Актуално Какво ще се случи...

„Скъпа мамо“, еп. 34 - Мелек обвинява Назлъ за пожара

Добави коментар

Мелек обвинява Назлъ за пожара, опитвайки се да убеди Мурат и Асуде в своята версия. Вижте какво ще се случи в еп. 34 на турския сериал "Скъпа мамо”.

След провала на плана ѝ с пожара, в който за малко да загине дъщеря й, Мелек е обзета от гняв и омраза към Назлъ. След като убеждава Адил, че пожарът е причинен от свещите, Мелек се насочва към Мурат, за да го убеди в своята версия. Тя е решена да накара всички да повярват, че Назлъ е виновна за инцидента. Тя я обвинява за случилото се. Мурат се намесва, за да защити Назлъ, но Мелек не се предава. Назлъ е решена да се защити от тежките обвинения на Мелек. Мелек, обаче, не е готова да се откаже. Тя ще продължи да напада Назлъ, настоявайки, че тя е виновна за пожара.

Оя, уплашена и объркана от ситуацията, се обръща към Керем за помощ. Тя не знае какво да прави с живота си и се чувства изгубена. Керем е решен да й помогне, но е ясно, че и той е изправен пред трудности.

Мелек е обсебена от мисълта, че Мурат вече не се държи с нея по същия начин, както преди. Тя не разбира поведението му и се чувства несигурна. Асуде се опитва да я успокои, молейки я за търпение, но Мелек е убедена, че Назлъ крие нещо.

След трагичните събития в имението, Мурат претърпява радикална промяна в отношението си към Назлъ. Бизнесменът, осъзнавайки несправедливото си поведение, става по-разбиращ и мил към нея. Решен да я поглези и да й покаже истинските си чувства, той я кани на вечеря. Тримата – Мурат, Назли и малкият Зейнеп – изглеждат като истинско, щастливо семейство.

Асуде е разтревожена от поведението на Назлъ и смята, че тя е невнимателна и безотговорна. Тя се страхува за безопасността на Зейнеп и се обръща към Мурат, за да го убеди, че Назлъ представлява опасност. Мурат е убеден, че пожарът е бил инцидент и не е виновен никой. Мелек, водена от желанието си за отмъщение, манипулира Асуде, убеждавайки я, че именно Назлъ е започнала пожара, който едва не отнел живота на дето ѝ.

Назлъ се озовава в капан, обвинена от Мелек и подложена на съмнение от Асуде. Мурат е единственият, който я защитава.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Скъпа мамо

“Скъпа мамо“, еп. 54 - Мелек се бори за контрол, а Оя се бори за живота си!

“Скъпа мамо“, еп. 53 - Зейнеп бяга от имението!

“Скъпа мамо“, еп. 52 - Ще спечели ли Мелек любовта на Зейнеп?

“Скъпа мамо“, еп. 51 - Мелек манипулира Назлъ!

“Скъпа мамо“, еп. 50 - Мурат отменя вечеря с Мелек!