Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.185, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Генджо отново унижава съпругата си. Хазан благодари на Ферхат, че я е спасил. Тахир и Нефес правят план как да сдобрят Асие и Мустафа. Разберете още какво ще се случи в епизод 185 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 17 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 184 на „Ти разкажи, Черно море“ Тарик включва брояча на детонаторите и е готов да умре заедно с Хазан. Ферхат открива къщата, в която се намират и се обажда на Тахир, за да спасят заедно момичето.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 185 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 17 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Асие се връща в имението на Калели, а Мустафа отива да живее в офиса.

Хазан благодари на Ферхат, че я е спасил.

Ферхат иска да реши проблема с Генджо, но Фикрет му казва, че тези въпроси не се решават толкова лесно, трябва да бъде търпелив.

Генджо отново унижава съпругата си.

Тахир и Нефес правят план как да сдобрят Асие и Мустафа.

Асие идва в имението на Калели. Тахир не пуска брат си в къщата. Мустафа моли Тахир да му помогне да се сдобри с Асие. Тахир напомня на брат си, че като е поискал развод на Асие, е направил огромна грешка.

Мустафа крещи, че знае това, но не знае как да оправи нещата сега. Изведнъж Мустафа вика от болка, защото челюстта му се е схванала.

Нефес моли Асие да се вразуми, защото цял Трабзон знае колко много я обича Мустафа.

Сание нахлува в стаята на Асие и я уверява, че няма да я пусне никъде.

- Ти няма да ходиш никъде, остави го той да си ходи. Ако искаш да го измъчваш, тогава прави каквото искаш. Прави каквото искаш, и от мен добави! Давам ти зелена светлина да изриташ този тъпак през вратата. Само когато ти го поискаш обратно, тогава ще се върне.

Нефес предлага на Асие да опакова нещата на Мустафа. Асие предупреждава, че ако Мустафа се върне вкъщи, тя веднага ще си тръгне.

Сание обещава, че Мустафа няма да влиза в къщата без нейно разрешение. Тахир предлага на брат си да отиде в болницата, но Мустафа е уверен, че лекарството му е на Асие.

Нефес излиза на двора и съобщава на Мустафа, че Асие остава в имението. Сание изнася чанта с вещите на сина си. Тахир казва на майка си, че брат му го боли челюстта. Сание крещи, че му е малко.

Тахир предлага на брат си Мустафа да му вземе стая в хотела, но той отказва и решава да живее в офиса.

Нефес се обажда на Есма и я моли да доведе Ерен в имението. Тя обяснява, че Асие е остава в къщата и че са прогонили оттам Мустафа.

Генджо казва на Ферхат, че е прикрил престъплението на Тарик, защото му е баща:

- Аз съм баща и за теб съм такъв. Баща ти не беше добър пример, нали? Един баща трябва да бъде като мен. Когато е необходимо, трябва да покрие греховете на детето си. Дори ако душата му кърви, той ще го направи. Аз също го направих за теб. Не те издадох, въпреки че ме окачи за краката на бесилото и ме измъчваше. Не казах на никого. Мълчах. Разбирам. Надявам се, че сега и ти ще ме разбереш.

Ферхат излиза от къщата на Генджо. В този момент пристига Хазан. Генджо излиза на двора и настоява Хазан незабавно да вземе Нюлюфер и Мелек и да се върне в неговата къщата.

Хазан крещи, че иска да се нахвърли върху Генджо, но Ферхат я спира. За миг очите на Ферхат и Хазан се срещат. Ферхат свежда очи и моли момичето да се успокои. Хазан казва, че в тази ситуация не Тарик е този, който я обиждал. Той е незначителен и жалък тип, а такъв го е направил баща му.

Хазан и Ферхат отиват в някакво кафе. Хазан благодари на Ферхат, че я е спасил.

Хазан е притеснена, че сестра ѝ трябва да живее в тази ужасна къща. И тази безнадеждна ситуация я плаши.

