Архив Горещо

Тони Дачева в „Горещо”, 21 ноември, събота от 22:30 часа

Добави коментар

Истинската прима на поп-фолка Тони Дачева в „Горещо”, 21 ноември, събота от 22:30 часа

„С годините човек иска и нещо друго – съвместно съжителство, семейство, дете!” – признава Тони Дачева в „Горещо” и разказва за връзката и раздялата си с Найден Милков, за отвличането и диабета и за пречките да осъществи голямата си мечта да стане майка

Тони Дачева Тази събота, 21 ноември от 22:30 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е истинската прима на поп-фолка Тони Дачева, която има зад гърба си двадесет албума, а тази година е двадесет и втората ѝ на сцената. През 1987 г., когато Тони Дачева започва да пее, тя не предполага, че жанрът поп-фолк ще се развие и ще стане индустрията, която е в момента.

Харесва сръбска и гръцка музика и решава, че трябва да направи нещо в същия стил, но на български език. „Може би улучихме точното време, точния момент – шансът беше на наша страна!” И въпреки че първият ѝ албум с оркестър „Кристал” няма име и е правен в битови условия, песента „Звезди ли искаш да ти свалям” е мега хит и до днес. „Мога да се похваля, че съм оставила една дълга диря след себе си с песни, които не престават да се слушат и се харесват!” – признава изпълнителката на „Бедни и богати”, „Робиня съм твоя”, „Шоколади, бонбони”, „Майсторе, майсторе”, „Три кила банани”.

 

 

Тони Дачева


Самостоятелната кариера на Тони Дачева започва след запознанството ѝ със съоснователя на „Първа частна милиция” в Бургас Найден Милков. Двамата се срещат на митичната каравана „Чайка”, където тя пее с оркестъра всяка вечер през лятото. Хобито на Найден Милко е пеенето и той често взима микрофона. „Мен ме впечатли пеенето му, издръжливостта му на пеене – той може да пее четири-пет часа, без да спре и без да повтори песен!... Първата година, когато се запознахме абсолютно нищо не е имало и аз въобще не съм предполагала, че на следващата година нещо ще се случи между нас. Това никога не ми е минавало през ума!... Не може човек да избяга от съдбата си - не знам как се случи!... Всичките тези години, изкарани с Найден, бяха една прекрасна...

Първите две-три даже бяха голяма приказка – розова, след това станаха малко по...” Дванадесетгодишната им връзка приключва, когато двамата започват да мечтаят за различни неща. А голямата мечта на Тони Дачева е да стане майка: „С годините човек иска и нещо друго – съвместно съжителство, семейство, дете – всяка една жена иска това!”

В живота ѝ се появява още нещо, което би могло да ѝ попречи да осъществи тази своя мечта – поставят ѝ диагноза диабет. „Случи се ей така – изведнъж! Като гръм от ясно небе!... В първия момент като ми казаха диагнозата диабет, на мен ми се зави свят! Много тежко ми стана!... Първите два-три дена не казах на никого!” Роля в отключването на заболяването ѝ може би изиграва едно събитие, случило се година по-рано – отвличането й.

През 2005 г. Тони Дачева е поканена за участие в едно заведение край Перник. На сутринта собственикът отказва да я пусне да си тръгне и я заключва. Налага се намесата на полицията и специалните части, а собственикът на заведението е осъден...

Тони Дачева се надява, че болестта няма да ѝ попречи да стане майка. „По принцип не е невъзможно болни от диабет жени да родят – има много такива случаи, раждат се абсолютно здрави деца!... Засега още не съм се отказала – имам още това желание!... Честно казано съжалявам! Съжалявам, че се стигна до тук – да гоним, както се казва, последните метри!... Дай боже, един ден имам собствено дете, но ако не – мисля да осиновя... ”

Какво е работила Тони Дачева в читалището в Сунгурларе преди да се отдаде на голямата сцена и какви съвети е давала на прохождащата в жанра Глория? Имал ли е връзка Найден Милков с нейни колежки и каква е причината за раздялата им?

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова , Тони Дачева

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“