Актуално Какво ще се случи...

„Моето име е Мелек“, еп.169: Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне!

Добави коментар

Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне. Той започва да чете дневника ѝ и е впечатлен от това колко много препятствия са преодолели заради любовта си. Вижте какво ще се случи в еп. 169 на турския сериал „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 май 2024 по Diema Family.

В епизод 168 на турския сериал „Моето име е Мелек“ Йомер се чувства задушен от постоянните напомняния за миналото му и отблъсква Дефне. Дефне е отчаяна, когато Йомер не само я отхвърля и ѝ връща пръстена.


НА КРАТКО какво се случва в еп.169 на „Моето име е Мелек“, който може да гледате от 21:00 часа на 16 май 2024 по Diema Family.

Йомер се бори със загубата на паметта си и емоционално е изтощен.

Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне.

Керем може да бъде изхвърлен от отбора, ако се разчуе, че участва в мачове със залагания.

Алпай иска да се промени, за да бъде добър баща.

Зюмрут обвинява за всичко Дефне.

Джумали се опитва да утеши Йомер и да му вдъхне надежда.

Всичко за "Моето име е Мелек"

Джумали се извинява за избухването на Йомер на всички, най-вече на Дефне. Докато Дефне плаче неудържимо, Зюмрут, без никакво състрадание, обвинява Дефне, че е притискала Йомер да си спомни за нея.

В същото време Керем и Митхат са се измъкнали от боя с хората, който организират мачовете срещу залагания. Керем ще трябва да обясни на вуйчо си какво е станало.

Алпай пита Фунда дали е бременна, след като Мелек е споменала за това. Фунда се ядосва, че Мелек я е предала, но Алпай обяснява, че само критиките на Мелек към неговите родителски умения са го накарали да мисли, че е бременна.

Алпай казва на Фунда, че наистина иска да имат дете и обещава, че ще бъде най-добрият баща. Фунда му казва, че го е виждала със Сейит Али в Германия и знае какъв е той. Освен това тя казва, че е твърде късно да реализират мечтите си, че той постоянно се забърква в неприятности и затова този конкретен кораб е отплавал. Алпай настоява, че ще ѝ докаже, че ще бъде добър баща.

Керем не иска майка му да разбере за боя и моли вуйчо си да не ѝ казва. Митхат му казва да остане при тях тази вечер, за да не види майка му посиненото лице. Митхат притиска Керем да му каже истината за боя.

Мирза и Халил обсъждат Йомер и Дефне и колко трудно е за Дефне на нейната млада възраст да се примири със ситуацията. Докато обсъждат всички неща, които се случват на семействата им напоследък, те срещат Керем и Митхат. Разпитват ги за състоянието, в което се намират и двамата, и историята излиза наяве.

Джумали се кара на Зюмрют, че е бил толкова груба, че е поучавала всички как трябва да се отнасят с Йомер. Зюмрют казва, че в този случай Дефне е трябвало да си седи спокойно, вместо да притиска Йомер.

Джумали ѝ напомня, че Дефне е млада и неопитна и Зюмрют трябва да прояви повече разбиране. Освен това ѝ напомня, че Сеит Али е оставил той да се грижи за семейство Карадаа и Джумали няма да допусне някой да ги разстройва.

Зюмрют отвръща, че не я интересува кой е разстроен или не.

Зюмрют казва на Гюлшат, че Йомер има нужда от нея и се надява, че тя ще бъде до него, за да може той да се чувства комфортно и спокойно у дома си.

Йомер съжалява за думите, които е казал на Дефне. Той започва да чете дневника ѝ и е впечатлен от това колко много препятствия са преодолели заради любовта си

Дефне обяснява на Мелек, че не е имала намерение да нарани или разстрои Йомер, а просто е искала да му помогне да си спомни. Мелек я моли да се опита да погледне на ситуацията от страната на Йомер. Той се чувства претоварен от вниманието на всички и от нетърпението им да си спомни за тях. Това го кара да се ядосва на себе си, че не може да си спомни.

Сейран се сдобрява с Митхат и се съгласява да не казва нищо на Мелек по молба на Керем. Бану си пъха носа там, където не е желано, и казва, че Мелек така или иначе ще разбере. Митхат предупреждава Керем, че ако клубът научи, че играе за пари, ще го изхвърли от отбора и ще прекратят договора му.

Джумали намира Йомер да спи навън в двора. Той си спомня за емоционалните дни, преди Йомер да замине за армията, и се натъжава от състоянието на Йомер. Разговаря с Йомер на четири очи и му казва, че човек има два вида памет: една, която е в главата и друга, която в сърцето. Сърцето е това, което, щом почувства нещо, никога не забравя това чувство и Йомер трябва да е сигурен, че чувствата му ще се върнат при него.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моето име е Мелек

„Моето име е Мелек“, еп.212: Алпай иска конака на Карадаа! - какво ще се случи..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

„Моето име е Мелек“, еп. 209 и 210: Зюмрют гони Дефне от конака!

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

„Моето име е Мелек“, еп.207:Зюмрют обвинява Мелек за всичко, което се е случило!