Актуално Какво ще се случи...

„Три сестри“, еп.140: Какво предлага Йозер на Рючхан, за да я измъкне от ареста?

Добави коментар

Йозер прави предложение на Рючхан, за да я измъкне от ареста. Тюркян признава на Сомер, че е щяла да дойде на срещата им, но е разбрала, че той се пренася в къщата на Мине. Сомер разбирайки това побеснява! Отива при Мине и ѝ заявява, че трябва да разбере веднъж завинаги, че никога няма да бъде с нея, дори да е последната жена на света! Разберете още какво ще се случи в епизод 140 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате всяка делнична вечер по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 139 на „Три сестри“ Рючхан е арестувана и обвинена, че тя е наела човекът, който е пребил Йозер. Сомер, който иска да спаси брака си с Тюркян, изненадва любимата си жена с новия си ход.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 140 на турския сериал „Три сестри“, който може да гледате на 17 май по Diema Family от 20:00 часа.

Тюркян признава на Сомер, че е щяла да дойде на срещата им, но е разбрала, че той се пренася в къщата на Мине.

Сомер разбирайки това побеснява! Отива при Мине и ѝ заявява, че никога няма да бъде с нея, дори да е последната жена на света.

Йозер прави предложение на Рючхан, за да я измъкне от ареста..

Рючхан, която мисли, че Несрин е дала на полицията видеозаписа, излива гнева си върху нея.

Фатих, който продаде магазина си, лека-полека се настанява в къщата на брат си.

Сомер е разочарован, че Тюркян е нарязала сватбената рокля, която ѝ подари.

Всичко за „Три сестри“

Айла пита Йозер какво ще се случи с г-жа Рючхан, защото не може да разбере, защо още не са я пуснали. Йозер ѝ отговаря, че и той като нея не знае защо все още я държат в участъка. Той добавя, че не трябва да се притеснява, защото адвокатите им всичко ще решат и я моли да не казва на Сомер, че майка му е в участъка, за да не се притеснява, защото той и без това си има проблеми.

Действието се пренася в заведението, в което работи Тюркян, а Сомер купи. Тюркян му носи кафето, което той си поръча. Тя го оставя и тръгва да излиза, но Сомер ѝ казва да почака, отпива от кафето и казва, че е много сладко и ѝ казва да го опита, ако не вярва. Тюркян взема чашката и я излиза на пода, като казва, че е нормално сладко, но тя няма да го опита, за да не навреди на бебето си.

-Цял ден не си се спряла, това също е вредно за бебето – отбелязва Сомер.
-Доколкото разбирам ти си купил това заведение, за да ме измъчваш?!
-Разбира се, че не, но явно моето присъствие за теб е равно на страдание, затова вземи моето място и управлявай заведението.
-Аз за нищо няма да направя това!
-Добре, тогава ще ме търпиш!
-Това няма да продължи дълго, защото аз няма да остана, за да ти прислужвам!

Сомер се смее, като казва, че не е искал от нея да ѝ прислужва, а просто е поискал чашка кафе, но тя го изсипала. Тюркян му казва, че ще му донесе ново кафе, но след това ще си подаде молбата за напускане, защото е бременна и той няма как да я задължи да работи тук.

Тюркян излиза от кабинета на Сомер, когато ѝ се обажда собственика на къщата, в който живее и ѝ напомня, че трябва да си плати наема. Тюркян му отговаря, че скоро е започнала работа и като ѝ дадат първия аванс веднага ще му плати.

Действието се пренася в ареста. Една полицайка влиза в ареста и казва на Рючхан, че трябва да даде показания. Рючхан пита, дали адвокатът ѝ е дошъл. Полицайката отговаря, че не знае.

Рючхан влиза в стаята за разпит и ядосана пита разследващият полицай, къде е адвокатът ѝ. Полицаят строго ѝ нарежда да седне. Рючхан заявява, че я държат напразно, защото тя по никакъв начин не е свързана с побоя над съпруга си. Полицаят казва, че Батал е дал показания, че тя го е наела. Рючхан заявява, че това е клевета. Мъжът ѝ заявява, че разговорът им във видеозаписа потвърждава това. Изненадана Рючхан пита за какъв запис става въпрос. Полицаят ѝ отговаря, че става въпрос за записа, който са гледали заедно с прокурора и ѝ пуска записа на компютъра си.

Рючхан се оправдава, че може всичко да обясни и нищо не е така като изглежда.

Разбираме, че Йозер, който разбира за сътрудничеството на Рючхан с Батал, без да губи време, успява да вкара Рючхан в ареста. Докато Рючхан е в ареста, Йозер подготвя договор за прехвърляне на фирмата на свое име и решава да го занесе сам на Рючхан.

В същото време Фатих, който продава магазина си, бавно започнал да се настанява в къщата на брат си. Несрин, която вижда Фатих пред себе си всеки път, когато обърне глава, се бунтува срещу това положение.

След като приключва работата в ресторанта Тюркян си тръгва, а Сомер тръгва след нея. Тюркян се крие и Сомер не може да я открие, затова отива и чака пред дома ѝ.

Виждайки Сомер да седи на прага на къщата ѝ, Тюркян тръгва да се връща, но Сомер я вижда. Ядосана Тюркян пита Сомер какво иска от нея, че постоянно ходи след нея.

-Защо бягаш от мен – отвръща Сомер.
-Да, аз бягам от теб, защото постоянно искаш да бъдеш до мен, а когато сме сами постоянно се караме! Защо трябва да си причиняваме това?
-Ако ти ми беше разрешила да поговоря с теб, между нас нямаше да има проблеми!

