Архив VIP Brother

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“

Добави коментар

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“ от 22:00 часа, където титлата „лорд“ ще бъде подложена на съмнение.

Евгени Минчев срещу Венета Райкова тази вечер от 22:00 часа в „Голямата уста“

Настроенията в ТКЗС-то гравитират между скуката и веселието, докато във фермата цари отчаяние. В епизода тази вечер зрителите ще видят „животните“ с наведени глави и унило настроение. Повечето от съквартирантите мрънкат, оплакват се, спят или просто скучаят.

Докато едни страдат, други се забавляват.

Колко ведри, весели и щастливи могат да бъдат Евгени, Евгения, Йорданка Христова и Кали – вижте във VIP Brother „Образцов дом“ тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

„Кравите“ ще получат своята специална задача под кодовото име „Мандра“. Зорница, Ели Гигова, Камелия и Wosh MC ще подходят с много решителност, но дали ще успеят в задачата – не пропускайте развръзката и вижте кой ще се държи най-смело.

Не така отдадени на животинския си бит и задължения са Елена Кучкова и Албена Вулева. Жени Калканджиева ще се опита да ги мотивира и да ги предизвика да покажат, че имат воля, но дали това ще даде резултат или капризите ще надделеят – само Big Brother знае. Човекът, който успява да вдигне всички на крака и да ги накара да бъдат сплотен и успешен отбор, Тити Папазов също изживява своите тежки моменти. Зрителите ще видят настроението, което го е потиснало.

Не всичко върви спокойно и мирът на съквартирантите отново ще бъде нарушен. Главните действащи лица, чийто гръмки гласове ще огласят Къщата, са Жени Калканджиева и Камелия Воче. Какъв е поводът този път и докъде ще стигне разправията – не пропускайте развръзката във VIP Brother. 

Бригадирският живот също не е лесен. Избраните съквартиранти ще получат мисия „Пренасяне на тор“. За 8 минути те трябва да се справят и да напълнят чували с тор. Ще се справят ли с нормата, поставена от Big Brother, или ще преизпълнят петилетката – вижте тази вечер в 20:00 часа.

Не пропускайте и „Голямата уста“ от 22:00 часа, където титлата „лорд“ ще бъде подложена на съмнение. Какво имат да разкажат за Евгени Минчев Кристина Патрашкова и Ваня Червенкова и какви провокиращи въпроси и приготвила Венета Райкова ще видите само в ефира на Нова телевизия.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Евгени Минчев , ВИП БРАДЪР , Венета Райкова , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза