Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.184, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Тарик включва брояча на детонаторите и е готов да умре заедно с Хазан. Ферхат открива къщата, в която се намират и се обажда на Тахир, за да спасят заедно момичето. Разберете още какво ще се случи в епизод 184 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 16 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 183 на „Ти разкажи, Черно море“ Мустафа погрешка казва на Асие, че иска развод. Асие веднага взема сина си и напуска имението на Калели. Тя е непреклонна пред молбите на мъжа си да се върне. В същото време Тарик танцува с безжизненото тяло на Хазан.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 184 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 16 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Тарик включва брояча на детонаторите и е готов да умре заедно с Хазан.

Ферхат открива къщата, в която се намират и се обажда на Тахир, за да спасят заедно момичето.

Тахир и Ферхат влизат в стаята, където лежи в безсъзнание Хазан до бомбите, който всеки момент ще се взривят.

Ферхат и Тахир успяват да ги обезвредят.

Междувременно Генджо пребива сина си Тарик и го спасява от полицията.

Ферхат връща Хазан у дома и семейството ѝ е много щастливо от това.

Генджо съобщава на Али, че Тарик е в Батум.

Хазан се обижда от факта, че майка ѝ продължава да вярва на Генджо.

На разсъмване Тарик слага Хазан на леглото и включва брояча на детонаторите точно за 1 час. След това ляга до любимата си.

-Казах ти, че ще танцуваме заедно край тези свещи. И след като свещта изгори, цялото място ще се взриви. Огньовете ще се издигнат и ние ще се издигнем между тях като гълъби, Хазан. Защо гълъби? Защото гълъбите са единствени. Защото без любов не може и гълъбът. Той умира. За нас ще пеят песни, ще разказват приказки. Ще кажат, че са обичали като луди!

Ферхат намира изненада от Тарик в гората и разбира, че е на прав път.

Внимателно стъпвайки над жицата на мината, Ферхат си проправя път през гъсталака и вижда къща на хълма.

Ферхат се обажда на Тахир и му съобщава, че е открил мястото, където Тарик държи Хазан.

В същото време Тарик слага главата си на гърдите на Хазан и чака да умре.

Остава 28:39 мин. от таймера.

Нюлюфер нахлува в кабинета на съпруга си. Хващайки Генджо за гърдите, Нюлюфер настоява да ѝ каже, къде Тарик е отвел дъщеря ѝ.

Генджо удря жена си в лицето и отговаря:

- Кой знае, може да е въртяла токчета като майка си, когато е усетила миризмата на пари.
- Ако нещо се случи с дъщеря ми, ще те убия! - Нюлюфер отново хваща съпруга си за гърдите.
- Нюлюфер, недей да се държиш като грижовна майка. Ако направиш тази поза пред дъщерите си, и двете ще те намразят. Защо? Генджо отхвърля съпругата си настрани, а след това нарежда на Хлулия да даде на Нюлюфер някакво лекарство, иначе тя отново ще започне да буйства.

Ферхат приема думата на Тахир, че ще спази обещанието си към Нефес и няма да използва пистолета.

Ферхат и Тахир се отправят към къщата, но вратите са заключени. Тахир помага на Ферхат да се метне на балкона. Ферхат използва нож, за да отвори внимателно вратата.

До експлозията остават 9 минути.

Тарик чува звука от затварянето на вратата и разбира, че Ферхат ги е намерил.

Тарик взема пистолета и бавно слиза по стълбите. Ферхат слиза от тавана и влиза в стаята, където спи Хазан.

Ферхат забелязва детонатори в стаята. Таймерът показва пет минути.

Али научава от Нефес, че Ферхат е намерил Хазан и Тахир е отишъл при него.

Али си спомня, че веднъж комисар Мидхат е инсталирал програма за проследяване в телефоните на братята Калели. Али решава да използва програмата и да открие къде е Тахир.

Ферхат поглежда към Хазан и детонаторите, които са разпръснати около нея. Тарик се промъква отзад и поставя пистолет на главата на „брат си“.

- Както виждаш, опитвам се да изживея романтичен момент тук, братко. Е, виж, това е спалнята, т.е. забранено място за непознати.

Тахир влиза в спалнята и опира пистолет в главата на Тарик.

Ферхат с кимване на глава показва на Тахир да погледне в задната част на стаята.

Тарик се възползва от момента и бяга от стаята, като заключва вратата след себе си.

Ферхат, Тахир и Хазан са в капан.

Таймерът показва 3 минути. Хазан се опомня и не осъзнава какво се случва. Тахир и Ферхат се опитват да измислят как да деактивират таймера на детонатора.

Ферхат предлага на Хазан да избере какъв цвят проводник да отреже.

Хазан предлага да се отреже червената жица.

Тахир и Ферхат единодушно решават да отрежат зелената жица.

Таймерът показва 18 секунди.

Всеки от тях отива до детонатора и на три пъти прерязва зелената жица.

Тахир, Хазан и Ферхат въздъхват с облекчение.

В същото това време Тарик седи в колата на баща си. Генджо удря сина си в лицето. От носа на младежа бликва кръв. Генджо нарежда да се вземе салфетка от жабката и да се избърше всичко старателно, за да не се изцапа салона на колата.

Генджо завежда сина си в склада и го окачва на верига.

Стискайки колана около врата на Тарик, Генджо пита:

- Кажи ми, защо да не те убия?
- Защото съм твой син, баща.
- Моят син, хм. Това достатъчна причина ли е да не те убия? Ти отвлече Хазан. Щяхте да умрете заедно, нали? Каква голяма любов! Но не успя да се справиш дори с това, провали се. Ако беше така, щях да се изненадам. Нямаше да съжалявам за теб, а за Хазан, разбираш ли? Разбираш ли?
- Разбирам, татко!
- Сега Хазан ще подаде жалба срещу теб. И тя ще бъде права. Глупак си, глупак си, но ще направиш каквото ти кажа. Погледни ме. Вече съм взел всички необходими мерки, защото знаех, че нямаш мозък. Ще те спася, но ти ще се ожениш за Мерджан. Ти разбираш ли ме. Питам те, разбираш ли ме?
- Разбирам те, татко. Но как ще стане това? Генджо удря сина си по гърба с цялата си ярост и си спомня как предишния ден беше изпратил Таксин в Батуми с документите на Тарик и телефонния му номер.

На летището Таксин трябва да бъде посрещнат от хората на Генджо и да бъде малко пребит.

Според документите на Тарик Таксин трябва да отиде в болницата и да не включва телефона си, докато Генджо не му съобщи. Генджо със свистене сваля сина си от веригата и му казва, че в момента е в Батуми.

Тарик му напомня, че много хора са го виждали. Генджо обяснява, че съдът няма да вземе под внимание показанията на тези хора:

- Хазан мрази доведения си баща и се опитва да се заяжда с него по всички възможни начини. Ферхат научава за измяната на Зейнеп и те напада. Всеки, който тръгне срещу мен, губи, запомни това. При всеки удобен случай те отварят дело, за да ме очернят, това е всичко. А аз отново те спасявам, осъзнаваш това, нали? Ще отидеш тайно в Батуми. Моят човек ще ти даде номер. После ще отидеш от Батуми в Турция. Ще създадем илюзията, че си излязъл от болницата. А вечерта ще си бъдеш у дома. А сега се съвземи.

Тахир се опитва да отвори вратата с нож, но напразно. Телефоните не засичат мрежата.

Тахир казва: -Съжалявам! и стреля в ключалката.

Ферхат със смях го пита защо не се е сетил да направи това по-рано. Тахир иронично му напомня, че се е опитвал да спаси живота му.

Али губи връзката на телефона си, когато влиза в гората. В този момент от гората излизат колите на Ферхат и Тахир.

Осман моли Нефес да не оставя Асие и Мустафа сами, защото преминават през труден период и не могат да мислят трезво. Нефес обещава да бъде до Асие и Мустафа.

