Архив Горещо

Поверително от ВИП Брадър с Кристина Патрашкова

Добави коментар

Тази събота, 27 октомври, от 23:10 часа, специален гост в студио на д “Горещо” е току-що напусналата къщата на ВИП Брадър Кристина Патрашкова
Тази събота, 27 октомври, от 23:10 часа, специален гост в студио на телевизионния таблоид “Горещо” е току-що напусналата къщата на ВИП Брадър Кристина Патрашкова, която коментира както причината за участието си в предаването, така и преживяванията си в него.

Поверително от ВИП Брадър с Кристина Патрашкова“Главната ми цел е не толкова нещо да покажа, което хората не знаят за мен, нито пък пък да си разказа за личния живот, а защото аз наистина смятам да използвам журналистическите си умения и този експеримент да го превърна в една книга. Защото наистина не е ясно точно всичко, което се случва в предаването.”

Журналистката отговаря на нападките срещу нея, отправени от напусналите преди нея съквартиранти Соня Колтуклиеа, Бони и Ирен и Владо от “горещия” стол: “Разбрах, че Соня е правила някакви коментари за мен, за поведението ми – не знам откъде доби представа, защото в къщата тя беше любезна с мен. За Бони – не знам... Даже аз в момента още имам известни дефекти в косата, тъй като Бони ме подстрига!... На Бони не ѝ се сърдя!”

Кристина Патрашкова коментира отношенията си с Марияна и признава защо е настъпил разрив между тях. Според нея Къци има солидно разработена стратегия, с която да спечели Биг Брадър. Кристина разкрива, че той влязъл в къщата с предварително купена народна носия за подарък на Памела Андерсън. Тя твърди, че той доста съзнателно влиза в ролята на жертва: “Той знае, че това нещо се харесва!... Къци се възражда – като птицата Феникс е! Къци ще се върне и на екрана. Два месеца как няма да си изиграеш ролята, за да си изградиш светлото бъдеще!?”

Кристина Патрашкова коментира и отношенията си със Златка, които изненадаха всички: “Аз ценя в нея това, че тя е откровена, че не е лицемерна и че демонстрира желание да престане да бъде толкова необразована... На мен ми е интересно – ти защо реши, че ще станем приятелки със Златка?”

Кристина прави прогнози какво ще се случва тепърва в къщата: “Аз смятам, че нещата съвсем скоро ще излязат извън контрол... Мисля, че ще има много големи конфликти и много голямо напрежение.”
певицата Теди Александрова разказва за нелепия инцидент

Тази събота пред Венета Райкова-Георгиева фолк певицата Теди Александрова разказва за нелепия инцидент в края на лятото, при който загина годеникът й, а рубриката “Възход и по-падение” обръща специално внимание на един човек, който по принцип много обича да му обръщат внимание; един човек, който иска да бъде приеман за сериозен журналист, въпреки че това не звучи много сериозно; един мъж, който вместо да се противопостави на системата и да я победи, както правят истинските журналисти, се опитва да стане част от нея.
„Горещо”, събота, 27 октомври 2012г., от 23:10 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“