Архив Горещо

Новите златотърсачки – кои са те?

1 коментар

Тази събота „Горещо” представя изповедта на едно момиче от кориците, драматичния развод на един денди и завръщането на Иво Танев в ефир

Тази събота „Горещо” представя изповедта на едно момиче от кориците, драматичния развод на един денди и завръщането на Иво Танев в ефир

Сред футболните страсти на Евро 2008 тази събота 14 юни телевизионния таблоид „Горещо” ще предложи на своите зрители едно истинско изкушение – всъщност изкушенията са две. Тази седмица в студиото на предаването премиера ще направи Николета Лозанова с чисто новия си бюст. Пет-шест дни след операцията Николета събра сили за първото си горещо интервю. Тя сподели, че специално заради гостуването си при Венета е свалила корсета, който трябва да носи поне месец. Николета призна, че причината да уголеми бюста си е единствено самата тя да се чувства по-добре.

В едно наистина горещо интервю Николета разкрива пикантни подробности около двегодишната си връзка със сина на Боби Михайлов – Ники.

Тя разказва за запознанството им в Пловдив, за съвместния им живот в Холандия, за отношенията ѝ с Боби Михайлов и приятелите на Ники, за раздялата им и навиците на младия футболист.

Николета признава, че заради Ники е оставила на заден план учението и най-вече е прекъснала изявите си в еротични списания, защото усещала, че на него не е приятно тя да се снима гола.

Четири месеца след раздялата си с него тя споделя, че вече го е забравила и гледа напред, но за съжаление хубавите мъже вече били заети.

Николета признава, че ако срещне мъж, който наистина много ѝ харесва, ще прекара още същата нощ с него, че нейния тип мъже са футболистите и ако Алисия остави Валери Божинов, тя на часа ще го хване.

Николета признава, че не смята, че е златотърсачка, но темата е доста интересна и актуална.

Кои са новите златотърсачки и каква е разликата между тях и тези от преди десетина години? Какво мисли Николета Лозанова за Никол - жената, с която Ники Михайлов я смени и какви са отношенията ѝ със сина на известен бизнесмен – Владо Арабаджиев? Как Денди се е разделил с жена си и каква дама мечтае да срещне? Ще се завърне ли Иво Танев в ефир, след като така мистериозно изчезна от екрана? Всичко това само в „Горещо”, събота, 14 юни 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“