Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" еп. 142 - Анупама е разкъсана между две семейства

Добави коментар

Анупама се бори да балансира двете си семейства и да се справи с очакванията на всички, докато се опитва да изгради щастлив живот с Ануж. Барха иска дял от имуществото на Ануж. Вижте какво ще се случи в епизод 142 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Ануж изразява щастието си да види отново Барха и Арун след дълго време. Анупама разбира, че въпреки че е бил с нея, семейството му е липсвало. Ануж приема това и смята, че семейството им вече е пълно. Междувременно Пахи отхвърля опита на едно момче да я впечатли с клиширана реч. Паритош се ядосва.

Барха сервира храна на Анупама и Ануж. Ануж уверява Анупама, че може да сготви нещо друго, ако тя не харесва готвенето на Барха. Анупама решава да опита новата храна и е впечатлена. Когато Гопичад пристига, Анупама и Ануж са щастливи, но Анкуш и Барха изглеждат раздразнени. Анупама и Ануж го канят да се присъедини към тях, но той отказва. След това Барха моли Ануж и Анупама да разкажат за първата си среща, но те шеговито избягват да навлизат в подробности, което кара Барха и Анкуш да се усмихват един на друг.

Барха предполага, че къщата се нуждае от ремонт, и изразява вълнение, че ще прави интериорен дизайн. Ануж се шегува с Барха, като казва, че тя може да направи всичко, но се нуждае от разрешението на Анупама, тъй като тя е собственик на къщата. Това шокира Барха и Анкуш. Анупама обаче успокоява Барха, че Ануж се шегува, и насърчава Барха да прави каквото иска. Ануж предлага на Анупама да прекарва време с Барха, за да научи нови неща.

Самара се сближава с едно момиче заради общата им любов към танците. Междувременно Паритош се кара с Адхик за това, че дразни Пахи. Пахи обаче защитава Адхик, разкривайки, че той всъщност ѝ е помагал. Паритош се извинява и изразява благодарността си към него.

По-късно Ванрадж изразява загриженост за Пахи, Паритош и Самар, но Хасмук го успокоява. Ванрадж споделя притеснението си, че децата му се отдалечават от него, особено след заминаването на Анупама и предстоящото заминаване на Кавия. Хасмук се опитва да повдигне духа на Ванрадж, докато Лила се грижи за Кинджал.

Пахи и Адхик споделят многозначителен момент. Анкуш и Барха съобщават на Ануж и Анупама, че са приключили бизнеса си в САЩ и планират да се установят в Индия. Те споменават намерението си да си намерят отделно жилище. Ануж и Анупама обаче ги убеждават да останат при тях, което предизвиква усмивка на лицата на Анкуш и Барха. Самар с изненада научава, че Ванрадж все още не е ял. Междувременно Анупама и Ануж се чувстват радостни, вярвайки, че семейството им вече е пълно.

Анупама изразява щастието си, сравнявайки го със сбъдната мечта, но Ануж се тревожи, че може да провали радостта им. Анупама закачливо отблъсква всякаква негативна енергия. Ануж признава, че преди се е чувствал самотен, но сега се чувства доволен, заобиколен от семейството си, и няма търпение да доведе Ану у дома, за да попълнят семейството си. Той споделя с Анупама, че някога между него и Анкуш е имало съперничество, като прави паралел с подобната динамика между Самар и Паритош. Ануж с удоволствие си спомня как Анкуш в крайна сметка му става приятел.

Ануж пита Анупама дали е съгласна Барха и Анкуш да останат по-дълго. Анупама го уверява твърдо, като никога не иска да поставя под съмнение гостоприемството им. Междувременно Барха изразява опасения за адаптацията на децата в Индия. Тя пита съпруга си кога ще говори с Ануж. Той казва, че все още е ранно. Барха решава сама да говори с Ануж.

Ануж и Анупама се обаждат на Хасмух и Лила. Анупама решава да скрие новодошлите си гости от тях и да им го каже лично. Анупама планира да сподели новината по специален начин. Анупама се интересува и от семейството на Барха и Анкуш.

