Лица За звездите

Туба Бююкюстюн почива в Италия, за да не бъде снимана пак по бикини...

1 коментар

Туба Бююкюстюн от „Под липите” и „Гордата Аси” почива в Италия, за да не бъде снимана пак по бикини...
Една от най-популярните турски актриси Туба Бююкюстюн, чиято кариера започна от телевизионния сериал Под липите, влага успешно парите си в две фирми за електронни измервателни уреди.

Туба Бююкюстюн


Туба, която миналия сезон бе сред актрисите с най-големи хонорари за епизод, е създала заедно с родителите си две фирми  İstron Elektronik Teknolojileri и Baykon, занимаващи се с производство и търговия на уреди, с които може да се измери от косъм до ТИР.

Центърът на фирмите се намира в Тузла, но те бързо се разрастват и вече имат клонове в Казахстан, Азербайджан и Киргизстан. Благодарение на популярността на Туба в Близкия изток,  където „Под липите” и „Гордата Аси” предизвикаха истинска истерия, İstron  и Baykon се готвят за офанзива в района.  Първите офиси  ще бъдат открити в Дубай и в Сирия.

Туба Бююкюстюн
Освен високите хонорари,

Туба печели много и от реклама


След като спечели над един милион и половина долара като рекламно лице на германската бижутерска фирма Монблан, Туба се снима в серия реклами в Турция и в Близкия изток, и в края на 2008 г. бе обявена за рекламна красавица на годината. През последната година рекламно филмче за парфюм с Къванч Татлътуг, излъчено от арабската MBC, която ги обяви за „двойка мечта”, предизвика голям интерес в арабския свят.

Освен парите в бизнеса, се множат и почитателите на Туба в Турция. Двата най-големи интернетсайта на фенове на звездата - tubabuyukustun.biz  и tubabuyukustun.net , са в непрекъсната надпревара. Миналата година бе създадено списанието Tubiz, което излиза 18 седмици, а съвсем наскоро излязоха първите два сигнални броя на Gönülçelen, по името на последния сериал, в който участва звездата. Tubabuyukustun.net започна излъчването на телевизионно предаване „Tuba TV' и на радио програма „Tuba FM”, които

излъчват новини за Туба, репортажи с актрисата, както и любимите ѝ песни...

Междувременно, това лято Туба се принуди да почива на две места - в турския курорт Бодрум със семейството си, което има там къща, и в Италия с годеника си Сами Сайдан.

Миналата година снимки на Туба по бикини със Сами на плажа в Бодрум не слязоха през цялото лято от първите страници на турските медии, което много разгневило бащата на красавицата. Той я предупредил тази година да отиде в Бодрум сама или със семейството си и изразил надежда, че тя няма да го огорчи. Сами се съгласил да се съобразят с желанието на бащата на Туба, който е толкова ревнив към дъщеря си, че

дори не гледа кадрите, в които тя се целува на екран

Двамата са избрали Италия, за да прекарат заедно почивката си.


В края на юни, когато бе излъчен последният епизод за сезона на новия сериал в който играе Туба – „Да грабнеш сърцето", тя сподели, че е много изморена и има нужда от дълга почивка.

След „Под липите" - сериалът, който я направи звезда номер едно в Близкия изток, и „Гордата Аси", младата актриса се снима в последния сезон в „Да грабнеш сърцето", който е по мотиви на пиесата „Пигмалион" на Бърнард Шоу и филма „Моята прекрасна лейди" с Одри Хембърн. На екран през пролетта излезе и първият игрален филм, в който Туба играе главна роля – „Питай сърцето си".

Аз съм голям фен на Одри Хембърн

Туба Бююкюстюнмного преди да стана част от този проект”, казва Туба. Тя е гледала и двата турски филма „Сладкият ми ангел" и „Скитница", направени по мотиви на „Моята прекрасна лейди".

Участието в сериала увеличи още повече популярността й, но и създаде и проблеми. Плъзнаха слухове, че между нея и партньорът ѝ във филма Джансел Елчин съществува нещо повече от приятелство. След като бяха засечени няколко пъти да се хранят в ресторант и да пазаруват заедно в търговски центрове, се заговори, че те се държат твърде интимно един с друг.

За Туба връзката с партньор на снимачната площадка няма да бъде новост


Тя изживя бурна любов с партньора си в „Под липите" Бюлент Инал, която завърши с края на сериала. По време на снимките на „Гордата Аси" свързваха името на Туба първо с грозника Сайгън Сойсал, който изпълняваше ролята на брат ѝ Аслан, а след това тя започна връзка с оператора Сами Сайдан.

Предложение за женитба от Сами тя прие през есента на миналата година. Запитана от журналистите, кога най-после ще стане това, Туба каза наскоро: „Ако имаме късмет и това ще стане!"
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн , Под липите , Гордата Аси

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Звездата от „Цената на славата” Селма Ергеч е внучка на османски султан

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Долунай Сойсерт станала актриса на инат на баща си

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...