Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Докато Тарик и Мерджан се наслаждават на огъня, който гори около тях, Ферхат и Хазан, от действието на огъня, който се е настанил в сърцата им, си дават обещание. Генджо, който винаги е знаел как да намери изход от всяка ситуация, вече няма изход и стъпка по стъпка се приближава към края си, който заслужава. Разберете още какво ще се случи в епизод 206 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 18 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 205 на „Ти разкажи, Черно море“ Генджо е арестуван от полицията по обвинения в убийство, изнасилване, изнудване и други престъпления.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 206 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 18 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Ийт ревнува родителите си от Масала. Как Тахир ще реши проблемът?

Фикрет заминава за Истанбул за да се среща с Гюлендам, майката на Ведат.

Докато Тарик и Мерджан се наслаждават на огъня, който гори около тях, Ферхат и Хазан, от действието на огъня, който се е настанил в сърцата им, си дават обещание.

Генджо, който винаги е знаел как да намери изход от всяка ситуация, вече няма изход и стъпка по стъпка се приближава към края си, който заслужава.

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“
 „Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

Вижте повече

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

Разберете какво ще се случи с главните герой на финала на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 19 декември 2023 по...

Нефес уморено пита Тахир защо Масал постоянно плаче. Тахир извежда дъщеря си от стаята, за да може Нефес да си почине. Изморената Нефес се свлича на леглото.

Асие прави кафе. Мустафа се приближава до съпругата си и ѝ намеква, че майка му не е вкъщи и могат да се заемат с друго. Асие се притиска до съпруга си. В този момент Сание влиза в кухнята и пита сина си защо още не е на работа. Мустафа пита Асие как са успели да имат две деца.

Фикрет се прибира у дома. Ферхат забелязва, че чичо Фикрет не е на себе си, и пита какво не е наред.

Фикрет казва на Ферхат, че е научил адреса на Гюлендам. Ферхат не разбира огорчението на чичо си и го съветва незабавно да отиде в Истанбул. Фикрет е объркан:

- Какво да ѝ кажа? Ще кажа: Съжалявам, Гюлендам, закъснях с 35 години и през всичкото това време се занимавах с това да убия сина ни. Това ли да ѝ кажа?

Ферхат говори с чичо си и го убеждава да замине за Истанбул.

Мурат показва на Яшим как се връзва морски възел. Мустафа пристига в офиса. Мурат поглежда Мустафа объркано, а после, след като се опомня, казва, че това е брат му Тахир. Мустафа не разбира защо Мурат го нарича Тахир.

Мурат прошепва на момичето, че след смъртта на Мустафа, брат му Тахир малко се е побъркал. Момичето кимва разбиращо и след това решава да си тръгне, но на раздяла поднася съболезнованията си за смъртта на Мустафа

Фатих влиза в офиса и се оплаква на Мустафа, че Мурат го е направил моряк. Мустафа решава да даде урок на Мурат с бухалка.

Хазан пристига в дома на Фикрет. Ферхат разказва на Хазан историята за закъснялата любов и че чичо му е заминал за Истанбул. Хазан разказва, че тя, сестра ѝ и майка ѝ са решили да се преместят в къщата на баба ѝ.

Братята Калели са пред офиса и пият чай. Мустафа доволно вдишва въздуха на Черно море. Пребитият Мурат пита по-големия си брат как успява да го пребие, без да остави следи. Мустафа обяснява, че възпитанието го изисква.

Сание моли Асие да нареже още лук. Нефес сега трябва да яде много лук, за да увеличи кърмата си. Асие напомня на свекърва си, че освен лук има и други храни, които увеличават млякото. Освен това от лука бебетата страдат от газове.

Нефес и Тахир сменят памперса на Масал. Ийт влиза в стаята на родителите си с рисунка в ръце. Нефес казва на сина си, че ще разгледа рисунката му по-късно, а сега преобличат Масал. Разочарованият Ийт тихо излиза от стаята и застава под вратата, слушайки как мама и татко се кикотят с бебето. Ийт моли Балъм да си поиграе с него, но момичето отказва, обяснявайки, че има да си пише домашните.

Асие предупреждава Нефес, че госпожа Сание подготвя за нея "капана" от лук. Нефес осъзнава, че сега е неин ред да се пребори с грижовната си свекърва.

Али и Есма пристигат в дома на Калели и ѝ съобщават, че прокурорът е издал заповед за арестуването на Генджо. След около три месеца той ще се яви в съда.

Нефес влиза в стаята на сина си. Ийт се отдръпва от майка си и казва, че иска да спи. Нефес забелязва на леглото рисунка на майка, баща, син и дъщеря. Нефес разбира, че Ийт ревнува от Масал.

Нефес казва на Тахир, че Ийт е разстроен. Сигурно се е обидил, че не са му обърнали внимание, когато са сменяли памперса на Масал. Тахир обещава, че ще го уреди, и го моли да донесе на Нефес халат и дървена пръчка.