Барха се кара на Анкуш, че е излъгал Ануж за състоянието на бизнеса им, и го призовава да предприеме действия. Тя настоява да обсъди финансовото им състояние с Ануж. Анукуш казва, че ще говори с Ануж по-късно. Барха казва на Анкуш, че е дошло време да говори, вместо да се чувства неловко. Тя моли Анукуш да се бори за правото си, а парите са ѝ нужни, за да оцелее.

Ануж и Анупама приготвят мляко за Барха и Анукуш. Барха иска от Анукуш да говори с Ануж веднага, иначе тя ще го направи. Тя моли Анукуш да помисли за дъщеря им и брат ѝ. Барха моли Анукуш да помоли Ануж за партньорство в бизнеса. И двамата са шокирани, когато виждат Ануж и Анупама.

Ануж и Анупама се притесняват от безпокойството на Барха и Анкуш. Барха решава, че е недоволна от къщата и възнамерява да направи важно изявление. Ануж и Анупама очакват предстоящия ритуал "пагфера", нетърпеливи да посрещнат семейството си обратно.

Ануж казва на Анупама, че е уморен след бягането. Анупама започва да готви, но в кухнята става горещо. Ануж закачливо я дразни, че изгаря храната, а Анупама признава, че не може да се сдържи да не го гледа. Барка се намесва, като поставя под въпрос избора им за готвене. Анупама обяснява, че това е специална закуска за нея. Пристигат Адхик и Сара и Анупама развълнувано ги поздравява. Барха критикува Анупама, че не познава децата, но Ануж я хвали.

Лила, Хасмух и останалите се връщат у дома, планирайки да посрещнат Ануж и Анупама. Анупама и Ануж посрещат Сара и Адхик, които изразяват възхищението си от Анупама. Ануж уверява всички, че Анупама плаче със сълзи от радост. Сара се сближава с Анупама, докато Барха остава безразлична.

Барха кани Ануж на брънч парти, но Ануж моли да го отложи заради ритуала на Анупама. Двамата с Анупама се извиняват, като Сара застава на страната на Анупама. Ануж заявява, че бизнесът и къщата принадлежат на Анупама, и планира грандиозно парти в нейна чест. Барха се дразни, настоявайки, че не може да позволи на Анупама да поеме управлението. Лила, вдъхновена от властта на Анупама, решава сама да управлява къщата, докато Барха решава да включи Адхик в плановете си.

Докато Барха се зарича да запази контрола, Анупама доверява на Ануж, че Барха може да е разстроена заради отмененото парти. Ануж прогнозира, че Барха ще организира партито в друг ден. По-късно Анупама казва на Ануж, че не иска да бъде едноличен собственик на къщата и бизнеса, страхувайки се от загубата на своята идентичност.

Анупама се извинява на Ануж, но той отказва да го приеме, като казва, че неразбирателството им относно бизнеса и къщата е негов проблем. Той изразява загрижеността си за осигуряване на нейното бъдеще. Анупама е трогната от думите му, но е и разстроена. Ануж се опитва да я развесели. Барха ги вижда и се дразни.

Ануж помага на Анупама да се приготви, като посочва как жените светят по различен начин, когато посещават бащиния си дом. Той фиксира цвете в косата ѝ и я дразни, че е облякла черна риза. Сара и Адхик се намесват. Сара хвали Анупама, като изразява желанието си да се научи да носи сари като нея. Тя се възхищава на качествата на Анупама и разкрива, че Ануж е говорил с уважение за нея. Барха дочува и се чувства разстроена. Сара изразява желанието си да пазарува на местния пазар и иска пари в брой, които Барха дава с неохота.

По-късно Адхик и Сара спорят, а Анупама си мисли за Самар, Паритош и Пахи. Ануж дава пари в брой на Сара, а след това пита Анкуш за неговия джогинг. Барха обявява плана си да започне ремонт на къщата, изненадвайки Ануж, Анупама и Анкуш. Анупама дава инструкции на Барха и Ануж ѝ предлага да я придружи, при което Барха остава шокирана да научи, че Анупама може да кара кола.

