Архив Горещо

Как се става милионер в „Горещо”?

Добави коментар

В “Горещо” е Веселин Марешки - една от емблематичните фигури на Варна, политик и предприемач, общински съветник и кандидат-кмет
Тази събота, 24 ноември, от 23:30 часа, специален гост в студио на телевизионния таблоид “Горещо” е Веселин Марешки - една от емблематичните фигури на Варна, политик и предприемач, общински съветник и кандидат-кмет. Името му фигурира в класацията на супер богатите българи, но цифрата на богатството му не е ясна. “По моя оценка – мисля, че тя е сравнително справедлива, защото аз обичам да съм реалист човек – цената на някои наши активи са в рамките на около 200-300 милиона лева.” – заявява Веселин Марешки и разказва, че много случайно се е захванал с фармацевтичния бизнес.
 Веселин Марешки
Един от най-богатите българи отговаря открито и директно на всички въпроси на Венета Райкова. Веселин Марешки следва в Москва, където още в първи курс се запознава с бъдещата си съпруга Светлана, която сега управлява всичките му фирми. За десет сезона на “Горещо” милионерът е първият гост, който открито си признава, че от време на време изневерява на съпругата си, но за всичките тези години това не е било повод да си развалят отношенията. И въпреки тези му прегрешения, тя подписва документите за прословутата оранжева кола: “Мечтата ми е да бъда един от малкото в света, който е карал кола, която се движи с над 400 км/час...” Той признава, че до момента не го е правил, тъй като местата в целия свят за шофиране с такава скорост са изключително малко и още не ги е открил. Оказва се, че оранжевата кола вече не е в България, тъй като ексцентричният милионер я е върнал на производителите и си е поръчал една от първите бройки в света от новия модел.

Веселин Марешки коментира отношенията си с премиера Бойко Борисов,
влизането си във футбола и разказва за нестандартното си решение да подложи на детектора на лъжата футболистите  за резултатите от него.

Емануела

Преди около година Емануела шокира всички, като отмени насрочената си сватба с Денис, син на нейния продуцент. Последното мъжко завоевание на Емануела се казва Никола Стоянов. Според запознатите, той е от заможна фамилия, а според слуховете – двамата вече са разделени. “С Никола се бяхме разделили за малко, а сега пак сме заедно, но...” - заявява скандалната фолк дива тази събота в “Горещо” и обяснява, че една от причините за раздялата им са били медиите. “Никола е мъж-мечта!... Много ме глези.”

„Горещо”, събота, 24 ноември 2012г., от 23:30 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“