Тюркян пуска Сомер в дома си и го пита за какво иска да говорят. Сомер иска да знае, защо снощи е дошла, защото той много се е надявал, че между тях може нещо да се промени и си е мислил, че тя ще дойде.

-Сомер, аз също мислех, че нещо ще се промени! Дори се приготвях да дойда при теб! Но, след като си казал да изпратят вещите ти в къщата на Мине…
-Какви вещи? – неразбиращ пита Сомер.
-Казал си да ти изпратят вещите при Мине, като започнем от парфюма ти и завършим с четката за зъби! Нима не си го казал ти?
-Не! Тюркян, какво ще правят вещите ми в къщата на Мине? – пита изненадан Сомер.

В същото време щастлива Мине разопакова вещите на Сомер и казва на дъщеря си, че баща ѝ винаги, сега, ще бъде до тях.

Сомер обяснява на Тюркян, че Кираз е повърнала върху него, а той се е приготвял за срещата им, и решил да не ходи в такъв вид, затова се е обадил на Айла, за да му изпрати риза и пуловер, но когато отворил вратата видял огромен куфар, и също не разбрал какво става.

-Мине се е обадила в имението и е казала, че Сомер е до нея и иска да му изпратят вещите – разказва Тюркян, това което ѝ са казали сестрите ѝ.

Сомер се ядосва, че Тюркян не му има доверие и веднага е повярвала, а той не заслужава това.

Тюркян го пита, ако той е бил на нейно място какво щеше за направи.

В този момент погледът на Сомер пада върху кутията със сватбената рокля до вратата.

-Ти си я сложила тук, за да я изхвърлиш ли? – пита той и се навежда, за да я отвори. Тюркян иска да го спре, но той е по-бърз и като отваря капака вижда, че роклята, който той ѝ подари е нарязана на парчета.
-Нас също така ни нарязаха на парчета – казва Сомер и ядосан си тръгва.

Действието се пренася в участъка. При Рючхан идва адвоката ѝ. Тя ядосан го пита, дали знае колко време го е чакала. Той ѝ казва, че г-н Йозер я чака в стаята за срещи. Рючхан е изненадана.

Рючхан, която вижда Йозер след тежките часове в центъра за задържане, прегръща силно съпругата си. Рючхан, която моли Йозер да я спаси, се сблъсква с неочаквано предложение.

-Не се притеснявай, ти ще излезеш от тук! – казва Йозер и поставя пред Рючхан договор, който трябва да подпише тя, за да я измъкне Йозер от затвора. Четейки Рючхан казва на Йозер, че не разбира, защо трябва да му прехвърли акциите си.
-Няма нищо за разбиране! – отвръща Йозер.-Всичко е много просто, ти се опита да ме убиеш, но аз се отнасям по-човечно и искам да ми върнеш това, което ми взе по-нечестен начин.

Рючхан му отвръща, че се е побъркал. Йозер ѝ отговаря, че е напълно нормален и я кара да подпише, за да може адвоката им да направи каквото трябва, за да я измъкне от тук.

-Никога няма да подпиша! – казва Рючхан. -Рано или късно ще изляза от тук, и ще потърся сметка на всички за това!

В същото време побеснял Сомер пристига в къщата на Мине.

-Ти изобщо ли не си поумняла? Как не можа да си вземеш поука от всичко преживяно? Отново въртиш различни интриги!
-Какви интриги? Нищо не разбирам! Успокой се, защото Кираз спи!
-Аз ли да се успокоя?! Ти все още се опитваш да играеш игрички зад гърба ми, а аз трябва да се успокоя?!
-Какво отново съм направила?
-Ти си поискала от Айла личните ми вещи и тук беше донесен огромен куфар с личните ми вещи. Какво право имаш на това? Как може да направиш нещо такова? Как си могла да си помислиш, че аз ще се преместя в тази къща? – крещи побеснял Сомер.
-Аз исках само малко вещи, за да може да прекарваш комфортно времето с дъщеря си, но ти постоянно си зает, затова си помислих, че така ще ти е по-удобно! – оправдава се Мине.

-Не мисли за мен и спри с игричките си! Стига! Остави ме намира, Мине! -крещи Сомер. -Престани да се бъркаш в живота ми! Казвам ти го направо, дори на света да останем само двамата, аз никога няма да бъда с теб! Заедно няма да бъдем никога! Ти, разбра ли ме? Знай си мястото, стой си вкъщи и се занимавай с детето! Също така събери всичките ми вещи, ще дойде да ги вземе шофьора ми – казва Сомер и затваряйки със силен трясък външната врата си тръгва.

Действието се връща при Тюркян, която се чувства виновна и прави опит да се обади на Сомер, но той ѝ затваря.

В същото време от ареста Рючхан, която смята, че Несрин е причината за задържането ѝ, ѝ се обажда и я упреква. Несрин, която не можела да си обясни случващото се, отговаря на Рючхан, че един ден ще съжалява много заради думите си!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Три сестри

„Три сестри“, еп.160: „Сомер Корман, ти си ужасен човек!“

„Три сестри“, еп.159: „Ще си разчистим сметките в съда, Сомер Корман!“

„Три сестри“, еп.158 : Тюркян приема предложението на Рючхан! Сомер е шокиран!

„Три сестри“, еп.157 : Рючхан предлага работа на Тюркян!

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!