Самар, Паритош и Пахи изненадват Анупама. Ануж ги представя на Анкуш и Барха, които са шокирани да видят, че въпреки че има три пораснали деца, Анупама е във форма. Анкуш се възхищава на физическата форма на Анупама, а тя обяснява, че се е омъжила млада и скоро след това е родила децата си. Анупама споделя подробности за Анкуш и Барха с Пахи, Самар и Паритош, които се чудят къде са били толкова дълго време. Ануж разкрива, че са били в САЩ, и обещава да заведе Анупама там.

Развълнувана да посети семейство Шах, Анупама е посрещната топло. Семейство Шах са изненадани да научат, че Ануж също има семейство. Междувременно Барха предлага на Ануж да помислят дали някой друг освен Анупама не трябва да има право да подписва в нейно отсъствие, като се има предвид, че имотът на Ануж ще има много части. Ануж не е съгласен с предложението на Барха.

Ануж казва на Барха, че Анупама винаги ще бъде с него, и предлага да се подготви за тържеството по случай освещаването на дома. Той уверява Барха, че ако има нужда от пари, може да се обърне към Анупама. След това Ануж си тръгва, което кара Анкуш да помоли Барха да запази спокойствие. Барха заявява, че не са там, за да просят, а за да се борят за правата си, като посочва, че няма да остане по-назад в искането за техния дял.

Междувременно Анупама пита за Джигнеш, а Лила я успокоява, че той ще се върне скоро, тъй като майка им е добре. Ванрадж изразява изненада, че Ануж не е казал за семейството си на Анупама, но се радва, че тя е намерила семейство. Анупама заявява своята принадлежност към семейство Шах, но Ванадж и Лила неволно я карат да се чувства като гостенка. Неудобството на Анупама е забелязано от Самар и Паритош. Хасмук посочва, че от думите им се е почувствало друго, но Вадраж пояснява, че Анупама е от семейство Кападия и не би трябвало да служи на Шах. Анупама се пита дали това, че е от семейство Кападия, означава, че не принадлежи на семейство Шах.

Ануж пристига и Самар отбелязва неговата точност. Ануж кани семейство Шах на партито и споменава, че Анупама има две семейства, за които трябва да се грижи. Преди да си тръгне, Анупама се чувства самотна в дома на Шах и споделя чувствата си с Ануж, който я утешава. След това двамата прекарват време заедно.

Барха казва на Анкуш, че е съставила списъка с гостите за партито. Анкуш я пита защо е поканила свои гости. Барха обяснява, че тъй като къщата принадлежи и на тях, тя има право да покани свои гости. Тя смята, че е важно всички да знаят, че къщата принадлежи и на тях. Барха вижда в това парти възможност да се наложат в бизнеса на Кападия.

Пахи се вълнува, че ще присъства на партито на Анупама. Лила обаче съветва Пахи да не се разкрасява прекалено много, предвид възрастта ѝ, което дразни Пахи. Анупама се притеснява дали всичко ще мине гладко на партито, но Ануж я уверява да не се притеснява.

Междувременно Ванрадж предлага на Лила да се държат на разстояние от Ануж и Анупама. Ануж изненадва Анупама с диамантена огърлица, което я кара да падне, след като чува цената ѝ. Притеснен, че няма да се справи с такъв скъп подарък, Ануж я успокоява и я моли да се подготви за партито на следващия ден. По-късно Анупама и Ануж убеждават Ванрадж и семейство Шах да присъстват на партито. Анупама се моли за щастието на всички.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 161 - Хаос в дома на Шах!

“Свободна да избира" еп. 160 - Какво крият Рахи и Паритош?

“Свободна да избира" еп. 159 - Какво ще се случи с Кинжал и бебето?

“Свободна да избира" еп. 158 - Ануж разкрива истината за инцидента!

“Свободна да избира" еп. 157 - Барха и Анкуш кроят зъл план!