Архив Горещо

"Горещо": Непобедителят Найден

Добави коментар

Тази събота, 22 декември, от 22:40 часа, в “Горещо” е “лошият герой” на Биг Брадър и човекът, който се размина на косъм от победата – Найден.

Тази събота, 22 декември, от 22:40 часа, специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е “лошият герой” на Биг Брадър и човекът, който се размина на косъм от победата – Найден.

"Горещо": Непобедителят Найден

“Мисля, че не спечелих, защото смятам, че все още ме преследва лошата слава от изминалите години. Нека не омаловажаваме победата на Лестер – той е добро момче, свестен тип е. За мен това бе мечтаният финал!” – коментира Нед причините за второто си място. Той разказва подробно как е получил покана за участие, как и защо се е пазарил с Биг Брадър, поради какви причини е решил да влезе и какво е очаквал: “Първият ден като влязох вътре, си казах: “Добре, че не се съгласих за по-малко пари.” На втория ден вече си мислех... Ще сложите пегел, нали?... “Да ** *** *******! Трябваше да искам повече пари!” На третия ден си мислех: “Да ** *** *******! Не трябваше изобщо да влизам!” Не съм си мислел, че ще ми е толкова трудно.”

Найден признава, че през цялото време вътре в къщата е смятал, че  Стойка и Боби са спрягани фаворитите. “Според мен Стойка я подбутваха през цялото време. На мен така ми се струваше. Самият факт, че никой друг освен нея не бе викан на няколко пъти в изповедалнята. Аз не съм викан цял сезон в изповедалнята да си говоря с Биг Брадър.”

“Нямаше да ти призная или да ти издам нещо, ако Стойка не се държеше така с мене и не ме изнерви по такъв начин през последните дни и седмици в къщата, затова се чувствам страхотно, че го правя в момента и ще ти разкажа всичко с огромно удоволствие!” 
- казва Нед и разкрива как е бил поканен в коалицията и какви конспирации е замисляла Стойка.

Лияна

Тази събота в “Горещо” фаталната жена в поп фолка Лияна разказва за романтичното предложение за брак, което е получила от бащата на детето си, за успехите си в Русия и за това какво причинява на мъжете в живота си:
“На всички хора около себе си нося невероятно много късмет – много! Но на мъжете в живота си нося нещастие. Няма човек – приятелка, приятели – всеки човек, докоснал се до мен, му се е случило нещо много хубаво. Като че ли с любовта си мога да заразя всички... Но на мъжете, с които съм била, никак не им е била хубава съдбата. И това много ме плаши. На моменти съм си мислела: “Аз, ако се влюбя някой път в този живот – въпреки че твърдо си го забранявам – ще бягам! Аз не искам на никой нещо лошо да му се случи!”

 Панайот признава
Тази събота  Панайот признава: “Много е суров животът в моята стая – няма женска топлина до мен. Малко съм болен – няма кой да ме завива, няма кой да ме топли. Последните години съм винаги сам. Самотен!... Разчитам на проекта – да ми се сбъдне моята мечта и най-после и аз да бъда шастлив и да имам момиче до мен.”

„Горещо”, събота, 22 декември 2012г., от 22:40 часа, Нова телевизия.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“