Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Генджо е арестуван от полицията по обвинения в убийство, изнасилване, изнудване и други престъпления. Разберете още какво ще се случи в епизод 205 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 15 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 204 на „Ти разкажи, Черно море“ В живота на Нефес и Тахир се появя Масала. Фикрет разкрива шокиращи истини за живота на Хазан и Ферхат. Мерджан се противопоставя на Генджо, а Тарик е гледа с възхищение.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 205на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 15 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Ферхат и Хазан се целуват за първи път.

Генджо е арестуван от полицията по обвинения в убийство, изнасилване, изнудване и други престъпления.

Фикрет дава завещанието си на Нефес и Тахир, като оставя цялото си имущество на внука си Ийт.

Фикрет се среща със Сание и научава от нея за Гюлендам, майката на Ведат, че е жива.

След като Фикрет излиза Хазан и Ферхат отново се скарват, в резултат на което Хазан нарича Ферхат говедо.

Ферхат хваща момичето за ръката и иска от нея да повтори това, което току-що е казала. Погледът на Ферхат пада върху устните на Хазан. В този момент Хазан мислено се моли да не гледа устните на Ферхат.

Ферхат, без да откъсва поглед от устните на Хазан, си мисли дали Хазан няма да го удари, ако я целуне. По изражението на лицето на Хазан Ферхат разбира, че мислите му са били изречени на глас.

Хазан иска да си тръгне, но Ферхат я придърпва към себе си и я целува по устните.

Междувременно Масал държи Тахир и Нефес будни. Те се редуват цяла нощ.

На сутринта Асие влиза в стаята на Нефес. Тахир е седнал и спи до креватчето на бебто, а Нефес е на другия край на леглото.

Асие взема Масал, за да могат младите родители да поспят малко.

Генджо, Тарик и Мерджан се събират около масата за закуска. Хулия съобщава на Генджо, че Нюлюфер е отишла някъде рано сутринта. В това време Нюлюфер, Мелек и Хазан са се събрали в къщата на Фикрет. Али се обажда на Ферхат и му съобщава, че са на път да арестуват Генджо. Нюлюфер не може да повярва, че е дочакала деня, в който ще се отърват от Генджо.

Генджо обяснява на Мерджан, че в тази къща има някои правила и Нюлюфер напоследък много ги нарушава. Генджо предупреждава снаха си, че когато Нюлюфер се върне, в къщата ще има малък скандал.

Хулия влиза в хола и им съобщава, че полицията е пристигнала.

Али влиза в хола на къщата на Генджо с подкрепление.

- Боже мой, толкова много неща си направил, че вече е трудно човек да ги запомни. Но нека се опитам да ги изброя: убийство, нападение, изнасилване, незаконно задържане на лице против волята му, фалшифициране, изнудване, заплахи, измама, увреждане на имущество. А след това има и контрабанда на оръжие. Какво още не съм изброил, Генджо? Слава на Бога, не си пропуснал нито един член от турския наказателен кодекс. Таксин, сложи белезниците на този приятел.

Полицаите слагат белезници на Генджо. Тарик гледа с удоволствие ареста на баща си. Генджо нарежда на Тарик да не седи като статуя, а да се обади на адвокатите му. Но Тарик дори не помръдва.

Веднага след като отвеждат Генджо, Тарик с доволна усмивка моли Мерджан да му подаде маслото.

Мелек, Хазан, Ферхат, Фикрет и Нюлюфер чакат пред полицейския участък. Али докарва Генджо.

Фикрет се приближава до Генджо:

-Казах ти, че имам червена линия и те помолих да не ме ядосваш. Казах ти да не докосваш жени и деца, но всъщност ти отдавна започна да го правиш и упорито премина всички граници. Като започнем с Гюлендам, Генджо. Време е да си уредим сметките! Време е да си платиш за всичко!

Есма се приближава до Хазан и ѝ казва, че господин Фикрет им е предоставил солидни доказателства, така че този път на Генджо няма да му се размине. Дори по някои обвинения Генджо да успее да се оправдае, той пак ще получи поне 30-40 години затвор.

Асие прави снимки на Нефес, Тахир и Масал.

Генджо настоява да се възползва от правото си да се обади на адвоката си. Али предлага на Генджо да се настани удобно и той сам ще се обади на адвоката му.

Генджо се хваща за решетките, но след това с отвращение поглежда ръцете си. Али с усмивка го съветва по-скоро да свикне с тези условия. Генджо изкрещява, че той е Генджо Томар и не може да бъде държан тук.

Хулия сервира чай на Тарик и Мерджан. Мерджан пита съпруга си дали е знаел за престъпленията на баща си. Тарик признава, че е знаел за всичко. Мерджан пита за детето на Зейнеп. Тарик казва, че детето не е от него.

Мерджан прави забележка:

- Имаше един човек, който беше марионетка на баща му. Какво се е случило с него?

- Само едно нещо се промени, което промени всичко!

- Какво ще стане сега?

- Както разбирах, баща ми ще получи строго наказание. Естествено, ще ми бъдат повдигнати същите обвинения за това, че съм излъгал за Зейнеп. Но ще се измъкна от това.

- А след това?

- След това. Почакай и ще видиш, Мерджан. Почакай и ще видиш!

Фикрет пристига в къщата на Калели и дава на Нефес и Тахир завещанието.

- Ийт е единственият ми внук, а животът е кратък. Никой не може да ти гарантира утрешния ден. Цялото ми имущество и богатство принадлежи на Ийт, а правото да го използвате, разбира се, принадлежи на вас. Дъще, дори и да ти дам целия свят, не мога да изкупя дори миг от страданията, които си преживяла заради Ведат. Мога да направя само това.

Фатих казва на Мурат, че е време да създадат свои собствени семейства. В този момент към братята се приближава едно момиче и се представя като Яшим, студент по корабно инженерство. Тя има задача, свързана с кораби за добив на пясък. Мурат казва на момичето, че той е капитан на кораб и може да ѝ помогне със задачата. Фатих е неговият моряк. Мурат моли моряка да донесе на него и Яшим чай.

Фикрет пристига в детския център, където Сание си почива с децата. След като дава пари на децата, Фикрет казва на Сание:

- Госпожо, Сание, дойдох и те изправих лице в лице с твоя грях. Аз останах и се сблъсках със собствения си грях. Къде е началото на всичко, което се случи? Кой разби живота ни? Мисля си за това от години и безсънни нощи. Всъщност знам, че началото на всичко е Гюлендам.

Сание, чувайки името Гюлендам, казва на Фикрет, че знае за Гюлендам от Сакине.

- Сакине ми е разказала, че е имала любовник. Мъж, който я е спасил. Гюлендам е била бременна. Тя е имала и един шеф, който е бил животно. Той се влюбил в това момиче и я отвлякъл. След като родила, Гюлендам не могла да го понесе и избягала от него. Но тя оставила сина си на животното. Не искала да прави това, но не можела да постъпи по друг начин. След това Гюлендам разказа на Сакине, че преди пет години е живяла на същата улица. Тя се грижела за сина на Сакине и лудия Тахир. Гюлендам казала на Сакине: "Ще го чакам, докато умра".

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.202, (Diema Family) - какво ще се случи...