На 35 години съм и за първи път бях влюбен. Горд съм, че изпитах такава силна любов, добавя Сами.

Решението за раздялата си двамата взели в едно кафене, където обсъдили спокойно отношенията си. Започнахме връзката си с любов, завършихме я с любов, разказва Сами Сайдан.

Според турските медии 28-годишната Туба се страхувала да се омъжи, за да не се отрази върху славата й


Междувременно, Туба потвърди пред медиите раздялата със Сами, но отказа да разкаже подробности. Тя заяви, че иска вече да се посвети на професията си – сценограф. Завършила е сценични декори и костюми в университета Мимар Синан в Истанбул. След натрупания опит в киното  младата актриса има  желание да играе и в театъра.

Една от старите любови на Туба - Бюлент Инал Една от старите любови на Туба - Бюлент Инал (Йълмаз от „Под липите”) най-после намери жената на живота си. След бурни връзки с две от най-красивите турски актриси – Туба и Берен Саат, сега Бюлент Инал е готов да остане до края на живота си с костюмиерката Мелис Тюйсюз. Пред журналисти Бюлент Инал каза, че изживява много красива  любов с Мелис, която го кара да се чувства добре. Дори

планираме през лятото да се оженим каза актьорът, с което учуди приятелката си.


25-годишната Мелис Тюйсюз,
която за първи път говори публично,  каза, че е изненадана от изявлението на своя любим. „Решихме да се оженим, но не мислехме да съобщим веднага това”, каза Мелис, която се е запознала с 37-годишния Бюлент миналата зима, докато снимал сериала  „Ще те забрави ли това сърце”.

„Да чуя, че ще се оженим, ме изненада и много ме зарадва. Думите му за мен ме направиха много щастлива. Коя жена не би се зарадвала. Всъщност, от началото на нашата връзка той ми казва все неща, които ме правят  много щастлива. Преживяваме много щастлива, прекрасна любов”,
каза Мелис, която е принудена от работата да бъде разделена с любимия си.

Докато тя е ангажирана с работата си в Истанбул, Бюлент Инал е на снимачната площадка на сериала „Несвършваща песен”, където му партнира Бергюзар Корел (Шехерезада от „1001 нощ”).
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн , Под липите , Малки жени

Ханде Сорал

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Долунай Сойсерт станала актриса на инат на баща си

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...