Али идва в кафенето и се възмущава на Генджо, че е помислил за всичко. Али моли Хазан да дойде в участъка и да даде показания. Хазан не вижда смисъл, тъй като нямат доказателства за отвличането ѝ.

Ферхат разказва на Фикрет за лудостта на Генджо.

Фикрет признава, че не е изненадан, хора като Генджо обичат да си правят шегички. Ферхат казва, че чакането е тежест за него.

Фикрет го моли за търпение:

- Дори паякът, за да хване малка муха, работи много дълго време. Той изплита паяжината си, но след това вятърът се появява и я разрушава. И какво от това? Той тъче отново. Той работи, работи. Тъче, тъче, тъче, но след това огромна птица каца върху паяжината му и тя отново е разрушена. Но дали паякът се отказва? Не. Защото да се откажеш означава да умреш. Както аз чакам, така и ти ще чакаш.
- А ти какво чакаш?

Фикрет не отговаря.

Нюлюфер влиза в кабинета на Генджо, сяда уморено на дивана и ѝ казва, че дъщерите ѝ я мразят. Нюлюфер пита Генджо какво иска от дъщерите ѝ.

- Кой? Аз? Не искам нищо, нищо. Обаче дъщеря ти Мелек, да се върне в тази къща, а Хазан да прави каквото си иска. Постъпи като истинска майка и накарай дъщеря си да те слуша. Върни я у дома.

Нюлюфер хлипайки признава, че е много уморена. Генджо настоява жена му да млъкне и да спре да хленчи.

- Омръзна ми от твоето мрънкане, омръзна ми от обидите на дъщерите ти. Всяка сутрин нов проблем. Преди да успея да разреша един, се появява друг. Омръзна ми да печеля съдебни дела. Не им ли омръзва да се злепоставят? Не можа да им втълпиш, че съм твой съпруг. Нямаше смелостта да го направиш. Ти се превърна в играчка в ръцете им и какво по-нататък? Сега те нямат нужда от теб. Погледни, погледни себе си. Ела с мен. Генджо избутва Нилюфер в стаята ѝ и я завежда до огледалото.
- Виж, какво виждаш? Аз виждам безсилие и нищо друго. Погледни се добре. Виждам го всеки ден, всяка сутрин. Превърнах една слугиня в господарка. Не е ли това, което си искала? Но в какво се превърна сега? Погледни добре. В какво се превърна, къде отиде трудът ми? От господарка се превърна в ходещ труп. Погледни се добре, дори ти не можеш да се разпознаеш. Така че защо трябва да гледам към теб.

Нюлюфер сяда на леглото с наведена глава.

Мелек признава на Хазан, че наистина понякога много съчувства на майка си. Ако баща им беше жив, нищо от това нямаше да се случи. Милек не може да си спомни кога за последен път е целунала майка си.

Осман е сигурен, че на Мустафа трябва да се даде урок, но не знае как да го направи. Сание смята, че не си заслужава да се намесва в отношенията на децата. Асие сама ще се справи с мъжа си.

Тахир предлага Нефес и Ийт да организират среща, на която да помирят Мустафа и Асие. Тахир им казва, че е поканен на събитие за млади бизнесмени тази вечер.

Тахир предлага да отиде на събитието и да вземе със себе си Асие и, разбира се, да покани Мустафа на събитието.

През това време Ийт трябва да забавлява Балъм.

Мелек решава да се върне в къщата на Генджо, за да бъде близо до майка си.

Нефес убеждава Асие да отиде с нея и Тахир тази вечер. Асие отказва, но Нефес ѝ напомня, че на бременни жени не бива да се отказва. Асие е принудена да се съгласи.

В това време Тахир моли Фатих да отиде в офиса и да попита брат си дали има нужда от помощ. А после помежду другото да му каже, че днес Асие отива на вечерта на младите бизнесмени с Нефес и Тахир.

Тахир моли Али и Есма да се погрижат за децата. Али се съгласява, като обяснява, че ще им е от полза опитът от гледането на деца. Есма се смущава.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...