Архив Горещо

Валери Божинов забрани на Венета Райкова да говори за него в ”Горещо”

Добави коментар

Валери Божинов забрани на Венета Райкова да споменава името му в "Горещо". Страстите около предстоящото предаване на "Горещо" в събота, в което Венета Райкова е взела интервю от набедената за любовница на Валери Божинов Моника Валериева, се нажежиха.

Валери Божинов забрани на Венета Райкова да споменава името му в "Горещо".

От продуцентската компания на "Горещо"  разпространиха писмо до медиите, в което споделят, че Валери Божинов е направил опит да забрани на Венета Райкова да излъчи интервюто с абедената за любовница на Валери Божинов Моника Валериева.

  • Ето и съдържанието на самото писмо:

Уважаеми колеги,

преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе “на ръка” в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен “куриер”. Такъв идваше за пръв път.
В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път.

Няма да го преразказваме в подробности – сами ще можете да го прочетете.

В резюме – в нотариално заверен текст Валери Божинов (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването “Горещо”.

Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е “узнал” за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?
На времето май че имаше такъв случай: май че шеф на държавно тогава предприятие забрани да споменават името му май че в най-големия тогава вестник. Вие сте наши колеги, спомняте си какво се случи - и със забраната, и с господина. Но за друг случай на цензура от подобен характер не можахме да се сетим.

Уважаеми колеги, за последните 20 години много неща са спорни. Но свободата на изразяване, свободата да питаш и свободата да ти отговарят или простичко казано – свободата на словото – е едно от безспорните. Е, на нас и това право ни оспориха. Не се оплакваме – просто информираме.

А интервюто с Моника Валериева можете да гледате тази събота, 26.10.2013, от 22:50 часа.

Добави описание

Добави описание

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , Валери Божинов

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“