Тахир нахлува в стаята на сина си:

- Ийт, ти си тук, сине. А аз не мога да те намеря. Спешно! Спешно заседание на семейния съвет. След две минути ще те чакаме в коридора.

Ийт излиза от стаята. Посрещат го Тахир и Нефес в адвокатска роба. Тахир обявява заседанието на малкия семеен съвет за открито и моли всички да седнат:

- Трябва спешно да решим въпроса: защо Масал плаче. Вие, господин Ийт, като неин брат, и вие, госпожа Нефес, като нейна майка, можете ли да предложите решение на този проблем?

Нефес обяснява, че бебетата плачат, когато са малки, защото ги боли коремът. Нефес е сигурна, че ако Ийт им помогне, Масал ще плаче по-малко. Ийт е щастлив да помогне на родителите си и предлага да даде второ име на сестра си: Дъждовен облак с очи като мъниста.

Ферхат идва в дома на Ханифе за вечеря. Бабата отбелязва, че Ферхат се е превърнал в лекарство за Хазан. Ферхат гледа объркано баба ѝ, без да знае какво да каже. Ханифе разяснява:

- Аз говоря за коня.

- Ах - ах, ти имаш предвид коня. Точно така, точно така. Когато отидох в Истанбул, донесох лекарство за коня и с Хазан го дадохме заедно.

- Ти ветеринарен лекар ли си?

- Да, аз съм ветеринарен лекар.

- Колко получаваш на месец?

- Сумите варират, невъзможно е да се каже точно.

Нюлюфер моли майка си да не оказва натиск върху младежа. Ханифе обаче продължава разпита: колко получава, дали е служил в армията, дали има собствена къща и т.н.

Истанбул. Фикрет идва на улицата, на която е живял с Гюлендам. Фикрет си спомня как, когато е бил млад, Гюлендам го е посрещала от работа, изтичала е на двора и как е била отвлечена пред очите му.

Фикрет и Гюлендам си спомнят деня, в който са били разделени. Гюлендам си спомня, че в този ден са отивали на кино. Фикрет вади от джоба си билетите, които е купил в онзи ден преди 35 години. Гюлендам забелязва, че Фикрет изглежда много уморен. Фикрет признава, че не е спал от години.

През нощта Гюлендам влиза в стаята и вижда Фикрет да се усмихва в съня си. За първи път от много години Фикрет успява да заспи през нощта.

Тарик извежда Мерджан на двора. Мерджан е облечена в бяла дълга рокля. Тарик хвърля запалена свещ и около тях се образува огнен пръстен. Мерджан и Тарик се впускат в танц вътре в огнения пръстен.

Денят на първото съдебно заседание на Генджо Томар е настанал. Нюлюфер пита Мелек дали е готова да свидетелства в съда. Мелек я уверява, че е готова както никога досега.

Дурук признава на Ферхат, че след заминаването на Фикрет не знае какво да прави със себе си. Ферхат казва на пазача, че ако иска, може да остане тук. Ако иска, може да отиде в Истанбул.

Али идва да вземе жена си. Есма се качва в колата и започва да ѝ се повдига от парфюма на Али.

Нефес и Тахир оставят децата при Асие и отиват в съда.

Мерджан посещава родителите си и им съобщава, че делото срещу Генджо ще се проведе днес. Тюркян казва, че щом е видяла Генджо и сина му, душата ѝ веднага се е опустошила. Мерджан уверява майка си, че Тарик по нищо не прилича на баща си. Освен това той възнамерява да свидетелства срещу баща си в съда. Тюркян моли дъщеря си да каже истината, дали Тарик е добър с нея. Мерджан признава, че е щастлива до Тарик и са решили да се преместят в Истанбул.

Есма и Али пристигат в сградата на съда. Хазан им казва, че Генджо все още не е доведен. Нюлюфер се опитва да се обади на Ханифе, но тя не вдига телефона. Нилюфер се притеснява за свекърва си. Хазан обяснява, че от сутринта насам баба ѝ никъде не може да бъде открита.

Генджо е доведен в сградата на съда. След това пристига Тарик. Бабата на Ханифе наднича иззад ъгъла.

По време на съдебния процес Мелек, Тарик и още няколко свидетели дават показания срещу Генджо Томар.

Когато напускат сградата на съда, Есма обяснява, че изслушването е пренасрочено. Но тя се съмнява, че Генджо ще успее да се измъкне от дупката, в която е попаднал.

Генджо е изведен от сградата на съда. Ханифе се появява зад ъгъла и насочва пистолет към Генджо:

- Генджо! Ти вдигна ръка върху дъщеря ми. Затова ще умреш.

Полицаят тича към Ханифе отзад и вдига пушката нагоре. Чува се изстрел във въздуха.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.202, (Diema Family) - какво ще се случи...