Архив Горещо

Интригите на ВИП Брадър 2012 в “Горещо”

Добави коментар

Мариана Попова в “Горещо” разкрива истината около предложението за брак, което получи неочаквано вътре в къщата.
Тази събота, 10 ноември, от 23:10 часа, специален гост в студио на телевизионния таблоид “Горещо” е току-що напусналата къщата на ВИП Брадър 2012 Мариана Попова, която разказва за преживяванията си в предаването и отношенията си с другите участници.

Мариана Попова в “Горещ

“Ясно е, че ние сме влезли там срещу някакъв вид заплащане и ако излезеш доброволно, няма да го получиш. В този интересен проект и експеримент хората, които се събират в къщата са абсурдни комбинации. Бих казала, че аз с деветдесет процента от хората в къщата не съм общувала преди и не бих общувала и след това... Аз  бях на работа в Биг Брадър и се опитвах да си свърша работата добре. Наложи ми се да изтърпя доста неща, които по никакъв повод в живота си не бих търпяла, но... бях себе си.”

“Защото ми завиждат, защото ги е яд на мен!”
– така Мариана отговаря защо бе обвинена от останалите сълвартиранти, напуснали ВИП Брадър, че е била най-голямата интригантка, забъркала всички скандали и разделила къщата на мъже и жени. – “Не съм аз злодеят в къщата, а Юли. Злодей е – лош е!”

Певицата разкрива истината около предложението за брак, което получи неочаквано вътре в къщата и споделя прогнозите си за това кой ще е победителят.  

 Даниела, известна още като Манол
Тази събота специален наблюдател за “Горещо” на случващото се във ВИП къщата е Даниела, известна още като Манол, която през 2008-ма година стана част от четвъртото издание на Биг Брадър в опит да докаже, че само една жена може да даде на останалите жени това, от което имат нужда. Даниела, която не криеше хомосексуалните си наклонности, ухажваше активно съквартирантките си – най-вече палавата Иванина - и успя да се влюби в нея, коментира отношенията между Люси и Камелия и отношенията им с останалите.

„Горещо”, събота, 10 ноември 2012г., от 23:10 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“