Тахир съобщава на Али, че къщата, в която Тарик е държал Хазан, е била затрупана от взривни устройство. Али решава да изпрати разследващ екип в тази къща и да вземе показанията на Хазан.

Тахир моли Ферхат да отведе Хазан вкъщи.

Ферхат завежда Хазан в къщата на баба Ханифе.

Генджо се обажда на Али и му казва, че синът ми е в Батуми и добавя:

-След като ми казахте, че Хазан е бил отвлечен, му се обадих, но телефонът му беше изключен. Сега той се обади. Малко се е сбил в Батуми и тази нощ е прекарал в болница. Ако искаш, можеш да проследиш телефона му. Той каза, че е в Батуми и ще се върне през нощта. Веднага щом се върне, ще го хвана за ушите и ще го доведа при вас, комисар.

Али разбира, че Генджо е направил всичко, за да попречи на полицията да докаже участието на Тарик в отвличането на Хазан.

Тахир се връща вкъщи и казва на Нефес, че са спасили Хазан, а Тарик е избягал веднага щом са пристигнали.

Тахир разказва на Нефес как са успели да открият Хазан. Тахир е сигурен, че Тарик ще бъде заловен и ще бъде наказан за това, което е направил. Сание влиза в кухнята и пита децата:

- Е, решихте ли световните проблеми? Спасихте ли всички? Решихме ли всички проблеми? Браво! Бракът на Мустафа и Асие се разпада, а вие тичате след проблемите на хора, които вчера не сте познавали. Браво, държал си се много грубо. Вие сте като свещи: изгаряте напълно, отдавайки се на чужди проблеми. Поне веднъж седнете на тази маса, седнете заедно на този диван. Попитайте хората, които са близо до вас, дали имат проблеми. Но откъде да знаете това. Нефес осъзнава, че Сание е права. Мустафа продължава да седи под прозорците на къщата на бащата на Осман.

Асие моли Есма да се погрижи за Ерен, докато тя отиде в къщата на Калели, за да си събере нещата.

Мустафа следва жена си през целия път и моли за прошка. Асие обаче не желае да прости на съпруга си.

Али казва на Ферхат, че Тарик вече е в Батуми. Те са проверили телефона на Тарик и са се обадили в болницата. Всичко е потвърдено. Али разбира, че Генджо е обмислил всичко и няма доказателства срещу Тарик. Те проверяват къщата, в която негодникът е държал Хазан в плен, и не откриват следи от бомбите. Генджо се е погрижил за сина си и е унищожил всички доказателства.

Нюлюфер идва да види дъщеря си. Ханифе упреква бившата си снаха, че въпреки случилото се с Хазан, тя продължава да живее в къщата на този первезник.

Нюлюфер казва объркано:

-Но Генджо каза, че Тарик е в Батуми. Вече не знам на какво да вярвам. Генджо каза, че Хазан отново го е оклеветила.

Хазан гледа майка си с недоумение:

-Не съм изненадана, че е казал това. И не съм изненадана, че си му повярвала. В твоя полза е да му вярваш, нали така, мамо? Значи той е бил в Батуми, нали? Маниакът, който ме отвлече пред очите на баба ми, е бил в Батуми? Маниакът, който заложи бомби навсякъде, беше в Батуми, нали? В такъв случай Ферхат и Тахир лъжат с мен за компания и всичко това, защото съм негов враг? Да, мамо, аз съм му враг, но коя си ти? Защо все още си му приятелка. Защо все още не можеш да се откъснеш от този гадняр. Какво още чакаш? Какво?

Ферхат нахлува в къщата на Генджо и влиза в кабинета му без покана. Генджо е сложил крак на крака си и спокойно пие кафе. Ферхат изисква да знае къде е Тарик. Генджо спокойно отговаря, че Тарик е в Батуми. Генджо не крие, че сам е направил така, че да изглежда, че Тарик е бил в Батуми по време на отвличането на Хазан.

Генджо напомня, че е баща и като всеки баща ще защити детето си с всички средства. Генджо съветва Ферхат да помисли как ще му се извини, когато излязат резултатите от ДНК теста.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...