Архив Горещо

Венета и Азис се сдобриха в “Горещо”

Добави коментар

След три години и половина Венета и Азис се сдобряват в студиото на “Горещо”, събота, 4 декември 2010г., 22:20 часа, Нова ТВ
След три години и половина Венета и Азис се сдобряват в студиото на “Горещо”, събота, 4 декември 2010г., 22:20 часа, Нова ТВ

Венета и Азис се сдобриха в “Горещо”След епичния сблъсък от времето на ВИП Брадър 2, след студената война, продължила три години и половина, въпреки заканата кракът му да не стъпи в студиото, Азис все пак дойде - за се сдобри с Венета Райкова!

Азис признава, че никога не е таил лоши чувства към Венета.
“Истинските приятели си остават истински и няма някоя причина, която да ги скара според мен.” – казва Азис. Той отговаря и на въпроса защо прокле Венета да няма дете и да свалят “Горещо”. “Моето предаване падна, а твоето остана – значи ти си ме проклела!... Аз клех, клех, клех, ама то не хваща, ако не е от сърце.”

Венета и Азис се сдобриха в “Горещо”

Защо Азис винаги се кара с приятелките си? “Хронологично ако го проследиш, аз наистина съм изоставил всичките си приятелки... Но аз не го чувствам така. Обичам да контактувам, искам нови и нови приятелки – това са нови истории, които аз мога да преразказвам.” Азис твърди, че е в прекрасни отношения с всичките си приятелки - Деси, Катето Евро, Цеци, Юлияна Кънчева. Разказва, че се е скарал с Десислава, защото отишла да пее на промоцията на Китаеца, без да му каже. Прекарали целия ден заедно в подготовка за участието й, но тя така и не му казала къде ще пее. Подарила му ужасно скъп шал, което много го изненадало. Вечерта, след като му се обадили да му кажат, че тя пее на събитие на бившия му мъж, той разбрал смисъла на подаръка й: “Не можах да повярвам – това беше предателство!”

Венета и Азис се сдобриха в “Горещо”

Азис признава, че пикът на славата му е отминал: “Всяка една звезда има един пик в живота си... Моят връх е излизането ми от къщата на БИГ Брадър, който може би никога повече няма да се повтори. И аз каквото и да направя, няма да мога да го надскоча.” Той обаче не мисли, че кариерата му върви надолу, но се опитва да се задържи там, където е – с нова песен или клип или някаква история. Смята песента “Обичам те” от 2001 г. за най-големият си хит. “Тайната на успеха ми е моята сексуалност – много хора пеят като мен, но енигмата е аз гей ли съм или не. Аз може би ще си умра с тази тайна!” Азис признава, че за него да е нормален е страшно и равносилно на убийство на него и семейството му: “Аз ако стана нормален, всичко трябва да си променя!... Ако аз съм нормален, какво ни очаква всички у дома!?”

Венета и Азис се сдобриха в “Горещо”


Азис разказва и за дъщеря си Рая и разкрива що за баща е:
“Дъщеря ми е готин човек. Тя ще стане готина личност. Аз знам, че тя е дете-кристал.” Убеден е в това, защото с Гала ѝ правели тестове вкъщи. “А аз съм индиго!” – казва Азис. Признава, че крие дъщеря си, защото не иска да я познават: “Искам да живее спокойно. Живеем в един много гаден свят, в който всеки сочи другия с пръст без да е направил нищо. Представям си, ако си дете на Азис, как ще те сочат!” Но Рая вече е разбрала как действа на хората името на баща ѝ – дори казвала “Аз съм Азис!” “Аз съм готин баща!” – казва за себе си Азис и предполага, че ще има още деца – от Гала. “Правехме опити за още деца, но не се получи – жалко! Нямам намерение да търся нова майка – аз обожавам Гала. Вече 19 години сме заедно... Не бих имал от колежка или приятелка друго дете. Най-малкото тя няма да ми го даде после, трябв да се изпотрепем!.. Аз мога всякак да правя деца – мога и по естествен, мога и инвитро... Мога да правя любов с всеки!”

Азис се изповядва за любовите и разочарованията си през всичките тези години. Разказва за боя на публично място от преди 20-тина дни, когато Коце го “опердашил”: “Всеки разбира боя по различен начин... Да, сдърпахме се – факт! Имаше такива елементи на екшън, но не беше голям бой.” Били се разделили преди това, но някак си се озовали там заедно. Имало много негови приятели и познати, но никой не се намесил. Коце го карал да се чувства по начин, по който никой друг не го бил карал: “Това е мъжът, който е оставил най-трайна следа в мен. Никога няма да го забравя.” Говори и за Денислав, който в момента е спряган за интимната му половинка. “Всичките ми мъже са ме обичали!”

Пред Венета Райкова Азис най-сетне разкрива истината за телевизионната си кариера.
Признава, че ужасно тежко приема факта, че вече няма предаване. А предаването му го няма, защото не искал да получава по-малко пари: “Аз си знаех цената и не желаех да падна от нея, а те искаха да ми намалят хонорара.” Твърди, че е взимал повече от сто хиляди на месец: “Аз взимах много повече от 100 хиляди! Адски ми се води, но няма да водя за без пари. Адски ми се води! Очаквам един нормален хонорар. Когато правиш нещо, хубаво е да си струват парите – да знаеш, че, правейки го, утре като се събудиш, да се кажеш: “Аз днес мога да си купя това и това!” Твърди, че е станал добър водещ и може да води от сутрешен блок до вечерно шоу, но продуцентите се притеснявали от цената му.

Двамата с Венета влизат в остро противоречие на тема пари. Азис признава, че парите са го променили.: “Случи ми се телевизията – нещо, което не съм и мечтал. Станах по-самостоятелен и разбрах кой съм и какво съм и разбрах колко струвам – и изобщо струвам ли нещо. Оказа се, че имам качества... Вече нищо не правя без пари – даром не правя вече нищо!... Не бях такъв човек – виждаш ли какво ме направиха парите! Преди не съм говорил така, защото не знаех цената им. Сега вече я знам!” Венета му казва, че в телевизионния бизнес, в който той толкова иска да се развива като водещ, е важно “маратонското бягане” и уменията за “дълго бягане”, а не “всяко нещо на всяка цена да правим за пари”. Въпреки голямото противоречие, в което влизат накрая, Венета и Азис решават да си останат приятели. Доказателство за това е участието на Азис в избора на най-горещи мъж и жена на България.  На 1 януари десетте най-големи звезди в поп-фолка - петима мъже и пет жени ще взривят ефира на Горещо, а за Азис все още се спори дали да бъде в отбора на жените или в отбора на мъжете.

„Горещо”, събота, 4 декември 2010г., 22:20 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“